Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם 

כמו בכותרת, צריך לשלוח מעטפה( אל דאגה, לא אנטרקס) לכתובת בחו"ל, אבל חייב שהמשלוח יגיע ע"י שליח בתיאום עם הנמען. מה האופציות שלי? 

ניסיתי להכנס לאתרים כמו UPS , DHL, אבל ניראה שהפוקוס שלהם הרבה יותר עסקים מאשר לקוחות פרטיים אז לא בדיוק הבנתי מה הולך שם. 

תודה לעונים וחג שמח. 

פורסם (נערך)

הם מתעסקים גם עם פרטיים בוודאות.
שלחתי דרכם מסמכים לחו"ל, הם אפילו באו למשרד לקחת אותם מאחי. הכל שאלה של $.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא צריך סניפים ולא ללכת לשום מקום. תרים טלפון לשירות לקוחות, הם ידריכו אותך מה לעשות. דרך האתר שלהם אתה ממלא את כל הפרטים, משלם ומתאם איסוף המסמכים מביתך. כך היה עם פדקס ועם DHL ואני מאמין שעם UPS זה דומה. עלות - לא זוכר בדיוק אבל כמדומני סביב 100 עד 150 ש"ח למעטפת מסמכים בשירות עד ארבעה ימים.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם

כפי שנאמר על ידי קודמי. יצרתי קשר עם פדקס - דומני דרך האתר - הגיע אלי שליח עם המעטפה הייעודית, הכנסתי את החומר, כתבתי כתובת ומסרתי את המעטפה. תוך פחות מ-36 שעות החומר נמסר ליעדו איזה עיר שדה בארה"ב. המעקב היה מספיק הדוק כדי שאוכל לדעת בכל רגע על איזה מטוס המעטפה נמצאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Nakamichi כתב:

אפשר לשלוח גם דרך הדואר ב-EMS.

חד וחלק - לא. 

היה לי נסיון ממש רע כששלחתי פלאפון תקול לאמזון צרפת למימוש אחריות. החל מזמן משלוח שקרי, ועד לשירות לקוחות מזעזע שממש התחשק לי למלוק את ראשה של הפקידה שדיברה איתי(בכזאת אטימות וחוסר איכפתיות מעולם לא נתקלתי) 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

היה לי ניסיון טוב בתור פרטי עם UPS.

עריכה אחרונה על ידי f31

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

• תוכן חדש...