Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה כולם מביאים 3 ילדים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

אתה היית מאמץ ילד?

אני רוצה לאמץ, לא בטוח שארצה לאמץ בישראל, לך תדע לאן זה יתגלגל - צריך קודם כל זוגיות בשביל זה..

לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לכן למשל בגיל שיש הכי הרבה דרישה (עד גיל שנה) - הציבו תנאי - רק זוג ללא ילדים בכלל. למה? כי יש גם ככה מספיק דרישה.

מאשרים אימוץ לזוג סטרייט בלבד, להט"ב לא יכולים לאמץ. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

בעניינים כאלו, רוב הציבור בישראל לא מתנהל בצורה רציונלית. הם פועלים כבהמות בעדר.מסתכלים מה קורה אצל האח, השכנה, החבר בעבודה ומביאים כמה ילדים ש'מקובל' להביא. אצל החרדים הסטנדרט כידוע גבוה בהרבה ובני זוג עם 3 ילדים 'בלבד' נחשבים חריגים. כל זה בא לידי ביטוי בעומס בכבישים, בצפיפות, במחירי הדיור, בתורים במיון, בחופי הכנרת בקיץ ועוד ועוד. הצפיפות והעומס מביאים התנהגות בהמית ואלימה של הישראלים אותה אנחנו רואים יום יום בשכונה, בכביש ובמקומות הבילוי.

מדינת ישראל היא מדינה בהתפוצצות אוכלוסין והמצב הולך להחמיר משמעותית. אז תמשיכו להביא 3,4,5 ילדים כמו שעושה השכנה מלמעלה. יהיה כיף :-(

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שובו של השניצל?

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לכל הדברים האלה יש פתרונות אתה יודע, כמו למשל להקים עוד בתי חולים, עוד פתרונות תחבורה, עוד דירות...

ויש עוד פתרון נוסף.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

בדיחה מה שהם נותנים.

4 ילדים בגיל הזה בגן זה סיפור של איזה 13-14k נקי כל חודש.

במצב כזה, אם אחד מבני הזוג לא מרוויח סכום כזה נטו, אז עדיף שאחד מהם יישב בבית עם הילדים עד גן עירוני טט"ח.

לפני 16 דקות, DareDevil כתב:

מאשרים אימוץ לזוג סטרייט בלבד, להט"ב לא יכולים לאמץ. 

גם לא מאשרים אימוץ לבודד, או בודדת, או כל מיני דברים אחרים.

גם לא מאשרים אימוץ למשפחות שמרוויחות מתחת לסכום מסוים.

ביקוש והיצע. הביקוש בשמיים, ההיצע לשמחתנו לא גבוה, התנאים קשיחים מאוד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

לכל הדברים האלה יש פתרונות אתה יודע, כמו למשל להקים עוד בתי חולים, עוד פתרונות תחבורה, עוד דירות...

ויש עוד פתרון נוסף.

פתרונות?  רק בתיאוריה ולא יצליחו עם קצב גידול אקספוננציאלי של האוכלוסיה.

בתי חולים? מי יאייש אותם בשנים הקרובות? אין מספיק מקום באונברסיטאות להכשיר רופאים ואחיות.

תחבורה.... תראו מה קורה בשני העשורים האחרונים המצב נהיה גרוע משנה לשנה. עם הגידול האקספוננציאלי באוכלוסיה. עד שישלימו את מערכת הסעות המונים בגוש דן היא כבר אז לא תעמוד בביקוש.

דיור.... הפתרון הוא שבונים שכונות יותר צפופות ומגדלים יותר גבוהים, זה לא מספיק ומי שחי במגדלים כאלו חי באיכות חיים ירודה (מרחק אפס בין בניין לבניין  אתה יכול לראות כמה חצקונים צמחו לשכנה בבניין ממולך על הפנים ,דירות עם שלושה כיווני עישון, מנגלים במרפסות שמש, מסיבות קריוקי תכופות מאוד, פקקים ביציאה מהחניון > מהרחוב > מהשכונה >  מהעיר בבוקר, ועוד עוד....) על מחירי הדיור שנובעים מעודף ביקוש בגלל גידול בלתי נפסק באוכלוסיה לא ארחיב....

הפתרון המתבקש, להפסיק עם קיצבאות הילדים (ממועד X ורק על ילדים שטרם תוכננו/ נולדו)

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים אתך לגבי הקצבאות, רק שלדעתי זו לא הסיבה לילודה הגבוהה במגזרים מסויימים.

בכל שאר הדברים שאמרת, א. אתה מגזים, ב. אפשר (לדעתי) לטפל. 

פורסם
לפני 15 דקות, FARM כתב:

אתה יכול לראות כמה חצקונים צמחו לשכנה בבניין ממולך על הפנים 

אתה יכול להסתכל על דברים אחרים ;)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני חושב שזה לא עוד פרופיל של שניצל, זה בן אדם רגיל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

@hans קיבלת תשובה?

ככל הנראה 😅

אגב, חשוב לי באותה הזדמנות להדגיש שצריך מאוד מאוד להיזהר עם האוטו שאתה קונה - היקום שמע שיש לי אס-מקס וסידר לי תפוסה מלאה של המושבים בעוד 3 חודשים... 

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, FARM כתב:

אז תמשיכו להביא 3,4,5 ילדים כמו שעושה השכנה מלמעלה. יהיה כיף :-(

https://he.wikipedia.org/wiki/ילדים_זה_שמחה

https://www.kan.org.il/Podcast/item.aspx?pid=16686

מומלץ להקשיב לפודקאסט "שיר אחד" העוסק בשיר "ילדים זה שמחה" (ואח"כ להקשיב לעוד שירים. פודקאסט חובה למי שאוהב מוזיקה ישראלית)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 6 דקות, אליה כתב:

הפיתרון לפיצוץ האוכלוסין כבר עובד, באדיבות הסינים מווהן.

איפה? בכל הנוגע ללהרוג אנשים מדובר בנגיף לא קטלני בעליל. כל הצרות האחרות שהוא גורם- זה כבר סיפור בפני עצמו.

• תוכן חדש...