Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גודל תא מטען

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתכננת לקנות רכב חדש, והדרישה העיקרית היא שאני אוכל להכניס לתא המטען אופניים חשמליים מתקפלים.

דרישה משנית - אם כי אני בספק אם זה קיים - שהרכב יהיה ידני.

התקציב גמיש, בערך 50 אלף אבל אני אולי יכולה למתוח את זה עד 60 אלף (רצוי שלא).

יש לכם המלצות? אני רואה שיש רכבים עם תא מטען גדול אבל זה לא אומר שאפשרי להכניס לשם אופניים מתקפלים, לכן נחוץ לי ידע של אנשים שכבר ראו תא מטען או שניים בחייהם :)

תודה!

פורסם

אם לא אכפת לך מכלום חוץ מתא מטען וגיר ידני, ברלינגו (אם תמצאי במצב סביר במחיר הזה) יכול להיות אפשרות מצויינת.

אם בכל זאת רכב מסחרי זה קצת מוגזם, הייתי מחפש בגזרת המיקרו-ואנים / ג'יפונים - סיטרואן c3 פיקאסו, פיאט 500L (לא ה-500x!), סוזוקי קרוסאובר, אולי אפילו ניסאן קשקאי. לא בטוח שכולם יכילו בדיוק את האופניים שלך, אבל יש לפחות סיכוי סביר (ממליץ לבדוק כל רכב ספציפית). מכולם יש איזשהו הצע עם גיר ידני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 38 דקות, pooh-bear כתב:

אם לא אכפת לך מכלום חוץ מתא מטען וגיר ידני, ברלינגו (אם תמצאי במצב סביר במחיר הזה) יכול להיות אפשרות מצויינת.

אם בכל זאת רכב מסחרי זה קצת מוגזם, הייתי מחפש בגזרת המיקרו-ואנים / ג'יפונים - סיטרואן c3 פיקאסו, פיאט 500L (לא ה-500x!), סוזוקי קרוסאובר, אולי אפילו ניסאן קשקאי. לא בטוח שכולם יכילו בדיוק את האופניים שלך, אבל יש לפחות סיכוי סביר (ממליץ לבדוק כל רכב ספציפית). מכולם יש איזשהו הצע עם גיר ידני.

תודה.

רכב משפחתי רגיל לא יכול להספיק לדעתך? למשל הונדה סיוויק שיש לה תא מטען גדול למדי...

פורסם

אולי, זה תלוי באופניים וברכב, אני לא מכיר מספיק כדי להגיד. תמיד אפשר לקחת את האופניים למוכר ולנסות. לדעתי זה יהיה פחות נוח להעמסה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בגדול, כל רכב סטיישן סביר ייתן מענה, או אפילו הצבק גדול כדוגמת סקודה אוקטביה.

אפשרי גם רומסטר שהוא גבוה ותא מטען גדול (יוצר עד 2014 ויהיה זול יחסית לתקציב).

משתדל לעזור

• תוכן חדש...