Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי רכב שנראה במצב טוב בבדיקה הכל בסדר, המוכר טוען שהוא מוכר בשביל אבא שלו ולכן יש לרכב תו נכה, ועקב כך אי אפשר לעשות העברת בעלות עד שמגיעים למשרד הרישוי ומשלמים את התשלום להורדת תו נכה, אך יש לו תור למשרד הרישוי רק בעוד כמה ימים. האם זה רעיון טוב לשים לו תשלום ולקחת את הרכב ורק לאחר כמה ימים לקבל ממנו יפוי כח וללכת למשרד הרישוי? או שיש כאן משהו חשוד ועדיף שלא להיכנס או לנסות למשוך אותו עד שיגיע איתי למשרד הרישוי? 

תודה רבה!

פורסם

לא כל רכב עם תו נכה זה מחייב שאכן הרכב שייך לנכה. לדוגמה: בן משפחה שלי ללא רכב היה זקוק לרכב לשם התניידותו ולכן התו נכה שלו היה על המס' רכב שלי לתקופה מסוימת בעבר, לא קיבלתי הנחה באגרת רישוי כי חייב שהרכב יהיה ע"ש הנכה.

אם בעל הרכב הוא הנכה, אזי הוא קיבל אגרת רישוי מופחתת ע"ס 26 ש"ח כמדומני. תוכל להבחין זאת בקלות במחיר באגרת רישוי

מקווה שבדקת שלא מדובר על מוכר שמספר לך סיפורים ואגדות, לא חסר כאלו תבדוק רישיון רכב והצלבה עם ת"ז של בעל הרכב!!

בכדי להעביר בעלות, יש צורך ללכת למשרד הרישוי ולשלם (אתה או המוכר, מה שתסכמו בינכם) את החלק היחסי של האגרה.

נניח נשאר עוד חצי לשנה לטסט אז התשלום יהיה 0.5 כפול מחיר אגרת הרישוי. רק לאחר התשלום הזה תוכל להעביר בעלות.

לגבי מה שהצעת עם הייפוי כוח: פשוט לא!

פורסם

לא צריך ללכת למשרד הרישוי כדי לשלם את החלק היחסי של האגרה. מניסיון.

אבא שלי מכר את הרכב עם תו נכה, ובשיחת טלפון הוא שילם את החלק היחסי של האגרה.

*לא כל הפקידים במשרד הרישוי מכירים כיוון שזו אופציה חדשה אז להתעקש איתם טלפונית.

לאחר מכן אפשר להעביר בעלות בדואר או באינטרנט (גם אופציה חדשה) בצורה מהירה.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...