Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם 

אני גר בקומה 7 והיום הבחנתי במישהי שמשום מה הניחה ארגז פירות/ירקות על הגג של הרכב שלי (ולאחר מכן גם כנראה גררה אותו ולא ישר הרימה) מה שגרם לשריטות של הצבע , ויש לי הוכחות של תצלום מלמעלה (למרות שלא רואים בבירור) ואני בוודאות יודע מי זאת, מה הייתם עושים במקרה הזה? אני יוצא מנקודת הנחה שהיא תתקוף ותגיד שזאת לא היא בתמונות , אז פשוט זה לא כנראה לא יהיה...

פורסם

עוטף את האוטו בפצפצים לפעם הבאה.

וברצינות קודם לוקח נשימה עמוקה, הרכב נמצא בחוץ ואין דרך להגן עליו 24/7.

• אהבתי 1

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם
לפני 42 דקות, המחליף כתב:

תשאל אותה בעדינות איך הייתה מגיבה אם היית עושה את זה ברכב שלה..

אתה תופתע מכמות האנשים שזה לא מעניין אותם אפילו.

• אהבתי 1
  • מעניין 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

נובע מאפס מודעות זה הכל. מישהי עשתה לי משהו דומה. הוציאה קופסת קרטון מהרכב וביקשה שאעזור לה לסחוב אותו אבל עשתה זאת תוך כדי שהניחה את הקופסה על מכסה המנוע שלי ודחפה אותה לכיווני...

ראיתי את השריטות מייד, ולמרות שלא עמוקות וידעתי שאוכל להוריד אותן עם חומרים, לפדנט כמוני (נאנו, שטיפה נכונה וכו׳) זה הכי גרוע שיש.

פורסם

לפני שבוע ירד גשם וישבתי ברכבי (השכרה, מהעבודה) בחנייה ממתין שייחלש.

מגיע רכב של טכנאי (לא חשוב שמות, אלקטרה) וחונה לידי, פותח דלת בפראות והיא כמעט מגיעה אליי להגה,

סוגר והולך.

לאחר בערך 15 ד' האדון מגיע ונכנס לרכבו, פותח את הדלת באותו אופן, שומעים את החבטה, ואני בתוך רכבי!

הייתי חייב להעיר כי הרגשתי זלזול שהוא בעצם דפוס בהתנהגות.

יצאתי אליו וצרחתי שהוא חייב לשים לב ולא לדפוק רכוש של אחרים,

אפילו שזה לא רכב פרטי.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
כן, אחרי שקיבלה הרצאה [emoji16]
פחות ממציצה לא הייתי עוזר.
ולעניין , סביר להניח שאישית הייתי מעיף את הקרטון על הרצפה במידה שהייתי רואה שריטה. אני סובל מזה בחניות אז דבר כזה? אישפוז במחלקה סגורה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

דבר איתה, תגיד לה שכמו שהיא אוהבת לגרור ארגזים של ירקות, אתה אוהב את האוטו, אתה לוקח אותו לדיטיילר שיוריד את השריטות ואתה מצפה שהיא תשלם על המעשים שלה ותבין שרכוש של אחרים צריך לכבד, ומי שלא לומד בזמן משלם שכר לימוד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...