Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון החדש בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול השיקה כלמוביל את הדור הרביעי והחדש של יונדאי טוסון. 

הוא נראה ממש (אבל מ-מ-ש) מגניב, והפעם יש נוכחות הרבה יותר גדולה של מנוע ה-1.6 טורבו המצוין. אבל משהו ברשימת אבזור הבטיחות והמחירים לא ירד לי כל כך חלק בגרון. מה דעתכם?

עוד פרטים בידיעה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3595/חדשות/יונדאי-טוסון-החדש-בישראל

יונדאי-טוסון-2021-2.jpg

יונדאי-טוסון-2021-5.jpgיונדאי-טוסון-2021-6.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

שהוא נראה הכל חוץ ממגניב.

קשה מאוד לעיכול מבחינתי, מרגיש כמו ברדק אחד גדול.

גם תא הנוסעים נראה לי מיושן כבר עכשיו.

פורסם

"177,000 ₪ עבור גרסת פנורמיק (שכאמור מיועדת לציים)"

לא הבנתי מדוע דווקא הגרסא עם גג השמש מיועדת לציים? ואיזה צי רכב יקנה גיפון הנעה קידמית ב 180K(אני באמת שואל)? 

בעיקר לא הבנתי מדוע אין את כל מערכות הבטיחות בגרסת הכניסה (היקרה מדי ממילא).

• מעניין 1
פורסם

אני פחות התחברתי לעיצוב, אבל מנחש שרוב עם ישראל יאהב.

גרסת הפרסטינג' עולה כמו אטקה FR, אבל אני עצלן להשוות אבזור ולהגיד אם התמחור הגיוני או לא.

אז אחכה לסקירה של פבל

תודה מראש :)

פורסם

מקדימה הוא נראה כמו חיקוי (די מוצלח האמת) של מרצדס EQC. 

זה נראה שכלמוביל מאוד בטוחים בעצמם כך שהם החליטו לבצע העלאת מחירים. 

אני מחכה למבחן כדי לראות האם הביטחון העצמי של כלמוביל מבוסס או לא. 

פורסם
לפני 4 שעות, tomede כתב:

"177,000 ₪ עבור גרסת פנורמיק (שכאמור מיועדת לציים)"

לא הבנתי מדוע דווקא הגרסא עם גג השמש מיועדת לציים? ואיזה צי רכב יקנה גיפון הנעה קידמית ב 180K(אני באמת שואל)? 

התמחור של יונדאי מטורף כרגיל, ללא שום השוואה לרכבים עממיים אחרים. 192K לגרסה הבכירה, פשוט הזוי. אבל הרכב נראה די טוב מבפנים ומבחוץ, מאחורה מזכיר פג'ו אבל נראה הרבה יותר טוב מפג'ו, מי שמחפש קרוסאובר ולא צריך 7 מקומות - זאת תהיה אחלה בחירה עבורו. עיצוב ההגה מעט מוזר ועולב, יחסית לסביבה המושקעת. גם לא ברור למה הם שולחים לסקירות רכבים שחורים וקודרים, בצבע בהיר זה נראה הרבה יותר טוב. כנראה שיקח עוד הרבה זמן עד שיצרנים עממיים יקלטו את הקטע הזה.

בהיר.jpg

פורסם
לפני כשעה, קריאטיב אגרסיב כתב:

התמחור של יונדאי מטורף כרגיל, ללא שום השוואה לרכבים עממיים אחרים. 192K לגרסה הבכירה, פשוט הזוי. אבל הרכב נראה די טוב מבפנים ומבחוץ, מאחורה מזכיר פג'ו אבל נראה הרבה יותר טוב מפג'ו, מי שמחפש קרוסאובר ולא צריך 7 מקומות - זאת תהיה אחלה בחירה עבורו. עיצוב ההגה מעט מוזר ועולב, יחסית לסביבה המושקעת. גם לא ברור למה הם שולחים לסקירות רכבים‏‬‏ שחורים וקודרים, בצבע בהיר זה נראה הרבה יותר טוב. כנראה שיקח עוד הרבה זמן עד שיצרנים עממיים יקלטו את הקטע הזה.

בהיר.jpg

שאלתי פעם בסקודה את השאלה הזו. 

קיבלתי תשובה שהעיתונאים מחזירים את הגירסאות האלו בצבע שחור אפור...

פורסם
לפני 6 שעות, tomede כתב:

באמת שאין לי מושג. גם אני לא הבנתי את ההיגיון מאחורי זה אבל אני מניח שכלמוביל לא עשו את זה על דעת עצמם אלא עשו איזה משאל בקרב ציים כדי לראות מה הם רוצים.

לפני 16 דקות, מיכאל רדמיני כתב:

קיבלתי תשובה שהעיתונאים מחזירים את הגירסאות האלו בצבע שחור אפור...

בגלל עיתונאים גם דורשים לחתום שרכבי שטח לא ירדו לשטח, בגלל עיתונאים לא מאפשרים לקחת רכבים ספורטיביים עממיים למסלולים, ובגלל עיתונאים לא נותנים לעיתונאים אחרים מכוניות באופן גורף.

הכי קל להאשים "את התקשורת". כשבפועל 99% מהעיתונאים שאני מכיר מתייחסים למכוניות מבחן ביותר עדינות מאשר לרכבים הפרטיים שלהם. יש כמה שהשמות שלהם עולים כל פעם מחדש כמחריבי מכוניות סדרתיים, אבל יש להם רייטינג אז אסור להיות לא נחמדים אליהם.

• מבאס 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ראיתי היום אחד כזה מחוץ לסוכנות יונדאי הקרובה למקום עבודתי. החזית נראתה לי מוזרה עד מזעזעת... לא אוהב את האופנה החדשה של הגריל הגדול

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעתיים, פבל כתב:

ביש כמה שהשמות שלהם עולים כל פעם מחדש כמחריבי מכוניות סדרתיים, אבל יש להם רייטינג אז אסור להיות לא נחמדים אליהם.

מודה שסיקרנת אותי עכשיו

• מעניין 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 23 שעות, פבל כתב:

באמת שאין לי מושג. גם אני לא הבנתי את ההיגיון מאחורי זה אבל אני מניח שכלמוביל לא עשו את זה על דעת עצמם אלא עשו איזה משאל בקרב ציים כדי לראות מה הם רוצים.

בגלל עיתונאים גם דורשים לחתום שרכבי שטח לא ירדו לשטח, בגלל עיתונאים לא מאפשרים לקחת רכבים ספורטיביים עממיים למסלולים, ובגלל עיתונאים לא נותנים לעיתונאים אחרים מכוניות באופן גורף.

הכי קל להאשים "את התקשורת". כשבפועל 99% מהעיתונאים שאני מכיר מתייחסים למכוניות מבחן ביותר עדינות מאשר לרכבים הפרטיים שלהם. יש כמה שהשמות שלהם עולים כל פעם מחדש כמחריבי מכוניות סדרתיים, אבל יש להם רייטינג אז אסור להיות לא נחמדים אליהם.

יכול להבין שרכב לבן מתלכלך מכל דבר ויעדיפו להימנע מזה.

אבל זה שמונעים מרכבי ספורט להגיע למסלולים ומרכבי שטח להגיע לשטח, זה פשוט אבסורד.

לא יזיק ליבואנים פה לתת קצת חופש כמו שמקבל מאט ווטסון.

פורסם

אפשר לצחוק על מראה לוח השעונים כמה שרוצים אבל לפחות פתחי האיוורור שם במקום הנכון.

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...