Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה עקב חוסר אפשרויות דיי מעצבן אני ילך על ה F1GS-D3 שכאמור הם מאוד טובים אבל יקרים... לא נורא העיקר שיאחזו טוב
עקב חוסר אפשרויות?

כנראה שאתה לא מעריך את הצמיג הזה כמו שמגיע לו... אם אני לא טועה הצמיג הזה לקח מקום ראשון בשנה שעברה במירוץ המפורסם - One lap of America כולל את ה-Skidpad Challengeעם קרוב לג'י שלם! אתה מדבר פה על צמיג ברמה היסטרית לגמרי.

מוטי.

פורסם

שלילי בזנ"טי, הם צמיגי כביש לכל עניין ודבר עם מקדם שחיקה 200.

צמיגי מירוץ (לא Slicks שזה כבר סיפור אחר לגמרי) מוגדרים בתור צמיגים עם מקדם שחיקה של מתחת ל-140.

ל-Slicks יש בד"כ מקדם שחיקה של 0.

מוטי.

פורסם

מוטי אבל ה- SLICKS לא נקבעים אך ורק ע"י מקדם שחיקה

אלא על עיצוב הצמיג לא?

יש או אפשר להגיד - כמעט אין פסי ניקוז מים שככה

כמע כל גומי הצמיג במגע עם הכביש.

אבל בחורף....אין ניקוז

ואפילו אלוהים לא יעזור לך!

לא?

פורסם

אחרי שדיברתי עם כמה אנשים יש ספק רק אם גם את הF1GS-D3 אפשר להשיג במידה שלי

אבל כדי לוודא סופית אני בכל זאת יצלצל יום שני לכמה מקומות אולי אין בארץ אבל יש בחו"ל

למה? ככה!

פורסם
מוטי אבל ה- SLICKS לא נקבעים אך ורק ע"י מקדם שחיקה

אלא על עיצוב הצמיג לא?

יש או אפשר להגיד - כמעט אין פסי ניקוז מים שככה

כמע כל גומי הצמיג במגע עם הכביש.

אבל בחורף....אין ניקוז

ואפילו אלוהים לא יעזור לך!

לא?

לא.

נקבע ע"י מקדם שחיקה ואין קשר לעיצוב, יש גם Slicks לגשם והם נראים אחרת ממה שאתה מכיר... אזניס גם לא כ"כ גרועים בגשם כמו שאתה מתאר אותם או חושב שהם.

היה לי סט על האוטו, החזיק משהו כמו 15K ק"מ שכללו בהם כמה עשרות ג'ימיקאנות ושלושה ימי מסלול ששוחקים את הצמיגים כמו חצי שנה של נסיעה בכביש.. לא רק זה אלא שאפילו יצא להתחרות עליהם בגשם כמה פעמים והם היו בסדר גמור.

צמיג כביש דביק ביותר, אבל לא קרוב בגרוש לצמיגי מסלול משום סוג שהוא.

מוטי.

פורסם

לא הצלחתי למצוא לבד תשובה ולכן אני שואל פה...

מה ההבדל בין

GOODYEAR F1 GS-D2

GOODYEAR F1 GS-D3

מבחינת צורה הם דיי דומים...

למה? ככה!

פורסם

נראה כאילו מדובר בצמיג זהה למדי, יש לי את ההרגשה שמשום מה ה-F1GS-D2 מכוון לשוק האירופי וה-F1GS-D3 מכוון לשוק האמריקאי יותר... בכל אופן, ה-D3 קצת יותר ספורטיבי כי הוא פחות מחורץ ולכן הפינות של הסוליה ידבקו קצת יותר טוב לפני שיאבדו את האחיזה, ול-D2 תהיה אחיזה קצת יותר טובה בגשם.

החלק החשוב ביותר הוא שהרכב הגומי בשני הצמיגים זהה וזה דבר מצוין... בכל מקרה במידה שלך רק ה-D2 נמכר ככה שאין לך בדיוק אופציה אחרת.

נראה לי כמו בחירה טובה מאוד לצמיג ספורטיבי.

מוטי.

פורסם

אני מאמין שבגלל חוסר אפשרויות אני ילך עליו כי הוא אמור להיות צמיג מצויין...

מה שכן אני באמת לא מבין אין מבחר בכלל של צמיגים למידה הזאת...

למה? ככה!

• תוכן חדש...