Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

למה לייקר את הרכב עוד יותר?

הטכנולוגיה קיימת, זה לא היה מייקר באופן משמעותי במיוחד.

וכי זה היה הרבה יותר נעים לנהיגה ולנסיעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהשקה נאמר לנו שזה כן היה מייקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אמרתי לא מייקר, שים לב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אז כניראה שעלות הרכב הייתה כן מתייקרת לרמה שזה לא תחרותי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 שעות, Super_T כתב:

זה זמן שהוא פשוט לא נורמלי בעיני, גיר רובוטי או לא.😐

לפני 18 שעות, Super_T כתב:

קראתי נכון? 15.7 שניות 0-100 ?

😲

במדינות בהן אין 100% מס על מכוניות (שזה רוב המדינות) למכונית עירונית כמו הפיקנטו יש סיכוי גבוהה יותר להיות בשימוש כ... מכוניות עירוניות
ולא כתחליף זול למשפחתית למי שרוצה ניילונים ואחריות ופחות חשוב לו מרווח (או שהוא לא כל כך מחבב את מי שנוסע איתו).

בתוך העיר לא מגיעים ל100 קמ"ש. מעניין להשוות 0 ל 60 או 0 ל50 לעומת הגרסה הקודמת.
כמו שאמרו כאן אם זה החלפת הילוכים אחת במקום שתיים ההבדל יהיה פחות דרמטי. 
אגב, אותם ערים אירופאיות מלאות ברכבים קטנים שמי שבחר בהם בגרסא אוטומטית בעשור האחרון לרוב בחר בגיר רובוטי חד מצמדי שצויידו בו השלישיות של psa-toyota ו vag 
וגם הצמד של פיאט.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 58 דקות, yulianx כתב:

אז כניראה שעלות הרכב הייתה כן מתייקרת לרמה שזה לא תחרותי.

אז עכשיו הרכב לא יהיה תחרותי (כנראה) בגלל הגיר. לא עשו בזה הרבה.

פורסם
לפני 29 דקות, dorsht כתב:

אז עכשיו הרכב לא יהיה תחרותי (כנראה) בגלל הגיר. לא עשו בזה הרבה.

כן, מצב בעייתי לגמרי.

בגלל זה מעניין מאוד לראות מה יקרה.

@mcshmupi

דווקא בעיר התיבה פחות מוצלחת כן העברות הילוכים תכופות יותר.

הרציף של ספארק למשל יהיה נעים הרבה יותר.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, mcshmupi כתב:

במדינות בהן אין 100% מס על מכוניות (שזה רוב המדינות) למכונית עירונית כמו הפיקנטו יש סיכוי גבוהה יותר להיות בשימוש כ... מכוניות עירוניות
ולא כתחליף זול למשפחתית למי שרוצה ניילונים ואחריות ופחות חשוב לו מרווח (או שהוא לא כל כך מחבב את מי שנוסע איתו).

במדינות בהן אין 100% מס על מכוניות הייתי נוהג ב-RSQ3 או RS6

פה בישראל הרכב הזה נקנה כרכב סטנדרטי לחלוטין
אולי זה מצב דומה גם במדינות אחרות - אני לא מכיר מספיק.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

חייב לציין כמי שנוהג ברכבים ידניים במשך רוב החיים (ווידוי: הרכב של "הבעל", הרכב ה"ראשי" תמיד אוטומטי - מאימת בית הדין הרבני), גיר רובוטי חד מצמדי מעולם לא הפריע לי, להיפך. אני "מבין" ו"מסתדר" איתם מצויין. 

עריכה אחרונה על ידי ליפיגו
  • רעיון טוב! 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

אם אתה נהג עם מעט נסיון בגיר ידני, לא יהיו לך השהיות כמו ברובוטי.

פורסם

שחר, זה ישראלי ברובו. העולם מתנהל אחרת.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לפני שעה, shachar187 כתב:

הקטע הזה של הימנעות מרובוטי חד מצמדי זה קטע ישראלי או נפוץ בעוד מקומות?

הקטע הזה של אוטומט במכוניות מיני\סופרמיני\משפחתיות קומפקטיות זה קטע ישראלי

• אהבתי 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)

זה שבאירופה מעדיפים ידני אני יודע. אבל זה לא אומר שאם יש רובוטי אז זה דיל ברייקר עבור מי שמחפש אוטומט (באירופה, לא בארץ).

עריכה אחרונה על ידי shachar187
  • תוכן חדש...