Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה היילנדר בישראל - החל מ-290,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחד, שמכל האנשים שאני מכיר, הוא יודע הכי הרבה על לנד קרוזרים והשוק שלהם בישראל. התשובה שלו לשאלה שלי הייתה "מכירות הלנד קרוזר לא יושפעו".

אני נוטה, בהכנעה, לא להסכים. לדעתי יש כאן רכב ש"יגנוב" לא מעט מלקוחות ה"רוצה ג'יפ 7 מקומות של טויוטה" ושטח מבחינתם זה משהו של צבא. וזה, לדעתי הצנועה, עשוי להשפיע ולא במעט על המעמד של לנד קרוזרים כ"מניה בטוחה".

עכשיו, לכו לקרוא את הידיעה המלאה ותחזרו לכאן להגיד מה דעתכם.

https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3579/חדשות/טויוטה-היילנדר-בישראל

561151022_--2021-1.thumb.jpg.712ec7c9b0e0a3a0e5cc9717a691b43e.jpg280432797_--2021-4.thumb.jpg.434d67cb15eb2615b02900dbbdcbf7ba.jpg

1939457530_--2021-5.thumb.jpg.f4adac18248774dbb14123d81588cea4.jpg266119561_--2021-90.thumb.jpg.51d39a69dfe8b560a4a8e9ed506a2d90.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מסכים עם ההוא שאמר לא יושפעו.

אלו שני סגמנטים שונים.

נ.ב. תחושה שלי שהרכב בייבוא מקביל מגיע מאובזר יותר מרמת הגימור הגבוהה ביותר של היבואן כאן.

ייבוא מקביל מסכים עם ההוא שאמר לא יושפעו.

אלו שני סגמנטים שונים.

נ.ב. תחושה שלי שהרכב בייבוא מקביל מגיע מאובזר יותר מרמת הגימור הגבוהה ביותר של היבואן כאן.++ייבוא מקביל 8 מקומות, יוניון מוטורס 7 מקומות - לפי המפרט בכל אופן

פורסם

המבוססים של המגזר החרדי - רכשו כבר לא מעט ביבוא מקביל.

הם לא היו אף פעם לקוחות של לנד קרוזר,

הם רכשו עד היום טויוטה סיינה,

לפני כן קרייזלר גרנד וויג'ר

לפני לפני כן קרייזלר וייג'ר

לפני לפני לפני כן מאזדה MPV,

והכי לפני כן - וולוו 940 סטיישן

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, tinoki כתב:

והכי לפני כן - וולוו 940 סטיישן

עם המושבים שפונים אחורה בבגאז'.

הייתה גם את הטויוטה פריוויה.

עריכה אחרונה על ידי f31

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

טויוטה פריוויה הייתה אגדה.

לדעתי יפגע בשיווק הלנד-קרוזר.

הרבה אנשים רוצים את האמינות של טויטה בגרסת ג'יפ-7-מקומות ויעדיפו גרסה עירונית-נוחה-היברידית יותר.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

להיט מכירות,

כל אלו שלקחו את הקרניבל בליסינג יחליפו (עדיין תהיה הטבה במס והדלק ...),

מכירות האוניות של שברולט וקריזלר ירדו כמעט לאפס יש כאן כמעט אותה חבילה (מבחינת גודל) ובחצי צריכת הדלק,

מה עוד שהאמינות צפויה להיות טובה.

פורסם

מה הקשר בין מיניוואן (גם אם הוא לא ממש מיני) לבין רכב שטח? 

מי שרוצה לנסוע בלנדקרוזר - רוצה ג'יפ גבוה, עם סמל טויוטה. 

מי שרוצה מיניוואן, יכל לרכוש טויוטה סיינה, וויאג'ר (או איך שלא קוראים לו היום) או קרניבל. 

אלו אוכלוסיות שונות.

מכירות הלנדקרוזר לא באמת ייפגעו, ואם כן אז רק בשוליים, בגבול התנודות הסטטיסטיות בין השנים. 

מי שרוצה לנדקרוזר לא רוצה היילנדר. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אפשר להעריך בזהירות כי השוק של לנד קרוזר יד 2 יתייקר עקב מעט פחות לנדקרוזר חדשים שיעלו על הכביש

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, אליהו שבת כתב:

רק אצל יבואן מקביל מגיע 8 מקומות

מעניין מדוע.

למשפחה עם 6 ילדים זה דיל ברייקר

עריכה אחרונה על ידי tinoki

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 21.2.2021 בשעה 17:43, פבל כתב:

יש אחד, שמכל האנשים שאני מכיר, הוא יודע הכי הרבה על לנד קרוזרים והשוק שלהם בישראל. התשובה שלו לשאלה שלי הייתה "מכירות הלנד קרוזר לא יושפעו".

אני נוטה, בהכנעה, לא להסכים. לדעתי יש כאן רכב ש"יגנוב" לא מעט מלקוחות ה"רוצה ג'יפ 7 מקומות של טויוטה" ושטח מבחינתם זה משהו של צבא. וזה, לדעתי הצנועה, עשוי להשפיע ולא במעט על המעמד של לנד קרוזרים כ"מניה בטוחה".

תלוי איך ישווקו אותו באולמות התצוגה אנשי המכירות ויוניון מוטורס.
לאנשים שקנו לנד-קרוזר בשביל לנסוע למשרד, זו תהיה אופציה מצויינת ויש סיכוי לשכנע אותם "לערוק" להיילנדר. מספיק שיסבירו להם שזה "האחד הגדול" של הלנד-קרוזר, שהוא יותר נוח, מפנק, הייברידי וחסכוני - יש לך כאן סיכוי מצויין למכירה כמעט בטוחה.
קבלנים ואנשי שטח ימשיכו לקנות את הלנד-קרוזר.
אם הייתי יודע כמה מרוכשי הלנד-קרוזר קנו אותו בשביל נסיעות מנהלתיות - עוד הייתי יכול לנחש או להמר על כמה לדעתי "יערקו" לכיוון ההיילנדר, אבל בהינתן מצב של חוסר ידיעה מוחלט, אין לי אפילו על מה להמר :-) 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...