Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסמך ישירות מן היבואן בעקבות התכתבות עבר שלי איתם.

שים לב, הוראות התחזוקה להחלפת רצועת הטיימינג הטבולה בשמן הוקדמו. 

בהצלחה. 

108.pdf

• אהבתי 3

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 4.10.2021 בשעה 11:27, Kooper כתב:

מסמך ישירות מן היבואן בעקבות התכתבות עבר שלי איתם.

בהצלחה. 

תודה רבה!

בתאריך 4.10.2021 בשעה 11:27, Kooper כתב:

אותה רצועת טיימינג פנימית טבולה בשמן הכוונה ל- Replacement of the ancillary drive belt?...

פורסם
לפני 44 דקות, DAHUJI כתב:

אותה רצועת טיימינג פנימית טבולה בשמן הכוונה

יש לך מנוע 1.2? או 1.0?

אם 1.0, המסמך הזה לא רלוונטי, אין ב 1.0 רצועת טיימינג טבולה בשמן.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Buki כתב:

מנוע 1.2?

תודה על התגובה שלך :-)

יש לי פיז'ו 108 עם מנוע ה- 1.2L VTi PureTech הנודע משרשור ה- 148 עמודים המפלצתי בדיוק כמו שכתוב ב- PDF שהעלית - מנוע מדגם EB2F.

כמו הרכב של מעלה השירשור (שאני זוכר איפשהוא שקראתי באחד השירשורים שהוא בעל פיז'ו 108 שכזו).

הרכב מודל 2015, כרגע ב- 85,000 ק"מ... אני בדיוק שואל את עצמי מתי צריך לעשות רצועת טיימינג.

התשובה היא שכנראה בקרוב מאוד, כי 2 הבעלים הקודמים (רוכש הרכב מהיבואן + זה שקנה ממנו, ואז אני) שטיפלו במוסך המורשה (מוסך צמרת, חיפה) לא עשו... אני יודע את זה כי יש לי את התדפיסים של היסטוריית הטיפולים של הרכב (מה שהדפיסו והעבירו לי - אם לא הודפס אני לא יודע מזה).

הסתכלתי בקובץ שהעלית ולא הבנתי לפי היצרן מתי מומלץ, או מה שהבנתי נראה לי מוזר...

כל 120,000 ק"מ? - Replacement of the ancillary drive belt

כל 165,000 ק"מ? - Replacement of the timing kit

אין לי בעיה עם האנגלית. יש לי בעיה עם ההבנה.

אב, בלי קשר - מאוד מאוד מרוצה מהרכב. אולי אעלה איזו חוות דעת בהמשך בשירשור של הפיז'ו 108.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • תוכן חדש...