Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים.
הנה הסיפור שלי עם הפג'ו טורבו 308sw 2016. הרכב אצלי מהקילומטר הראשון.
132000 קילומטר רק דלק וטיפולים שוטפים . הרכב נסע מדהים כמו שהרכב הזה יודע. 

ב 132000 נדלקה נורה. הגעתי למוסך. נאמר טיימינג. הוחלף על חשבון היבואן. רצון טוב.

הרכב חזר לנסוע. הכל היה מצויין עד הקילומטר ה 147000. שוב נורה והפעם להבדיל מפעם קודמת הרגשתי גם שהמנוע איבד משהו מהכוח. אחרי יומיים של בדיקה במורשה נאמר לי שהמנוע נפגע " לא ברור ממה". איבד 21% מהקומפרסיה באחד הצילינדרים. יש רק שלושה...
לא ניתן לתקן.
קיבלתי הצעה לשלם 50% ממנוע חדש ולקבל מנוע חדש מקופסה במחיר של 14,400. זה לא נשמע לי סכום גדול.

הבעיה שאני חושש. האם הם באמת יודעים להחליף מנוע ? צה הדבר הבא שילך . אני מאד אוהב את המכונית!!

מה דעתכם ? ללכת על ההצעה ? דרך אחרת היא למכור את הרכב במצבו כפי שהוא. זה לא רכב יחיד בבית. יש לי הרבה גמישות בעניין זה. בקיצור, מה אומרים המבינים ?

תודה מראש

פורסם

כלכלית לדעתי יהיה לך יותר קל למכור רכב עובד.

אם תמכור את הרכב במצבו זה עלול לפגוע במחיר הרבה יותר מאשר מחיר תיקון התקלה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אם בכוונתך להשאיר את הרכב לשנים הבאות לדעתי כדאי לקחת את ההצעה ולהחליף את המנוע,גם אם תוסיף למחיר הרכב את המחיר של המנוע לא תמצא תחליף שמתקרב לרכב שלך.

אם אתה מתכוון למכור אותו בקרוב תמצא אופציה אחרת.

פורסם

למכור רכב בלי מנוע - זה רק לפי משקל. 

כל מכירה אחרת תהיה מחויבת במנוע תקין. 

הייתי מנסה לשפר את ההצעה שלהם, מרכיב מנוע חדש, וממשיך ליהנות מהרכב. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים. 

מתכוון לשלם את הסכום הלא גבוה יחסית וליהנות מהרכב עוד כמה שנים. 

פורסם

סתם בשביל הספורט.

אם אתה יכול,,צלם את הרצועה דרך פתח מילוי השמן,מעניין לראות את סוג הרצועה ואת המצב שלה לאחר 15K

פורסם

לדעתי הצנועה, אם תיתן קצת פייט ללובינסקי, בקטע טוב, לא להשתלח, יש מצב טוב להוציא השתתפות גבוהה יותר מצידם.
מריח לחלוטין כמו עניין הרצועה. אם טיפלת ברכב כהלכה, עם שמנים בתקן וחלפים מקוריים ובזמן, להוציא מזל רע, הרכב לא אמור לשבוק בשלב כה צעיר.
תטען את זה מול השירות ושיפנו ליצרן.

במידה ולא יצלח, תחליף מנוע, כי כלכלית לא יהיה שווה למכור את הרכב במצבו. לפחות תהנה ממנו עוד שנה שנתיים

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 22 שעות, ZvikH כתב:

לדעתי הצנועה, אם תיתן קצת פייט ללובינסקי, בקטע טוב, לא להשתלח, יש מצב טוב להוציא השתתפות גבוהה יותר מצידם.
מריח לחלוטין כמו עניין הרצועה. אם טיפלת ברכב כהלכה, עם שמנים בתקן וחלפים מקוריים ובזמן, להוציא מזל רע, הרכב לא אמור לשבוק בשלב כה צעיר.
תטען את זה מול השירות ושיפנו ליצרן.

במידה ולא יצלח, תחליף מנוע, כי כלכלית לא יהיה שווה למכור את הרכב במצבו. לפחות תהנה ממנו עוד שנה שנתיים

מסכים לגבי עניין הפייט שכדאי לתת ללובינסקי (גם מאד תלוי מי המוסך שהגיש את התביעה להשתתפות), אך לגמרי לא נראה לי שיש קשר בין הרצועה החדשה לאיבוד הקומפרסיה  - הרי המנוע נסע כבר 15,000 ק"מ על הרצועה החדשה ללא דופי. אם הרצועה לא נקרעה, הרי שאין כל קשר בין החלפתה לאיבוד קומפרסיה (ריגים? אטם ראש מנוע? לך תדע בלי לפרק, אך עדיין - לא קשור לרצועה המתפוררת).

כן הייתי בודק בהיסטוריה, אם ניתן, איזה שמן בדיוק שמו במנוע, והאם עמד במפרט היצרן.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

בהחלט יכול להיות קשור, אם החליפו רצועה אך לא ניקו המערכת היטב עדיין המנוע יסבול מהרעבת שמן וחיכוך וחום מצטבר בנקודה מסויימת יישחק לאורך זמן עד לאיבוד קומפרסיה.

ללא ספק משנה מי המוסך שהגיש הבקשה, אך הוא יכול להתנהל ישירות גם מול שירות הלקוחות. אני יודע בוודאות שלעיתים יש ללקוח יותר כוח מהמוסך שמתתוך מול היבואן. מניסיון אישי

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 1 דקה, ZvikH כתב:

בהחלט יכול להיות קשור, אם החליפו רצועה אך לא ניקו המערכת היטב עדיין המנוע יסבול מהרעבת שמן וחיכוך וחום מצטבר בנקודה מסויימת יישחק לאורך זמן עד לאיבוד קומפרסיה

צודק, כמובן שזה לא אמור לקרות כשמחליפים רצועה בהתאם להוראות (פלאשינג רציני בכל הצנרת ומעברי השמן), ובמקרה כזה, פשוט מאד לבדוק: לבקש מהמוסך לפרק (ולצלם!) את אגן השמן ולראות מה מצב הפילטר של משאבת השמן.

פילטר סתום? - יש לך אקדח מעשן...

לגבי קשר ישיר עם מנהל שרות הלקוחות- גם כאן, צודק. לא יכול להזיק, בוודאי אם הלקוח מספיק אסרטיבי ונותן לשרות הלקוחות להבין שרכב שטופל כראוי במוסכי היבואן לא צריך להיראות ככה אחרי פחות מ-150 אלף ק"מ.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...