Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,אשמח לעזרתכם בכדי לפענח את תוצאות הבדיקה שערכתי לרכב שאני רוצה לקנות. ניסאן קשקאי אסנטה 2017.תמונה מצורפתIMG-20210331-WA0001.thumb.jpg.1476554fc5df9c881333e61b712e5f80.jpg

פורסם

בדיקה טובה מאוד.
צריך רק להבין את המשמעות ומקור של "נזילות שמן קלות".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נתחיל מזה שמדובר בדגם בעייתי שסובל מבעיות גיר ומנועים שמסיימים את חייהם מוקדם (1200 בנזין טורבו). 

אם בכל זאת אתה מתעקש על הרכב הזה, גש למוסך לבדיקת נזילות, רעשי מנוע וסיבובי מנוע לא יציבים (אני מאמין שזה לא משהו פשוט כי בעיית המנועים הללו מתחילה באכילת שמן ומסתיימת בהחלפת מנוע). 

מתי עבר טיפול אחרון? יש היסטוריית טיפולים? 

חשוב לבדוק את מערכת הבלימה! 

לא הייתי קונה רכב כזה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זאת הצרה של הבדיקות האלה - הזעה קטנה של השמן, קצת שריקות מכיוון הבלמים - וזה, "לא הייתי קונה את הרכב ".
וזה עוד חבר הפורום שראה כמה עשרות בדיקות מלאות כסת"חים.

הרכב בן 4 עם קילומטראז' לא גבוהה וללא תאונות בכלל.
זה מה שאני רואה כאן.
כל היתר ( תיעוד הטיפולים, מצב חיצוני/ פנימי של הרכב ) אי אפשר לראות דרך המסך .
אני מניח שבעל הרכב ( הפרטי ? ) לקח אותו למוסך מורשה כל שנה ( שזה מתיישר גם עם כל 15 אלף קילומטרים) לטובת שמירת האחריות. ואת זה הכי קל לבדוק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא טענתי שהבדיקה רעה. 

פשוט בדגם כזה בעייתי עם מנוע שידוע שמסיים את חייו קצת אחרי שמתחיל לצרוך שמן, כאשר כותבים נזילות שמן, רעש וסל"ד לא יציב, אני מציע להימנע. 

וכן, אני יודע לזהות כסת"חים וזיבולי שכל של מכוני בדיקה. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

צריך לשבת ברכב לראות באמת כמה הסלד לא יציב ובאיזה רמה זה.. אם היה לו קורא וזה ירד מ 800 ל 799 ואז עלה ל 801 והבוחן כתב את זה אז זה כסתח לעומת זאת אם זה דרסטי יותר והמנוע סוג של מגמגם אז זה אמור להיות מורגש ואז זה לא כסתח.

נזילת שמן שווה לבקש שיראו לך מאיפה הנזילה.. אולי סתם ראו כמה טיפות מהחלפת שמן ואולי יש ממש נזילה כך או כך לראות ולטפל לפי מה שראו.

לא מכיר את המנוע או הגיר הנל ושווה לקרוא עליהם פה בפורום לגבי מחלות ופגמים שנבעו עקב תכנון לקוי של היצרן ולצרף את זה למערך השיקולים, חוץ מזה בדיקה סבבה, להבא אם יש אופציה לקחת מישהו לבדיקות שידע לשאול את הבודק שאלות מתאימות זה עדיף כי כן יש דברים שהם כסתח ויש דברים שהם קריטים והניסוח המילולי בניהם לפעמים עדין ולא ברור.

• תוכן חדש...