Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעשות סטייג' 1 ל AUDI A4 , 120PS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם. (אם אתם חושבים שזה יותר מתאים לפורום ייוץ בקנייה אשמח אם תעבירו אותי לשם, או בכלל לטכני ואחזקה .)
אני שוקל להחליף את הסיויק 2016 שלי , ואחת המטרות העיקריות , מעבר ללא  הלוציא על זה סכום אינסופי של כסף , זה לקבל שדרוג בכח , בלי שזה יפגע באופן אינסופי באמינות . 
אחרי שיטוים פה ו שם , נתקלתי ב AUDI A4 שמגיע עם מנוע 1.8TFSI , בגרסה של 120 כ"ס , והיא מתומחרת יחסית בסדר. 
הראש הקרימינאלי שלי , ישר לקח אותי לחפש מה יקרה למנוע הזה עם עושים לו STAGE 1 הרי בסופו של דבר , זה אותו מנוע DETUNED . 
עכשיו השאלה אלייכם חברי הפורום היקרים . 
למיטב הבנתי שתיבה שם היא לא הDSG7 הידועה לשמצה כמתפרקת. אלה CVT. 
אם זה אמור להפחיד אותי, ולהוריד אותי מהעץ והעיניין? 
עקרונית , השאיפה שלי הייתה לקחת  משהו כמו A4 4X4 עם ה 2.0T עם 245 סוסים , אבל זה לרדת בשנתון \להעלות במחיר בצורה שאני לאו דווקה מתכוון, או S1 שזה חלום , אבל אין מספיק מהם , והן נורא יקרות. 

וגם עד כמה זה באמת יהיה נורא לקחת מישהו מה1.8T , לעשות לו איזה סטייג' 1 DSG7 ,כמה הוא באמת יתפרק לי כל יומיים ? 
אם אני לוקח בחשבון זה עלול לקרות ואני שם מראש 10 בצד לעיניין הזה , האם יש לי באמת מה לחשוש מלקחת אוטו שיהיה יחסית חזק עם DQ200? 

איזה אוטו אני יכול למצוא שהוא יהיה לי מהיר, ואני לא אפחד על הגיר או המנוע שלו?
(נוסע גם בפקקים וגם נסיעות ארוכות)

כמובן לינקים להמחשה 
נניח כזה : 
https://www.yad2.co.il/s/c/pbhd563o 
וכזה : 
https://www.goapr.com/products/software/ecu_upgrade/parts/ECU-18T-EA888-1-L

עריכה אחרונה על ידי ninickname

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

מישהו ? משהו ? 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

פורסם

כן גיר רציף אמור להוריד אותך מהעץ מהר מאד. מנוע עצמו טוב ויודע לייצר סביב 220 כוח סוס וכ 35 קגמ והגיר הרציף דווקא יותר אמין מדו מצמדי יבש אבל רציף לא מחזיק מומנט גבוה טוב.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם (נערך)
לפני כשעה, 98civic כתב:

כן גיר רציף אמור להוריד אותך מהעץ מהר מאד. מנוע עצמו טוב ויודע לייצר סביב 220 כוח סוס וכ 35 קגמ והגיר הרציף דווקא יותר אמין מדו מצמדי יבש אבל רציף לא מחזיק מומנט גבוה טוב.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

מצויין. תודה . 
וכמה זה באמת עלול להיות נורא עם הגיר היבש , נגיד A3  עם 1.8 עם סטייג 1 , אם אני שם כסף בצד למכטרוניק ולקאצ'ים . 
מה הסיכוי שב5 שנים אני אצטרך להחליף אותם יותר מפעם אחת ? קלאצ' אני מבין שזה גם עיניין של שחיקה , אז לכמה אורך חיים אני יכול לצפות מהם (בKKM)? 

אני לא מפחד ממוסכים, ואני מודע להוצאות הפוטנציאיות מסביב . 

עריכה אחרונה על ידי ninickname

פורסם (נערך)

איזה שנה הA4 120 ?

בדגמים הראשונים יש בעיה של רינגים שהולכים ב100אלף קמ ואז המנוע מתחיל לשרוף שמן

בנוסף יש שם גיר DSG7 שהוא פחות אמין

אם אתה מחפש משהו אמין וחזק תרד בכמה שנים ותקנה וואגית עם מנוע 2000

עריכה אחרונה על ידי Vey Brator
פורסם

חבר, לדעתי פירסמת את אותו פוסט בדיוק גם בקבוצת אאודי ישראל בפייסבוק.

אחזור על ההמלצה שלי משם - כאחד שמכיר את הרכבים האלה לעומק. דגמי ה A4 (ובמידה מסוימת גם A5) שהגיעו עם הגיר הרציף (Multi-Tronic) ידועים לשמצה כבלתי אמינים בעליל.

חוסר האמינות מגיע משני כיוונים - כיוון המנוע (1.8 TFSI מדגם CDA) שידוע כאוכל שמן (גם בשנת 2014) וגם מכיוון הגיר (CVT Multi-Tronic שמדמה 8 יחסי העברה).

ממליץ לך בחום רב או לרדת מהעניין של רכישת ה A4 המדוברת, או, אם חשקה נפשך ב A4 (או A5) לחפש את דגם ה 2.0 ליטר 4X4 שמגיע עם מנוע מצויין וגיר S-Tronic דו מצמדי רטוב.

אם תצטרך עוד פרטים או מידע אשמח לעזור :)

פורסם
לפני 6 שעות, HeinanCA כתב:

חבר, לדעתי פירסמת את אותו פוסט בדיוק גם בקבוצת אאודי ישראל בפייסבוק.

אחזור על ההמלצה שלי משם - כאחד שמכיר את הרכבים האלה לעומק. דגמי ה A4 (ובמידה מסוימת גם A5) שהגיעו עם הגיר הרציף (Multi-Tronic) ידועים לשמצה כבלתי אמינים בעליל.

חוסר האמינות מגיע משני כיוונים - כיוון המנוע (1.8 TFSI מדגם CDA) שידוע כאוכל שמן (גם בשנת 2014) וגם מכיוון הגיר (CVT Multi-Tronic שמדמה 8 יחסי העברה).

ממליץ לך בחום רב או לרדת מהעניין של רכישת ה A4 המדוברת, או, אם חשקה נפשך ב A4 (או A5) לחפש את דגם ה 2.0 ליטר 4X4 שמגיע עם מנוע מצויין וגיר S-Tronic דו מצמדי רטוב.

אם תצטרך עוד פרטים או מידע אשמח לעזור :)

האמת שלא , כנראה מישהו אחר חשב בדיוק את אותו הדבר כמוני , לא ידעתי שבכלל קיימת קבוצה כזאת , אבל עכשיו זה הגיוני שאתה אומר ...ובכל אופן תודה על הרצון לעזור אבל נראה לי אני אשאר עם הסיויק המשפחטומתית המשעממת שלי לעבודה כמה שנים עד שהחליט שזה הזמן לעלות ברמת חיים .

לפני 4 שעות, shugiflex כתב:

רכב ידני זה משהו שיכול לעניין אותך? כי זה מוריד הרבה מהסיכון.

פחות נח , אני גר ועובד במרכז , הייה איזה חלום להביא אס 1 שובבה ועצבנית , אבל זה ממש מעט אוטו , עם מחיר לא מבוטל , כשבאותו הכסף אפשר להביא איי 4 עם 4 על 4 ומנוע 2, עם 200+ סוסים סטוק . כמו שהחברה בתגובה לפני הציע .. 

לפני 9 שעות, Vey Brator כתב:

איזה שנה הA4 120 ?

בדגמים הראשונים יש בעיה של רינגים שהולכים ב100אלף קמ ואז המנוע מתחיל לשרוף שמן

בנוסף יש שם גיר DSG7 שהוא פחות אמין

אם אתה מחפש משהו אמין וחזק תרד בכמה שנים ותקנה וואגית עם מנוע 2000

כן , זאת הייתה המחשבה , לעלות בתקציב או לרדת בשנתון, ששניהם זה יקר/לא כל כך פרקטי , והרבה מה רכבים בשנתונים נמוכים יותר , כבר מגיעים עם קילומטראג' משמעותי או משופרים עם טעם טוב , אבל לא משהו שאני הייתי קונה יד שנייה ...

בכל אופן , תודה רבה חברים על האינפורמציה, אבל אני לעצמי החלטתי בהתאם לנאמר ועוד קצת מחשבות עם עצמי והתייעצויות עם חברים , שאין לי מה לקפוץ מעל הפופיק , ושכרגע הסיויק היא הרכב שאני צריך בשלב הזה של החיים שאני נמצא בו כרגע .

פורסם

כל הכבוד על הבגרות ולקיחת ההחלטה הנבונה במקרה שלך. בזמן הזה אתה יכול לסחוך לאט לאט ובמקביל גם ירדו מחירי הרכבים שאתה חושק בהם.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...