Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רכשתי מנורה לבית ב40 $ (אגב תוך שבוע מחירי המשלוחים זינקו ממש בטירוף מעניין אם זה זמני).

לאחר שבוע שאני עוקב האם החבילה נשלחה. אני רואה הודעה מהמוכר שהוא מבקש להוסיף 12$ למשלוח שצוין כחינם.

לטענתו חברת המשלוחים העלתה מחיר וכ'ו.

כמובן שלא הסכמתי להוסיף וגם לא הסכמתי לבקשתו לא לפתוח דיספוט- אלא כאילו להחזיר את המוצר. פתחתי דיספוט וקיבלתי החזר.

לאחר שבוע רכשתי שוב מאותו המוכר אך הפעם במשלוח עם תשלום של אליאקספרס סטנדרט להקטין סיכון. והופ שוב דרישה להוסיף 8$

עכשיו אני מבין שזה כבר שיטה סדורה ועדיין הוא לא תיקן את המחיר מלפני 3 שבועות. יש מה לעשות עם זה מלבד דיספוט?

פורסם

אולי לא לקנות מימנו יותר ? תראה אלי נהפך לשוק מהרמה הנמוכה ביותר , כל השיטות לתפוס אותך במחיר זול ואז מחכות אין סוף הפתעות של נוכלות ,ניראה לי הגיע הזמן להמשיך הלאה יש עוד מלא אתרים בסגנון רק נשאר למצוא אחד אמין , למישהו יש המלצות ?

:fadein:
פורסם

מה הסיבה שקניתי ממנו שוב? 

כל המוכרים האחרים העלו את מחיר המשלוח לסביבות ה60 דולר בדיוק לדגם הזה שכבר קיים אצלי בבית. 

אגב יש לציין שמעולם לא נתקלתי בעקיצה מאלי אקספרס תמיד שהייתה בעיה זיכו אותי בלי בעיה. דיספוט יחזיר לי את הכסף אבל אני רוצה שיטפלו במוכר שאשכרה משקר ביודעין.

פורסם

אני לא מבין מה גרם לך לחזור למוכר שוב.

בשיא הרצינות. המחיר?

בכלל, כלל אצבע בעלי זה לעולם לא לקנות במקום שמציע את המחיר הזול ביותר. תמיד יש איזה קאץ'.

מחיר השוק האמיתי הוא תמיד קצת מעל, אפשר אשכרה לזהות את ההתפלגות בכל מוצר שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני דיי מנוסה בקניות מחו"ל וספסציפית אחרי מאות קניות באלי במקרה אחר לא הייתי עושה את זה  אבל הפעם ההפרש גדול מאוד.

את אותה מנורה קניתי שבוע לפני ב30 $ + 7$ משלוח. בבת אחת כ-ל המוכרים העלו את מחיר המשלוח ל60$ בערך. 

הוא היחידי שנשאר עם מחיר מעט יותר גבוה מהמחיר המקורי. חשבתי שיש לו טעות במשלוח חינם-קורה.

אבל גם במשלוח בתשלום הוא משחק וזה כבר מראה על רמאות. 

פורסם

אם כולם העלו בבת אחת, אז זהו מחיר השוק.

לא משנה סיבת העלייה - שינוי בעלויות השילוח או מלאי מדולדל וכו'.

אתה מנסה לתזמן איזה מחיר דימיוני בסגנון של טעות בסופר, אבל זה לא עובד ככה אצל מוכרים סיניים (או ישראליים...). סין זה לא ארה"ב וספיגת עלויות בסגנון אמזון - לא יקרה פה.

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 23.5.2021 בשעה 00:30, Daniel.K כתב:

תראה אלי נהפך לשוק מהרמה הנמוכה ביותר , כל השיטות לתפוס אותך במחיר זול ואז מחכות אין סוף הפתעות של נוכלות

לפני כמה שנים מנעתי מאמא שלי להזמין איזו שטות בחצי דולר, 

כאשר דמי המשלוח 200 ש"ח.

עלי אקספרס לא נהפך לשוק, הוא תמיד היה כזה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 22.5.2021 בשעה 23:53, yd b-4 כתב:

לאחר שבוע רכשתי שוב מאותו המוכר אך הפעם במשלוח עם תשלום של אליאקספרס סטנדרט להקטין סיכון. והופ שוב דרישה להוסיף 8$

באמשלחה, בשביל שלושים שקל טרחת להקליד את כל זה?!

שולח לך את את הכתובת שלי בפרטי, בו אני אתן לך עשרים שקל פלוס כוס קפה ונסגור את השרשור הזה.

סבבה?!

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא הבנתי מה המטרה שלך, לחנך את המוכר? להזהיר את הציבור מפניו?

אני מתחבר לתגובה של הנס שאתה מצפה לספיגת עלויות בסגנון אמזון, לא יקרה לעולם בעליאקספרס.

הלא, לא נגרם לך שום נזק, אפילו לא מינורי.

תעשה את החישובים שלך, אם שווה לך להוסיף את הסכום העצום של 8 דולר

אז תוסיף, אם לא אז תבקש את הכסף בחזרה.

לפעמים גם יש מקום לאדיבות מצד הקונים כלפי המוכרים.

פורסם
בתאריך 22.5.2021 בשעה 23:53, yd b-4 כתב:

היי רכשתי מנורה לבית ב40 $ (אגב תוך שבוע מחירי המשלוחים זינקו ממש בטירוף מעניין אם זה זמני).

לאחר שבוע שאני עוקב האם החבילה נשלחה. אני רואה הודעה מהמוכר שהוא מבקש להוסיף 12$ למשלוח שצוין כחינם.

לטענתו חברת המשלוחים העלתה מחיר וכ'ו.

כמובן שלא הסכמתי להוסיף וגם לא הסכמתי לבקשתו לא לפתוח דיספוט- אלא כאילו להחזיר את המוצר. פתחתי דיספוט וקיבלתי החזר.

עכשיו אני מבין שזה כבר שיטה סדורה ועדיין הוא לא תיקן את המחיר מלפני 3 שבועות. יש מה לעשות עם זה מלבד דיספוט?

עד עכשיו לא הבנתי,

כמה עולה המנורה בארץ?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 22 שעות, falou כתב:

באמשלחה, בשביל שלושים שקל טרחת להקליד את כל זה?!

שולח לך את את הכתובת שלי בפרטי, בו אני אתן לך עשרים שקל פלוס כוס קפה ונסגור את השרשור הזה.

סבבה?!

ממתין לכתובת:) 

האמת שאני הייתי משלם בכיף את המשלוח העניין שהמוכר הזה חשוד בעיניי כתחמן. ואז אני ישאר בלי מנורה ובלי 8$.

אני פשוט בהלם שאין שום דרך פשוטה לדווח באלי על תרמית. 

לפני 22 שעות, teyal כתב:

לפעמים גם יש מקום לאדיבות מצד הקונים כלפי המוכרים.

פרסוםן מכוון מוטעה במשך חודש ועד עכשיו אגב. מוריד כל מחשבה על אדיבות כלפי מוכר. ביודעין הוא מקבל את ההזמנה ותוקע אותי עם המתנה לדיספוט. אם היתה לי דרך לוודא שאכן הוא ישללח את המוצר אחרי שאני אוסיף לו סבבה. אבל גם את זה אין לי איך לוודא.

ואגב תוספת של 25% כמעט על מוצר זה לא מעט. 

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

ממתין לכתובת:) 

האמת שאני הייתי משלם בכיף את המשלוח העניין שהמוכר הזה חשוד בעיניי כתחמן. ואז אני ישאר בלי מנורה ובלי 8$.

אני לא מבין בזה כלום, אבל ממה כתוב כאן זו פרטיקה נפוצה באתר הזה... אבל אם אתה לא סומך עליו - בטל.

נ.ב. הכתובת זה בתשלום נוסף של 10 דולר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...