Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

אני רוצה להחליף את האלטו האהובה שלי בג'יפ קטן ויחסית חסכוני.

הבחירה המיידית היא ג'ימני, אבל מכיוון שזה יהיה הרכב העיקרי לנסיעות כביש ביומיום ושטח רק בסופ"ש, אני לא בטוחה כמה הוא יהיה נוח.

יש לכם המלצה על ג'יפ בקטגוריה של קטן זול וחסכוני יחסית, שיש לו יכולות שטח טובות, אבל נוח יותר מהג'ימני בכביש?

תודה רבה!

פורסם

מה התקציב? אם את מכוונת לרכב ישן אולי שווה לבדוק דייהטסו טריוס - SUV קטן עם יכולות שטח סבירות. הבעיה שהייבוא שלהם הופסק מזמן והם מזדקנים.
מעבר לזה הרכב הקטן היחיד שאני חושב עליו עם יכולות שטח טובות ונוחות בכביש הוא סובארו XV או אולי פורסטר ישן - חסכוניים הם לא.
בעצם אולי דאצ'יה דאסטר? האם ידני בא בחשבון?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני שעתיים, lunch כתב:

אני לא בטוחה כמה הוא יהיה נוח.

הג'ימני לא נוח איך שלא תהפכי את זה, נסבל אולי, אבל לא נוח. מצד שני - אולי זה לא כזה נורא במקרה שלך כי זה מאוד אינדיבידואלי. ניסית לנהוג או לנסוע בג'ימני ?

לפני שעתיים, lunch כתב:

שיש לו יכולות שטח טובות

מה את מגדירה כיכולות שטח טובות ? איפה את רואה את עצמך מטיילת עם הרכב ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

דבר ראשון זה מחיר, מצד אחד יש דיהטסו טריוס ומצד שני מיצובישי פגארו קצר, ההבדל במחיר יהיה עצום...

אח"כ תנסי להסביר לנו מה זה שטח בשבילך, דיהטסו טריוס לא יגיע למקומות שהגימיני יגיע גם אם יצניחו אותו ממסוק יגיע אבל אולי גם לא צריך כיוון שזה לא הקטע שלך...

שווה לך לעשות נסיעת מבחן בגימיני, אולי הוא יהיה לך יותר נוח ממה שאת חושבת, ואם את בכיוון של שטח ישנם הרבה דברים שאפשר לעשות לגימיני שיהפכו אותו למעט פחות קופצני ואז הוא בהחלט יהיה אופציה סבירה מבחינתך.

מהם הנסיעות הרגילות " בכמה קילמטראז בחודש מדובר, את עלולה לגלות שהגימיני כמעט יכפיל לך את ההוצאות על הדלק וזאת מבלי שהוספת אפילו קילומטר אחד של שטח ביחס לאלטו שלך.

פורסם

הג'ימני זוועתי ברמות בנסיעת כביש. ואני לא אחד מפונק.

אני מדבר מניסיון על 2006 ידני ללא שיפורים/הגבהות/שאר ירקות.

• תוכן חדש...