Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות SUV יד שניה משפחתי בספרד, אנחנו כרגע זוג + בת שנתיים. 

הולכים לגמוע הרבה מרחקים בבין עירוני ונהנים מתנוחת ישיבה גבוהה, אוטו מרווח ויכולת שטח בקטנה. (כמו כל עם ישראל אני מניח?)

בקרת שיוט היא חובה, זה משהו שממש חסר לי באוטו הנוכחי שיש לי בישראל (סיויק האצ'בק), ואני מנסה לקבל את האוטו הכי מאובזר בשביל הכסף.

היצע המכוניות נוטה לכיוון כאלה עם גיר רגיל ויותר נוח לי עם אוטומט, חשבתי על סקודה YETI אבל להבנתי לא כדאי להתעסק עם הDSG שלו?

עוד מתחרים הם Santa Fe 2009, הוא נראה לי די עונה על כל הדרישות ודי מאובזר אך הבעיה שהתא נהג מרגיש/נראה לא משהו יחסית לYeti... די חשוב שהסביבה תהיה נעימה.

אשמח להצעות מחברי הפורום.

פורסם

בספרד סביר להניח שלא תתקשה למצוא ייטי 4x4 דיזל ידנית. גם 4x4 דיזל DSG לא אמורה לעשות בעיות בגזרת הגיר (אבל נדרשת החלפת נוזל כל 60000 ק"מ)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 52 דקות, zvit כתב:

בספרד סביר להניח שלא תתקשה למצוא ייטי 4x4 דיזל ידנית. גם 4x4 דיזל DSG לא אמורה לעשות בעיות בגזרת הגיר (אבל נדרשת החלפת נוזל כל 60000 ק"מ)

יש לך המלצה לעוד מכוניות? 

פורסם

אתה בספרד - אם בתקציב נכנסת סיאט אטקה TDI 4x4 DSG  גם יכולה להיות אופציה מעניינת, וגם הטיגואן עם אותה יחידת כוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...