Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ארוחת ערב בירושלים בחודש הבא


DareDevil
שימו לב! השרשור הזה בן 1022 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון

יש לך מזל, לי כבר לא נשאר מי שיכין את זה ידנית.☹️

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 45 דקות, Pika007 כתב:

אגב סושיות טובות, בפעם הבאה שאתה בירושלים קפוץ למקום בשם "הסושיה".

וואו מזמן לא הייתי שם, מנת "קערת הדגים" מדהימה וזולה.

מעניין אם היא עובדת עכשיו כמו פעם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@Pika007 כל הכבוד על ההתמדה והניסיון. אבל זה מה שנקרא resistance is futile.

בלי קשר, נהניתי לקרוא :)

 

  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיקה +1000

סושי יותר טוב ממסעדות בארץ די קל להגיע אליו. דגים טריים, אורז איכותי וחומץ טוב. 

אני לא מדבר על דברים של כל מיני מאסטרים, ששמים דגש על טמפ', זמן "לישה", צימוד טעמים (ועוד) כדי להגיע למרקמם וביס מושלם. זה בצד. אני מדבר על סושי שמנצח 95% מהמסעדות בארץ. כנ"ל פיצה למי שיש טאבון, כנ"ל המבורגר למי שיש גישה לבשר טוב, כנ"ל פולנטה למי שיש לו מעט זיקה לאוכל וסבלנות להתנסות במרקמים שונים.

אני לא מומחה בשום דבר ממה שכתבתי פה ואני מצליח להוציא תוצאות יפות. מה שאני עושה מאוד טוב זה ריזוטו. חברים שאוכלים אצלי ריזוטו כבר לא טורחים להזמין במסעדות, לא כי אני איזה שף עילוי, פשוט התאמנתי על זה הרבה, הצלבתי מלא מתכונים מכל מיני מקומות שנתקלתי בהם והגעתי לתוצאה מאוד טובה (ואני משתמש באורז קצת אחר ממה שמקובל להשתמש בארץ שזה העגול סוגת הזה "אורז ריזוטו"). 

מבחינת פסטות, אני לא חובב גדול ולדעתי יש גבול לכמה פסטה יכולה להיות טובה, אבל מקום מאוד טוב (ופשוט) ומוקפד הוא קוצ'ינה בהס 4 בתל אביב. אוכל איטלקי הכי פשוט והכי טעים שיש. אני לא רואה איך פסטה מגיעה להיות מעל זה (לפחות ממה שדגמתי בישראל).

  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, אלי55 כתב:

וואו מזמן לא הייתי שם, מנת "קערת הדגים" מדהימה וזולה.

מעניין אם היא עובדת עכשיו כמו פעם ?

בהחלט עובדת וקערת הדגים עדיין פשוט מעולה.

עוד לא הצלחתי להבין את המקום הזה, מצד אחד שם בכיס הקטן 80% מהמקומות בארץ ומשתמשים במרכיבים ממש טובים, מצד שני- אפס מוטיבציה בכלל לשרת את הלקוחות וגם לא נראה שממש ששים לדאוג להחזיר כיסאות למקום שלקוח עוזב. 
אני מניח שאיכות גבוהה מאוד במחיר כל כך נמוך צריכה לבוא באיזושהו מחיר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה קטע ירושלמי של פעם:

ב"טעמי" אכלת פעם?

קנית פעם במעיין שטוב?

אותו דבר.

 

  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...