Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישת רכב חדש 7 מקומות

רציתי לבקש יעוץ, מי הכי מומלצים?

הנתונים שלי:

1.עושה הרבה קילו' בשנה (30,000)

מתוכם בעיקר בנסיעות בין-עירוני-נסיעות ארוכות.

2.מחפש משהו מאד בטיחותי גם לנוסעים (שיהיו מאד מוגנים) וגם לנסיעה עצמה.

3.שיהיה נח ומפנק.

4.התקציב שלי בין 130,000 ל  200,000 ₪

5.שלא יזלול דלק בצורה משמעותית

המליצו לי על מיצובישי אאוטלנדר פרימיום 7 מקו'

1.האם זה זולל הרבה דלק, ומה קורה אם אני מצמיד לה גז, זה משמעותי?

2.האם יש בדגם הזה ספציפי (פרימיום 7 מקו') הנעה 4×4?

3.מה הפתרון כשנוסעים עם כל המשפחה, מבחינת תא מטען, צמיגג זה פתרון טוב?

פורסם

מה הגילאים במשפחה ? אחוז נסיעות בהרכב מלא ?
יש אוטלנדר phev , חצי חשמלי, אבל הוא כבד,יקר וחסכוני רק לטווח טעינה קצר .
למרחקים כמו שלך עדיף רכבי דיזל . רכב 4x4 רק יגמור לך דלק וצמיגים יותר מהר. אם אתה רק על כבישים : המנע מלקנות 4x4 .
אוטלנדר דיזל מחוץ לתקציב לצערך.

פורסם

בדקת פיג'ו 5008 דיזל ?
גרסת אקטיב נכנסת בתקציב.
לחלופין לך על משהו משומש.

שאלת על גז והתעלמתי : מיכל גז יהפוך רכב 7 מקומות ל 5 מקומות . לכן גז לא רלוונטי במרבית המקרים.

פורסם

קודיאק דיזל (בדגם הכניסה) רכב מרווח אצין וחסכוני יחסית (לטעמי הרגשה יותר מרווחת ומאווררת מה5008),

לחלופין קיה סורנטו בת שנה מרווחת ואמינה (קצת פחות חסכונית אבל עדיין צריכה סבירה).

פורסם

בפיג'ו יש סידור מושבים טוב יותר בשורה 2 . 6 עוגני איזופיקס . כלומר 3 מושבים על מסילות ולא 2.5 כמו באוטלנדר.
לא ענית על השאלה הראשונה (של הגילאים) אבל למי שיש שלושה בוסטרים זה נושא חשוב.
הדיזל לדעתי גם חסכוני יותר בצריכת דלק ממנועי הבנזין של אוטלנדר.
הכי חשוב : בפיג'ו יש apple car Play

חסרונות ? אולי באבזור (בקרת שיוט אדפטיבית).

פורסם

לאאוטלנדר PHEV שהוצע כאן יש 5 מושבים בלבד, הוא לא נמכר בגרסת 7 מושבים. דגמי הבנזין הרגילים מציעים 7 מושבים אבל מדובר בדגם מיושן וזה מורגש. אאוטלנדר חדש כבר הוצג ויגיע לישראל לקראת סוף השנה. טרם ברור עם איזה יחידות הנעה ובאיזה מחיר.

סקודה קודיאק נמכר בגרסת דיזל, בתקציב הנתון יהיה רלוונטי רק כמשומש.

ניסאן אקס טרייל נמכר עם מנוע דיזל אבל הוא מיושן, אבזור הבטיחות בסיסי למדי, מחליפו הוצג כבר ולכן הוא פחות מומלץ.

לדעתי פיג'ו 5008 דיזל נשמע הכי מתאים לדרישות שלך. דגם הדיזל המאובזר חורג מעט מהתקציב אבל הוא מומלץ ומצדיק את תוספת המחיר. הדגם הבסיסי כבר לא מחסיר אבזור בטיחות וניתן להסתפק גם בו.

פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

לאאוטלנדר PHEV שהוצע כאן יש 5 מושבים בלבד, הוא לא נמכר בגרסת 7 מושבים. דגמי הבנזין הרגילים מציעים 7 מושבים אבל מדובר בדגם מיושן וזה מורגש. אאוטלנדר חדש כבר הוצג ויגיע לישראל לקראת סוף השנה. טרם ברור עם איזה יחידות הנעה ובאיזה מחיר.

סקודה קודיאק נמכר בגרסת דיזל, בתקציב הנתון יהיה רלוונטי רק כמשומש.

ניסאן אקס טרייל נמכר עם מנוע דיזל אבל הוא מיושן, אבזור הבטיחות בסיסי למדי, מחליפו הוצג כבר ולכן הוא פחות מומלץ.

לדעתי פיג'ו 5008 דיזל נשמע הכי מתאים לדרישות שלך. דגם הדיזל המאובזר חורג מעט מהתקציב אבל הוא מומלץ ומצדיק את תוספת המחיר. הדגם הבסיסי כבר לא מחסיר אבזור בטיחות וניתן להסתפק גם בו.

קודיאק דיזל חדשה מחזיר עודף מ200 אלף על הכביש, ממליץ כבר לקנות רק אחרי מתיחת הפנים.

5008 דיזל מתוחת פנים לדעתי הכדאית כאן

• תוכן חדש...