Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש לכל העוזרים

יונדאי i 40 שנת 2012

עברה טסט לפני חודשיים בהצטיינות🙂

תדלקתי היום במאתיים ש''ח משהו כמו 32 ליטר

הקפיץ את הק''מ מ- 148 ל- 392

עד כאן הכל טוב ( למעט הערה בסוף הפוסט)

מהרגע שיצאתי מהתחנה הרכב התחיל 'לאבד' קילומטרים בקצב של מונה מוניות. אחד אחרי השני.

תוך דקות ירדתי ל- 370 ק''מ...

זה אף פעם לא קרה לי.

יצויין ש:

1. הטנק מראה עד להרגע שני שליש מיכל מלא כפי שצריך להיות אבל במחשב דרך הקילטמטרים יורדים בסיטונאות.

2. כאשר המתדלק תדלק - מהרגע הראשון - המשאבה הקפיצה ועשתה קליק כאילו המיכל כבר מלא. לאורך כל התדלוק היא קפצה איזה 15 פעמים. אני לא יודע אם יש קשר.

3. לאחר התדלוק לא נסעתי הרבה. אולי 15 ק''מ. ועכשיו אני נמצא ב- 359 ק''מ במחשב דרך.

אני לפני נסיעה ארוכה מחר וחשוב לי לדעת כיוונים למה זה קרה.

תודה רבה

פורסם

עזוב את מחשב הרכב

מאיפה לאיפה אתה נוסע מחר?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

חיפה למגדל העמק וחזרה זאת נסיעה קצרה, 70-80 ק"מ לכל הסיבוב. גם בקצב הירידה הנוכחי יספיק בשפע.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

אני בטוח בכך, אבל אני חייב לדעת מדוע זה קורה כדי לא להיתקע בנסיעות בעתיד, או לחילופין - האם יכול להיות שהבעיה באיכות הדלק שתדלקתי היום? ברכב שאולי יש איזו נזילה סמויה?

ודבר נוסף - אם מחשב הדרך מזייף ובאמת יש לי מספיק דלק, מה קורה כשהוא מגיע ל- 50 ק"מ (ובפועל יש הרבה יותר דלק במיכל) - האם הוא יתריע לי למלא דלק למרות שעדיין לא צריך?

פורסם

פיית תדלוק קופצת יכולה להיגרם מקניסטר תקול אבל תנסה לתדלק בתחנה אחרת אולי סתם הייתה בעיה ספציפית באקדח תדלוק.

עצה שלי

לפני הנסיעה תבדוק נזילות על ידי הסתכלות והרחה של הרכב

לך לתחנת דלק אחרת ותדלק עד פול תראה אם זה עובד טוב וגם כמה דלק נכנס.

תרשום כמה קמ הרכב שלך עבר\תאפס את ה TRIP שלך

תראה בגוגל כמה גודל מיכל הדלק שלך(לידע כללי)

ואם אין נזילות פשוט צא לנסיעה שלך כשאתה במעקב על הדלק(בכללי נזילת דלק זה אחד הדברים שאותי אישית הכי יפחידו וזה נטו בקטע הבטיחותי אז תבדוק טוב טוב\אם יש ספק אז אין ספק ותגרור לאיש מקצוע שיבדוק)

*אם לדעתך אין נזילה ויצאת לנסיעה שלך אחרי תדלוק למיכל מלא, בנסיעה חזרה תדלק שוב דלק עדיף באותה תחנה של תדלוק ההלוך ותראה כמה ליטרים נכנסים למיכל

עכשיו נגיד עברת 100 קילומטר(כי רשמת אחרי התדלוק כמה ק"מ הרכב עשה\איפסת את ה trip) 

ונכנס לך 10 ליטר בנזין אז תדע שהרכב אוכל 1-10 , אם זה תקין או לא זה כבר לפי הרכב... אבל זה עדיף על כל בדיקה של מחשב דרך..

אישית אני תמיד מאפס את מחשב ה trip כשאני בתחנת דלק וברוב הפעמים פשוט מסתכל שמספר הליטרים שנכנס הגיוני למספר הקילומטרים שהרכב עבר, לפעמים מוציא מחשבון אבל לרוב מבט כללי שזה לא נראה חריג..

אולי אנשים מבינים ממני ישר יזהו קשר בין רכיב שגורם לאקדח התדלוק לקפוץ לבין בריחה של בנזין מהמיכל(התאדות), בכל אופן עם בעיית התדלוק קורת בעוד תחנות אז מומלץ לטפל וכמובן לבדוק צריכה כמו שייעצתי 

• רעיון טוב! 1
פורסם

שוב אומר- עזוב את מחשב הרכב. המחשב עובד לפי צריכה רגעית ואין יותר מידי מה להסתמך עליו. 

קודם כל- סע בראש שקט. מחיפה למגדל העמק זה לא "נסיעה ארוכה". 

שנית, תכיר את האוטו שלך. מלא כמה פעמים מיכל מלא, ושים לב מתי אתה מגיע לרבע מיכל או פחות מזה, וכמה ק"מ עברת עד אז. 

אחרי מספר תדלוקים תדע מהי צריכת הדלק שלך~ ותדע כמה תוכל לנסוע. 

אינטואיטיבית מבלי להכיר יותר מידי את צריכת הדלק של הI40, אני אומר לך שאתה יכול לנסוע בכיף מחיפה לבאר שבע ובחזרה בלי למצמץ, ואף יותר מזה.

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

מחשבי הדרך נתונים מאד להשפעת תנאי הנהיגה והאלגוריתמים שלהם. אני לא סומך עת התחזיות שלהם, אחרי אני ממלא דלק בדרך כלל המחשב צופה לי 400צק"מ, אבל אם חזרתי מאילת יראה 700.

סמוך רק על מד הדלק בלוח המחוונים, וכדאי להכיר גם את התנהגותו, שכן במקרים רבים אינו ליניארי.

הוזכרה אפשרות נזילת דלק - לא שכיח, אבל קיים, קרה לי לפני הרבה שנים. סיבוב סביב הרכב לפני נסיעה מומלץ תמיד, לאתר מכשולים, פגיעות חניה, נקרים וכו'. אם יש נזילת דלק ואינך תתרן תקבל התראה מהאף.

ואחרון חביב - חיפה מגדל העמק זו נסיעה קצרה (כ-35 ק"מ לכיוון), מרביתה בכבישים טובים, לא משהו שמצריך הערכות מיוחדת. אה... לא חסרות תחנות דלק בדרך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...