Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם פוליש לרכב אצל דיטיילר במחיר של 500 ש"ח יהיה בהכרח עבודה "חאפרית" ולא מקצועית?

רק כאלו שדורשים 1000 ש"ח ומעלה נותנים עבודה מקצועית ויפה? 

הסתכלתי על הסרטון הזה:

https://fb.watch/8_iWWcJ91Z/

וזה נראה לי ממש אחלה. (יש שם עוד דוגמאות לרכבים שעברו טיפול דיטיילינג)

השאלה אם זה שווה 500 ש"ח או שיש מקומות אחרים שאתם ממליצים אבל לא יקרים כ"כ? 

יש לי שריטות עדינות ברכב וסווירלים שהייתי רוצה להעלים ולכן חשבתי לפנות אליו. 

ובנוסף להחזיר את הברק של הצבע באוטו (מדובר באוטו בן 5 שנים)

פורסם (נערך)

עבודה רצינת כנראה לא תהיה בפחות מ1500(פוליש וכל מה שלפני), לכן אני לא אופטימי לגבי התוצאות שתקבל ב500...

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

ב 500 שקל תקבל פוליש עם הולוגרמות כל הרכב וציפוי "ווקס חם" כולל גילוח של איזה חצי מעובי מיקרון הלכה של הרכב.

סורי אבל אין פוליש זול ממש.. זו עבודה לא קלה שדורשת בערך יום יומיים אצל מקצוען, תלוי גודל הרכב.

הרכב שלי להשוואה עלה לי לבצע כזו עבודה מקצועית באיזור ה 1800 שקל אצל דיטיילר מוכר וזה לפני 4 שנים.

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה להאמין שמישהו מקצועי עם ניסיון יעבוד במחיר הזה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבנתי. אז או שמשלמים 2000 ש"ח כדי לקבל עבודה נורמלית או משלמים 500 ש"ח ומקבלים חרא עבודה. אין משהו באמצע. 

אם כך אז אני מעדיף להשאיר את הרכב עם שריטות וסווירלים וחוסר ברק. לא רוצה לשלם 500 ש"ח בשביל שיהרסו את הצבע של הרכב. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שמע, הרכב שלי גם בן 5 תיכף ועדיין נראה כמעט כמו חדש עם הרבה ברק ולכה טובה (כמובן שיש סווירלים אבל מעטים).

הכל תלוי איך אתה שומר ואיך אתה שוטף. שטיפה במכונות יגלחו ויהרסו את הלכה בכללי.

שטיפה עם מטאטא, שטיפה עם חומרים לא יעודיים לרכב בנוסף.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, Dushane כתב:

הבנתי. אז או שמשלמים 2000 ש"ח כדי לקבל עבודה נורמלית או משלמים 500 ש"ח ומקבלים חרא עבודה. אין משהו באמצע

זה לא 500 כי אם התוצאה תציק לך בעין אתה תתבאס כמה חודשים עד שתחליט שאתה הולך למקצוען שיסדר לך את זה ב2000 או שאפילו תצטרך לשלם על צביעה במקרים קיצוניים. לא שווה את זה, גם אם בתמונות בפייסבוק זה נראה יפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא יודע אם יש דיטיילר שעושה פוליש ב500שח, אבל אתה צירפת סרטון של שטיפה שעושים בה גם פוליש (בצורה לא מקצועית לפי הסרטונים האחרים שלהם) וזה יותר נזק מתועלת.

בסכום הזה ממליץ ללמוד מהאינטרנט, לקנות חומרים, להשכירת פולישר DA ולעשות לבד.

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

יש את החברה האלו בחולון , עשיתי אצלהם פוליש במחיר דיי זול ויצא לא רע בכלל, הסווירלים הקטנים והברק חזר לאוטו אבל הגדולים יותר (סווירלים לא שריטות) עדיין נשארו, אולי חסר קצת "עומק" אבל סה"כ למחיר התוצאה הייתה בהחלט טובה.

https://www.instagram.com/auto.glanz.israel/

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Dushane כתב:

אהלן,

האם פוליש לרכב אצל דיטיילר במחיר של 500 ש"ח יהיה בהכרח עבודה "חאפרית" ולא מקצועית?

רק כאלו שדורשים 1000 ש"ח ומעלה נותנים עבודה מקצועית ויפה? 

הסתכלתי על הסרטון הזה:

https://fb.watch/8_iWWcJ91Z/

וזה נראה לי ממש אחלה. (יש שם עוד דוגמאות לרכבים שעברו טיפול דיטיילינג)

השאלה אם זה שווה 500 ש"ח או שיש מקומות אחרים שאתם ממליצים אבל לא יקרים כ"כ? 

יש לי שריטות עדינות ברכב וסווירלים שהייתי רוצה להעלים ולכן חשבתי לפנות אליו. 

ובנוסף להחזיר את הברק של הצבע באוטו (מדובר באוטו בן 5 שנים)

תקשיב,

דיברנו בעבר עם אחד הדיטיילרים הכי טובים - יעקב אלטר

הוא נותן פוליש עם שכבת ננו ב 1000 

מציע שתתקשר אליו ותיגש עם הרכב שלך אליו שיראה ויתן לך מידע יותר אמיתי.

לחאפרים אל תלך לפני שתהייה אצלו.

אחרי זה תשווה מחירים אם תרצה

הוא גם ספונסר באתר

https://www.carsforum.co.il/cars/מדריך-עסקים/253/יעקב-אלטר-דיזיין-סטודיו

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

א, יעקב אלטר, שמו הולך לפניו לא סתם

צריך עין טובה כדי לדעת מה מצב הצבע של הרכב, כמה שריטות סווירלים אם בכלל, מה מצב עומק הצבע, את זה הוא בודק עם מד מיוחד.   

לגבי פוליש, עושים פוליש גס ואחר כך פוליש עדין,  לאחר הפוליש חובה ליישם ווקס איכותי או אוטם צבע .

אם הזכירות את יעקב אלטר, לדעתי הוא אלוף, דבר איתו

קבל הצעה ותשקול.  

מקסימום אם אתה עושה לבד, עדיף שתעשה פלסטלינה ואחר כך אוטם, כדי לשמור על הקיים

בהצלחה

פורסם (נערך)

אבל יש לקחת בחשבון שתלוי בסוג הרכב, מצב הצבע כמובן וגודל.

כנראה שזה החל מ 1000 ש"ח ומשתנה בין רכב לרכב, הרי אין סיכוי שבעולם שפוליש וננו לרכב מיני יעלה כמו לקיה קרניבל לדוגמא.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...