Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, הרבה זמן לא נכנסתי. מגניב לראות שהפורום עדיין חי ובועט, אני צריך לבוא לבקר יותר :)

בכל מקרה, נכנס בי רכב מאחור בפניה(סטה ממסלולו באמצע הפניה לאחוריים של הרכב שלי), מניח שהיה בטלפון או לא טרח להסתכל במראה(חבל...יש לו רכב דנדש ויקר עם חיישן לזיהוי שטח מת).

הנהג הפוגע טוען שחתכתי אותו ואני בעצם זה שאשם ומסרב לשלם את ההשתתפות עצמית, אם אני זה שאשם למה הצעת לי 2000 שקל כדי לסגור את הסיפור :p

מילאתי את כל הפרטים באתר הביטוח, הלכתי למוסך הסדר מטעמם והשארתי צ׳ק דחוי ל 90 יום עם כלל עלות התיקון.

קודם כל אשמח לדעת מה קורה מעכשיו? פשוט מחכים?

בזמן הזה עלה לי רעיון: בצומת שקרתה התאונה הייתה מצלמה של המשטרה(לא מהירות, תופסת את אלו שחותכים את הפקק - אל תשאלו איך אני יודע...) ונאמר לי על ידם שאפשר להוציא את הצילמוים מהאירוע אבל זה כרוך בפתיחת תלונה. אממה, הנהג הפוגע הוא לא אחד שתרצו להתקל בו בסמטה חשוכה, אל תדאגו אתם תראו אותו מרחוק בגלל כל הזהב שיש עליו, ותכל׳ס אני מפחד להביא על מישהו כזה משטרה...

חשבתי על לפתוח את התלונה ללא שמו, אלא רק על שמי אבל אז אולי יגיעו אליו דרך המספר רכב?

כדאי ללכת בכיוון הזה? אולי התמונות של המכה מספיקות כדי להוכיח את חפותי ואני סתם מגזים? אולי הביטוח כבר ידבר עם המשטרה בשמי?

עריכה אחרונה על ידי tamos
פורסם

אתה יכול להגיש תלונה. המשטרה לא יטלפנו אליו כי אין כאן נפגעים. מותר להם לתת לך את התיעוד.

לפי תיאור המקרה אתה זוכה בתביעה בבימ''ש ללא מאמץ מיוחד. 

לא תקבל אבטחה מהמשטרה......

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

לא בטוח שחייבים תלונה, יתכן שניתן לדרוש את הצילומים על פי חוק חופש המידע, אבל אולי זה לא חל במקרה הזה, צריך להתייעץ עם עו״ד (או לחקור לבד ברשת, או להגיש בקשה (יש טפסים ברשת) ולנסות את מזלך).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...