Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצרים של אוטו דיפו קונים רק ברשת. יש הבדלים מאוד גדולים בין המחיר באתר למחיר בחנות עצמה.
המוצרים מגיעים לחנות לאחר יום-יומיים ללא כל עלות שילוח.
בחנות אני קונה רק אם יש מוצר שאני צריך דחוף.

1c8e56b063e4c85bc1442552be96da2f.jpg

S60 Rdesign

פורסם

כיסוי משקפיים עולה במקס סטוק פחות מ20 שח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני משתמש תמיד בכיסוי משקפיים אובלי, לא עגול וכך הוא תופס יותר שטח שמשה.
מה שכן, בקיץ האחרון הוא טיגן לי את המוח/מצלמה של המוביילאי וזה היה מתנתק מהדבק שלו. קצת מבאס לחזור לרכב ולגעת בפלסטיק רותח כדי להחזיר למקום ולהקפיד שלא יהיה עקום (אחרת מתקבל חיווי שגוי ומלא צפצופים על כך רכב חונה)

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

נראה לי שאקפוץ ל"מקס-סטוק" כי הייתי רוצה להרגיש את זה ביד. בכל מקרה, אחרי הקנייה של הראשון ארכוש שניים שלושה נוספים מעלי לשם גיבוי.

פורסם

קניתי אתמול כיסוי אקורדיון אחד, כדי לאוכל לכסות את כל החלק הקדמי (יש לו מתלה)

בגלל שהרכב יושב הרבה ימים בלי לזוזו. (מכסה את כל החלק הקדמי)

עלה 21 ש"ח, זה מה שהיה בחנות. (לא היה משקפיים בחנות) אנסה את הכיסוי על הרכב שלי (לא מה שמצולם)

אולי זה יפתור את הבעיה של רכב נצלה בחלק הקדמי. (חלקית כמובן, מגן חיצוני זה עדיף, אך תלוי היכן גרים)

IMG_20210103_085330.jpg

IMG_20210103_085327.jpg

IMG_20210103_085253.jpg

• תוכן חדש...