Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי תקלה מנורה כזו בשני צדדים ובסוף הזמנתי נורה גרמנית OSRAM 4200K  בכמעט חצי מחיר ממה שמוכרים פה בארץ.

בדיעבד, יכול להיות ש 4200 זה מעט חלש אבל,חששתי להזמין את ה 6000,שהייתה "התחנה העוצמתית הבאה".

בחברה מנורה כזו עולה 750 שח  לא כולל מע"מ ועבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרף החוקי הוא 6000 אם יש מתזים לקסנון, הנורות הן D4S - בהונדות זאת נורה שעולה בסביבות ה400~ למקורית

שכמובן שווה את הכסף - ויש טווח בחירה בין הגוון צבע בין 4500 שזה יותר כתום ו6000 שזה לבן לגמרי. 

בהצלחה, יש לי הונדה 2012 יודע את הסיפור מקרוב, קצת קשה הגישה להחלפה אבל עשיתי זאת בכוחות עצמי(עוצמה 6500) לפי

ה"ספר" הכול. 

פורסם

התקשרתי היום לאחד המוסכים ואמרו לי 1,200 לכל נורה אבל לא ידעו להגיד לי את הצבע.

מהחברה הרכב יוצא עם 6000k?

אולי אזמין נורות של פיליפס ב 100 לנורה.

פורסם

אל תשכח שבנורות יש המון זיופים- רק משהו איכותי כמו פיטליפס או OSRAM.

אני הזמנתי OSRAM לאחר שעברתי תלאות- מנורת צד ימין נשרפה,הוחלפה פעם אחת,ביצעו את העבודה בצורה לא טובה, המנורה נשרפה בגלל קצר ונאלצתי להחליף אותה שוב לאחר שנאמר לי שאין אחריות (לא בוצע אצל היבואן).

בין לבין, נשרפה גם מנורת צד שמאל והוחלפה אצל חשמלאי רכב אחר - הוא הרכיב מנורה של OSRAM ולכן העדפתי להזמין מנורה זהה ל 2 הצדדים.

שים לב שבצד של המצבר,העבודה מסובכת יותר כי יש צורך לפרק את הטמבון הקדמי כדי להגיע למנורה ולכן עלות ההחלפה בצד הזה,גבוהה מהצד השני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 20 שעות, colauti 9 כתב:

היתה לי תקלה מנורה כזו בשני צדדים ובסוף הזמנתי נורה גרמנית OSRAM 4200K  בכמעט חצי מחיר ממה שמוכרים פה בארץ.

בדיעבד, יכול להיות ש 4200 זה מעט חלש אבל,חששתי להזמין את ה 6000,שהייתה "התחנה העוצמתית הבאה".

בחברה מנורה כזו עולה 750 שח  לא כולל מע"מ ועבודה.

המספרים הם לא עצמה אלא טמפרטורה, שמתבטאת בגוון.
4200 זה לבן חם, 6000 זה לבן קר מאד על סף הכחול.
בין לבין נפוצות מאד טמפ' של 4500 שזה לבן חמים ו5000 שזה לבן קר.

HID Xenon Color Chart - Ultimate Headlight Temperature Guide - XenonPro.com

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 23.4.2021 בשעה 19:07, גונסון כתב:

התקשרתי היום לאחד המוסכים ואמרו לי 1,200 לכל נורה אבל לא ידעו להגיד לי את הצבע.

מהחברה הרכב יוצא עם 6000k?

אולי אזמין נורות של פיליפס ב 100 לנורה.

אין מצב, תזמין מהאינטרנט שתי נורות כאלו או של PHILIPHS או OSRAM - בטווח של 5000-6000 שזה יוצא אור לבן, עדיפות גבוה להחליף את שתי הנורות במכה בכדי ששתיהן

ימשיכו לעבוד ולא פתאום תשרף עוד אחת ( מה שאני עושה מחליף בזוגות ושומר ספייר אחד ). את העבודה אפשר לעשות ללא שום פירוק, בצד של המצבר רק לנתק או להזיז ומצד

שני זה המטז מים הצנרת שיורדת למטה יושבת על קליפס שתמיד נשבר בגלל החום החזק האיום בארץ - וגם שם אפשר להחליף את הנורה ללא פירוק של שום דבר חוץ מחלקים

בסיסים מאוד, מקווה שעזרתי. 1200 זה המון - לקנות לבד ולעשות את העבודה לבד (בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה) הרבה הרבה יותר משתלם!!! בהצלחה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על המענה.

אני מזמין עכשיו נורות פיליפס 6000k ואעדכן.

מקווה שזה באמת רק הנורה כי הנורה נדלקת ומתכבית אחרי 2 דקות בערך.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...