Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני רק שאלה - למה caryos ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוסף הודעות פרסומיות למשיכה לאתר אחר / יבואן.

יש סיבה נסתרת שהם ממשיכים להכות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מניח שלא.  לא נכנסתי לאתר,. אבל כל מתקפת ה"כתבות" שלהם מריחה פרסומת נטו.

אין לי בעייה אם היו סוגרים זאת עם הנהלת הפורום ורצוי תמורת תמיכה באתר והיו מזוהים כגוף עסקי תומך באתר.  וגם אז הייתי מצפה למיתון בהצפה הפרסומית שלהם.

התרעתי להנהלת האתר פעמים בדרך המקובלת, לא ראיתי שינוי אז פרסמתי את התהיה שלי.

• אהבתי 1
פורסם

פבל, חבל שהורדתם רגל מהגז, כי דווקא התוכן שפורסם באתר
(הן מבחינת האינפורמטיביות של חדשות הרכב, ובמיוחד במבחני הדרכים)
היו ענייניים, נקיים מאינטרסים, כתובים יפה, מצולמים עוד יותר יפה ומהנים מאוד לקריאה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

משתמש חדש, רק נרשם והתחיל להעלות פוסטים ברמה של ילד בן 5, עם לינקים לאתר שלו. 

לא הפסדת דבר. באמת. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 18 שעות, TurboMan כתב:

פבל, חבל שהורדתם רגל מהגז, כי דווקא התוכן שפורסם באתר
(הן מבחינת האינפורמטיביות של חדשות הרכב, ובמיוחד במבחני הדרכים)
היו ענייניים, נקיים מאינטרסים, כתובים יפה, מצולמים עוד יותר יפה ומהנים מאוד לקריאה.

עם כל הרצון הטוב, אנחנו צריכים להתמקד בדברים בהם יש לנו יתרון יחסי, וכאלה שיכולים לקדם את האתר. 

התכנים שמופקים ע"י הכותבים של האתר מבוצעים ברמה הגבוהה ביותר שאנחנו יכולים הן מבחינת תחקיר, הן מבחינת כמות מעברים וזמן כדי לטובת ליטוש, והן מבחינת הציוד בו אנחנו משתמשים. אבל עם כל הרצון הטוב, הטוב ביותר שאנחנו יכולים, בגלל המשאבים הכמעט אפסיים שעומדים לרשותנו, פשוט לא מספיק כדי לעורר הדים גדולים מספיק מחוץ לאתר. אז אנחנו מנסים משהו אחר, שאם יעבוד, נוכל להשקיע בו משאבים נוספים ולחזור להביא תכנים ברמה גבוהה - הם פשוט לא יהיו שלנו אלא בשיתוף איתנו. לפחות לא כולם. אם זה לא יעבוד, ננסה משהו אחר.

ככה או ככה, מבחנים וחדשות מקומיות אנחנו ממשיכים לפרסם. אנחנו ממשיכים לקחת רכבים למבחנים מכל יבואן שמוכן לקבל ביקורות אובייקטיביות ולפרסם את המבחנים (ככל שמתבצעים, בכל זאת תקופה לא סטנדרטית). אז מהבחינה הזו אנחנו עדיין כאן, את שאר ה"מסביב" אנחנו קצת מזניחים כרגע לטובת דברים אחרים.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...