Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומן יצא לפגוש את ה-A3 החדשה של אאודי ומצא מכונית שממשיכה את המתכון המוכר ולא מנסה לשנות סדרי עולם.

*הערה - המבחן נכתב לפני הגעת טסלה לארץ, שדווקא כן שינתה סדרי עולם.

https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3572/מבחנים/אאודי-A3-במבחן---תדמית-למתחילים

322865347_MAIN--A3-2021.thumb.jpg.8e66da48148d2630fc72e336784a4b0b.jpg

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

קצת לא רלבנטי לתקופה שבה אפשר לקבל הרבה עודף, אם הולכים ( מטפורית כמובן ) לחנות של טסלה ומזמינים את דגם ה 3 הבסיסי שהאודי הזו, על כל מעלותיה, פשוט לא מצליחה אפילו לגרד את עקביה.

פורסם

מעניין להשוות את היכולת הדינמית שלה ואת איכות הנהיגה למאזדה 3 החדשה או להונדה סיוויק, יש לי הרגשה שההבדלים בינם יהיו הרבה פחות מהא40-50 אלף שקל הבדלי המחיר

פורסם

לא יצא לי לנהוג על הסיוויק, כן יצא לנהוג על ה-3. בהתעלם מהמנוע, ה-3 בפירוש יותר מהנה, גם בדור הנוכחי, שפחות מהנה מהקודם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

במחיר הזה אפשר לקחת את הלאון 2.0 מאובזרת הרבה יותר לפי דעתי גם יפה יותר ונשארים עם הרבה עודף .

מביך שבקרת אקלים דו אזורית זה בתוספת תשלוםשכמעט כל סופר מיני מגיעה עם זה כסטנדרט. 

פורסם

מהתרשמות מהסקירה, וגם מסקירות וידאו ברשת - נדמה לי, או שאיכות תא הנוסעים ירדה בדור הנוכחי לעומת הקודם? נהגתי שבועיים ב A3 עם רמת הגימור הגבוהה בחו"ל, וזכורה לי איכות תא נוסעים הרבה יותר טובה לעומת מה שאני שומע על הדור החדש.

פורסם

סתם ניפוח של המחיר ללא שום תמורה הולמת.

עם כל הכבוד, סמל של אאודי לא שווה תוספת של עשרות אלפי שקלים ואבזור כל כך דל.

עבור מי שכן מוכן לשלם את הפרמיה הזאת ולקבל כלום - שיהיה בהצלחה.

פורסם
לפני 32 דקות, nadavd4 כתב:

מהתרשמות מהסקירה, וגם מסקירות וידאו ברשת - נדמה לי, או שאיכות תא הנוסעים ירדה בדור הנוכחי לעומת הקודם? נהגתי שבועיים ב A3 עם רמת הגימור הגבוהה בחו"ל, וזכורה לי איכות תא נוסעים הרבה יותר טובה לעומת מה שאני שומע על הדור החדש.

לא הייתי אומר שהאיכות ירדה, והעיצוב רק השתפר. הבעיות לא שם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לא ממש כוס הקפה שלי,

אבל  תוספת של 10 אש"ח למזגן מאחור ובקרת שיוט אדפטיבית על רכב של 200 אש"ח?

מרגיש קצת קטנוני...

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם (נערך)

בחיים לא הבין מי קונה את הרכבים האלה. 

A3/סדרה 2/3/מרצדס a,מהרמות גימור האלה. 

הרכבים חלשים(לאון 2.0 הרבה יותר חזקה,אפילו מאזדה יותר חזקה מבמוו סדרה 3 מהכניסת בסיס יש לי מאזדה 2.0 ויש לחבר במוו סדרה 3 והרכב מרגיש חלש אפילו ליד המאזדה)

היום מאזדה לא נופלת מהתא נוסעים של הרכבים האלה(רכבים ל״עשירים״בכאילו?)נסעתי בa3 של חבר וגם בסדרה 3 מסכנה עם 136 כח. 

פשוט עצוב. 

אין להם פוזה,גם מי שלא מבין ברכבים מבין שזה מהרכבים הנחותים של החברה...באמת רכבים בלי זכות קיום מלבד הסמל. 

באותו מחיר מביאים קופרה. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
פורסם

מי שמחפש רכב יומיומי שהרבה יותר נעים בפנים מקופרה או לאון ונראה הרבה יותר טוב ממזדה. 

יש לא מעט אנשים שההבדל בין 150k ל 200k לא מורגש מבחינתם. 

לא יודע אם צברת הרבה שעות נהיגה על הגרממיות האלו, גם אם פערי המחיר לא מוצדקים בסוף הם רכבים טובים יותר

פורסם

זה לא רק בישראל, בכל העולם יצרני היוקרה הגרמניים קמצנים באבזור ובכדי להגיע לרמת אבזור שמקובלת במכוניות זולות יותר צריך לקנות כל מיני חבילות.

פורסם

רק לי צורמים פתחי האוורור בצד הנהג?

זה נראה כאילו נזכרו בהם אחרי שעיצבו את הקו של הדשבורד.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...