Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון החדש בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחושה אישית: יש רכבים שהסמל על ההגה גורם לי לסלידה מכל הרכב, למרות שהוא נראה לגמרי לא רע מבפנים ומבחוץ. זה לא קורה לי עם כל יצרן, רק עם יונדאי סקודה וקיה. מין סטיגמה שהתקבעה עם השנים וקשה להשתחרר ממנה.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 שעות, shachar187 כתב:

לא יזיק ליבואנים פה לתת קצת חופש כמו שמקבל מאט ווטסון.

עם כל הכבוד, נראה לי שהתקציב ש CARWOW "יושב" עליו הוא מעט (הרבה) יותר גבוה מהתקציב של מקביליהם הישראליים. 

כך, שבמקרה של תאונה אני מאמין כי  CARWOW יוכלו להגיע להסדר. 

בארץ פחות.

וגם קהל הלקוחות שם הוא גדול יותר משמעותית, כמו כן היצע המכוניות.

לכן חשוב ליבואן שם לנסות לבלוט בזירה המקומית. 

פורסם (נערך)

אני מנחש שרוב כתבי הרכב יודעים לנהוג ומכירים את המגבלות שלהם וינהגו במשנה זהירות פי כמה כשלא מדובר ברכב שלהם.

היבואן יכול לארגן יום מסלול לכתבים עם ליווי צמוד ולהפחית משמעותית את הסיכוי לתאונה, אבל זה יעלה כסף והיבואן יעדיף לחסוך.

עריכה אחרונה על ידי shachar187
פורסם
בתאריך 22.4.2021 בשעה 18:45, shachar187 כתב:

אבל זה שמונעים מרכבי ספורט להגיע למסלולים ומרכבי שטח להגיע לשטח, זה פשוט אבסורד.

לא יזיק ליבואנים פה לתת קצת חופש כמו שמקבל מאט ווטסון.

שיטת העבודה, תחומי האחריות, השתת העלויות ואופי הרכבים שמיועדים לשימוש עיתונאים שונים לחלוטין בין ישראל לאנגליה (ואירופה בכלל). 

"שם" רכבי עיתונות מיוצרים ספציפית ע"י היצרן והדילרים המקומיים לא נושאים בשום עלויות אחזקה/תיקונים/ביטוח. רכבי עיתונות לא משמשים לנסיעות מבחן של לקוחות (בשביל זה היצרן נותן לכל דילר רכב/ים בהתאם לצורך/גודל שלו) ואחרי שסיימו את תפקידם, נשלחים לגריטה ולא נמכרים הלאה.

בישראל יבואן צריך להחליט בעצמו איזה רכב/ים הוא משמיש עבור נסיעות מבחן (הוא כמובן משלם עליהם), הוא צריך לבטח אותם (או לכסות עלויות תיקונים), לשלם על הדלק, ולאחר מכן למכור את הרכב. 

מכאן ההבדל בגישה וב"חופש" שיבואנים מאפשרים. זה מעצבן, אבל אני יכול להבין אותם.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...