Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הA539 אני מכיר הם נדירים בארץ וכמעט אף אחד לא מוכר אותם אני מחפש חלופות טובות

למה? ככה!

פורסם

אז זהו שרק להם יש אותם והם גנבים... בלי קשר שרוב הצמיגים שהם מחזיקים הם ישנים :roll:

למה? ככה!

פורסם

מוטי בגלל זה אני אומר שהם נדירים וישנים... הם לא מיוצרים כבר ונשארו במלאי רק לאוטו סנטר ככה שאני ממש לא הולך לקנות אותם... עכשיו בלי התפלצפויות על ה539...

איזה צמיגים אחרים יש בשוק עד סביבות ה550 שקל לצמיג רק צמיגי ספורט וברמה הכי טובה שאפשר לקבל למחיר כזה...

למה? ככה!

פורסם

אני רואה שההודעה הראשונה (באמת) לא הייתה מספיק בהירה - אני לא ממליץ על היוקוהמה, רק ציינתי שאם אתה הולך על תבדוק טוב.

האמת לאמיתה היא שאני לא אוהב את הצמיגים של יוקוהמה במיוחד, הם קצת יותר SHOW מ-GO לדעתי... ניסיתי כמה פעמים סטים שונים שלהם וזה פשוט לא זה לדעתי.

אני בד"כ מוצא שקשה לי להמליץ על צמיגים לחבר'ה בארץ כי 90% מהצמיגים שאני ממליץ עליהם לא מיובאים.. אם יש להשיג גודייר F1GS-D3 זה אחלה צמיג, כמו גם טויו T1-S, ברידג'סטון S-02 או S-03 ולסיכום פאלקן Azenis RT-215 או RT-615 החדשים.

רצית ספורטיביים - אלו הטובים שבהם!

מוטי.

פורסם

מוטי , רוב הצמיגים שאמרת אפשר למצא רק ב15"

דוגמא - הטויו כמדומני , הברידגסטון 03 , האזניס 215 שהם במידה קרובה אבל לא מדויקת וכנל על ה615. האיגל כמדומני באים במידה הזו ( למרות שלא מצאתי תיעוד לכך , אלו הצמיגים שלזכרוני צוקרמן שם על האוטו)

בכ"א ... ההמלצות הם למידה ספציפית שבעייתית ולא בכלליות :(

והיוקו הם רמה אחת מתחת למה שהבחור מחפש ... MAX PERFORMENCE ולא ULTRA HIGH.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין להשיג שום פאלקן ספורטיבים באמת למידות האלו , רוב ההמלצות ( אלא אם תחדש לי משהו ) הן לZIEX 512 או ה326 , שניהם צמיגי ALL SEASON בינוניים ולא מיועדים למכוניות ספורטיביות , ואי אפשר ממש לטעמי להשוות אותם לכאלו ( ולמען הסר הספק , היה לי את שניהם למשך שנה כל אחד ומעל 15 אלף קילומטר )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כנראה עקב חוסר אפשרויות דיי מעצבן אני ילך על ה F1GS-D3 שכאמור הם מאוד טובים אבל יקרים... לא נורא העיקר שיאחזו טוב

למה? ככה!

פורסם

לגבי זה שיש אותם במידה אמור להיות כן... ביום ראשון אני יברר מחירים מדוייקים בכמה מקומות ואני ישלח לך הודעה לגבי זה...

למה? ככה!

פורסם
לגבי זה שיש אותם במידה אמור להיות כן... ביום ראשון אני יברר מחירים מדוייקים בכמה מקומות ואני ישלח לך הודעה לגבי זה...

כתוב את זה כאן, שכולם ידעו. יש פה הרבה אנשים עם המידה הזאת, אני מניח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...