Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אנחנו מעוניינים לרכוש סוזוקי סוויפט. מצאנו היום אחת בסוזוקי טרייד. הפרטים הם:

שנת 2019 (עליה לכביש 01/2019)

מבעלות פרטית עם 70000 קילומטרים.

 

מספר הקילומטרים הגבוה יחסית מטריד אותנו בעיקר. מה אתם אומרים על רכב של שנתיים וחצי על הכביש עם 70000 קילומטרים?

 

הרכש ישמש אותנו כרכב שני בבית. מעריך שתוך שנתיים נחזיר את הקילומטרים לממוצע ואין לנו צפי להחליף אותו באיזהשהי נקודת זמן כל עוד הרכב תקין.

 

ממה שאני מבין ורואה כמעט ואין רכבים כאלה למכירה בשוק היד 2. גם ב 2018 סוזוקי חזרו לייצר ביפן את הרכבים האלה.

 

תודה, 

אביב

פורסם

מה מחיר מחירון?

בדקתם כמה עולים רכבים מאותו שנתון?

 

הסוויפט עצמה אמינה וחסכונית, לא חזקה כמו המתחרות בעלות מנוע טורבו, אך סבירה לגמרי, מושבים תומכים עם מרווח לא רע מאחור.

לא הבטיחותית הקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המחירון לפני שקלול הוא 69 ואחרי הוא 62

עלות הרכב היא 62.

אם כי נאמר לי שסוויפט הוא לא רכב שנמכר עפ"י מחירון כי הביקוש שלנו גבוה.

 

כשאני מחפש כאלה לקניה ביד 2 יש ממש בודדים שלא באמת נותנים אינדיקציה על מחיר השוק.

 

ועיקר השאלה היא על כמות הקילומטרים הגבוהה יחסית

עריכה אחרונה על ידי אביב משה
פורסם

כמה קילומטרים בשנה אתם צפויים לנסוע?
אם אתם נוסעים יחסית מעט, הקילומטראז' צפוי להתאזן לטובת שמירת ערך. אם גם אתם נוסעים יחסית הרבה, כדאי לחפש רכב עם קילומטראז' נמוך יותר.
70 אלף קילטמטרים לרכב כזה, בתנאי שטופל בזמן, לא מזיזים בכלל. הוא עוד לא התחיל לנסוע.
במיוחד אם רוב הקילומטרים נצברו בכבישים פתוחים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם ככה המוכר לקח בחדבון כניראה את הק״מ הגבוה שיכול להרתיע מעט.

לגבי הק״מ, הנסועה שלכם נמוכה וזה בהחלט יתאזן.

יש היסטורית טיפולים?

 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איפה אפשר לקרוא על כללי האצבע למספר הק"מ בשנה שנותנים "שמירת ערך"?

האם יש מספרים ספציפיים לנסועה שנתית "הגיונית"?

פורסם

מידי פעם מפרסמים נסועה שנתית, זה בערך 17-18 אלף לשנה.

רכב שעובד הרבה פחות נגיד 10 אלף או פחות, הגיוני שיתומכר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...