Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב כל הגדולים הופכים לשמות של רחובות.

חבל, נקווה שדור ההמשך הוא לא עוזי כהנים כמו שאישפוז אומר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יהי זכרו ברוך.

אם אני לא טועה (ואני ממש מסטול עכשיו בלי קשר...) הוא זה שהגה את המשפט הבנים לטייס הבנות לטייסים...

הוא זה שהגה את המשפט : "הטובים לטייס".

כל השאר זה המצאות של כל מיני חוכמולוגים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הקשר של ויצמן ללנצ'יה נבע מהיותו שותף של רמי אונגר בתחילת שנות ה-80, כאשר אונגר היה יבואן המותג האיטלקי. ויצמן היה אז בפסק זמן מהפוליטיקה, לאחר שפרש ממשלת הליכוד במחאה על חוסר ההתקדמות בשיחות על אוטונומיה לפלשתינים. גם אני זוכר את הציטוט שלו על גאולה כהן, שמראה שבנוסף להכל הוא היה גם חובב רכב.

פגשתי אותו ב-1995, ככתב צעיר בבטאון חיל-האוויר, בדיוק כשהוא ירד מטיסה שבה הטיס אנפה, ככה בשביל הכיף. הוא ביקש שנדבר הרחק מהמסוק, כי עמד שם טייס צעיר שהצטרף אליהם לטיסה, והסביר לי, לובש סרבל טייסים ומוחה את הזיעה מהמצח: "אני לא רוצה שהצעיר הזה יראה כמה התאמצתי". הוא כבר היה אז בן 71, ועדיין הטיס מסוקים.

אחר-כך הוא נתן לי כאפה, ואמר "שלא תחשוב שכל המסוקים האלה זה דבר חדש, זה הכל התחיל אצלי", והתכוון להקמת טייסת המסוקים הראשונה בתקופתו כמפקד חיל-האוויר. בסוף הוא כינס את כל אנשי הטייסת לשיחת מורשת, והתחיל לספר להם על ביקורו כנשיא ברוסיה, שם ראה "מסוק עם שני רוטורים הפוכים, וכיסא מפלט". היה שקט ארוך כשהוא מנסה להיזכר בשמו של המסוק. בסוף נשברתי. "אדוני הנשיא, זה קאמוב 50", אמרתי, והוא זיכה אותי במבט זועם.

באמת איש יקר, אחרי הכל ולמרות הכל.

פורסם

איש באמת יקר

לא פעם ולא פעמיים ראיתי אותו בבסיס חצרים (אחותי שירתה שם) ששם הספיטפייר שלו מטופל

פעם הוא מטיס אותו ופעם נואם, אבל אף פעם לא ראיתי סימני גיל אצלו

אומנם ספיטפייר שהמדינה מחזיקה רק בשבילו אבל זה הגיע לו

יהי זיכרו ברוך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מהכרותי האישית הקצרצרה, עייזר היה איש מצחיק ביותר.. כחייל במוזיאון חיל האויר יצא לי לראות אותו מגיע לכמה ביקורים וכל פעם היו לו יציאות מצחיקות עד דמעות, יום אחד הוא מתווכח על מטוסי התקופה עם יעקב טרנר ובסוף הוא אומר לו / צועק עליו בחצי חיוך - "מה אתה מבין בכלל יא קטנצ'יק, אתה ילד אתה!" (ויצמן היה איש גבוה, טרנר בחורצ'יק נמוך :wink:)..

מוטי.

פורסם

נודע לי על זה בזמן הטיול לקראת הערב. אפשר להגיד שכל חברי הקבוצה שיצאו עמי, הביעו צער על הידיעה :(

הוא באמת היה איש חשוב ויקר למדינה ולכולנו, יהי זכרו ברוך.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

עוד אחד מהמשפטים שהוא אמר:

בריאיון לטלוויזיה, כתבו את שמו עם שני י' (וייצמן). אז הוא תיקן את המראיין\ת ואמר:

"ויצמן כתובים עם י' אחת כמו שעזר כותבים עם זין אחד!".

יהיה זכרו ברוך.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

• תוכן חדש...