Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 26.7.2023 בשעה 16:00, razi_pazi כתב:

תודה. אבדוק עוד כמה ימים

כתבתי שאני יודע שאין מדבקות 

ומה יעשו כל אלה, שיש להם כבר 20-30 מדבקות (אולי יותר) על כל השמשה הקדמית . איך ייתכן שגזלו מהם את התענוג של הדבקת המדבקה?
אני מציע לפתוח עסק להפקת מדבקות.

פורסם
בתאריך 26.7.2023 בשעה 15:01, razi_pazi כתב:

מעלה את השרשור הזה מהאוב לאור ביקור כעת במקום (חושב שזה לפי הכללים...).

כדי לעדכן וכדי לשאול שאלה.

איזה ברדק ואי ביצוע בדיקות במכון טסטים בעד הלום....

קודם כל הבלגן. נכנסים למשרד מבלי שיש מקום להשאיר את הרכב. אחרי המשרד מביאים את הרכב למסלול. לפחות לא היו הרבה רכבים. וטוב שכך כי המסלולים והכניסה מבורדקים וקל לדמיין שם לחצים בתור. אין שלט. אין סדר. אין הכוונה. אין כלום.

עובר את המסלול. הכל על הצד החפיף לגמרי.... אבל ניחא.

אחרי הבור יש עמדה לבדיקת זיהום אויר. אבך הבוחן שם אומר לי להתקדם ולהעמיד את הרכב בצד.

לא הבנתי. אמר לי "תעמיד את הרכב כמו כולם". יצאתי. אילתרתי מקום להעמיד את הרכב כך שחסמתי רק 2 רכבים של אנשים אחרים במצבי והצטרפתי לקבוצה מבולבלת של נהגים.

שאלנו מה הסיפור. לא אמרו לנו.

ואז הבוחן (נכון יותר ה"בוחן") שואל של מי רכבצעם מספר מסויים. הבעלים מאשר,  הוא מקליד במחשב ושולח את הבעלים למשרד. וכך אחד אחד ובלי שום סדר הגיוני. בכל אותה העת יש רכב אחד שמחובר למכשירים ומעביר את כל הרכבים....

לא יאמן. בלי להסתיר ובלי כלום. בדיחה. ואני בטוח שמי שככה בודק זיהום אויר ככה בודק גם ברקסים.

העיקר התבקשתי להרים שמשות כי רצה כנראה לוודא שהקדמיות לא כהות...

גם מוזר שמוציא את האנשים מהרכב ושולח אותם לשחק טטריס רכבים בהמתנה. היה אפשר פשוט להעביר את הרכבים בלי שלב הביניים של לצאת מהרכב

והשאלה: אין כבר מדבקות. יצאתי משם עם חותמת וזהו.

ויש לי ספק האם מעבר הטסט הוזן כראוי במחשבים. יש אפשרות לבדוק? בהזדהות הממשלתית?

דווקא שנה שעברה נכשלתי שם על ברקסים.

אז אתה יכול להיות רגוע

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...