Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת דרך proof - האם מכירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תוכל להעלות קישור לדף מוצר? המחיר נראה גבוה, צריך לבדוק במה דברים אמורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מומלצת, סבירה מינוס מכל בחינה שהיא. אותה המצלמה באליאקספרס עולה 250 ש"ח.
מישהו כבר שאל עליה בשרשור מצלמות, אתה יכול למצוא שם גם המלצות למצלמות טובות באמת (שיעלו 400 ולא 1400).

• אהבתי 1

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

FiS - עד כמה שהבנתי מהפרסום המערכת הזו כוללת חיבור סלולרי. עדיין נראית לך יקרה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהתחשב בעובדה שאפשר להשיג אותה ב-250 ש"ח באליאקספרס, כן זה יקר. התקנה אצל מתקין לא תעלה יותר מ200 ש"ח.

אין יותר מדי מבחר בשוק מהסוג הזה של המצלמות עם כרטיס סים, או שהן זולות ולא איכותיות או שהן מוצר פרימיום במחיר קצה (ביחס למצלמות רגילות).
למשל הBlackvue DR750-2CH LTE עולה בערך 1600ש"ח.
https://blackvue.com/dashcams/lte

בנוסף צריך לזכור שצריך לשלם על סים נוסף עם חבילת גלישה כל חודש.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

נראה כמו מוצר סיני rebranded עם אפליקצייה זבל שלא טרחו אפילו לעצב כמו שצריך. 1,400 שקל? נשמע חזירי. במחיר הזה אני אקנה כבר Blackvue.

2016 BMW M235i.

פורסם

זהו, שלא התעמקתי במפרט של המוצר מעלי. אם הוא תואם, כולל מבחינת יחידת הרדיו, אכן אין שום הצדקה לשלם את המחיר הזה. אישית אני מוותר בכלל על החיבור הרציף לסוללה והצילום בחניה, ובודאי לא זקוק לחיבור הסלולרי. ממילא שדה הראיה של המצלמה מוגבל כך שהיא לא תתעד פגיעות שאינן בחזית, ואני שואל את עצמי כמה התראות שווא יריצו אותי לרכב בגלל חתול שמעדיף לישון על מכסה מנוע חם.

פורסם
הבעיה שלי יותר זה שחשוב לי שיהיה מחובר קבוע ללא שקע מצת - יש לזה פתרון ?
כל מצלמה שתבחר יהיה אפשר לחבר ישירות לקופסת פיוזים.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אם כך, לא רואה סיבה לשלם 1,400 ש"ח בשום מקרה. כל מצלמה מעליאקספרס תעשה עבודה טובה יותר, עם ממשק נוח יותר, איכות צילום טובה יותר וב-10% מהמחיר.

נראה עוד כמו תעלול ישראלי כדוגמת "אנג'י". 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

ממליץ לחכות לתגובה של @FiS (למרות שבטח נמאס לו לחזור על זה), אבל ממה שאני מכיר Viofo A119 היא מצוינת.

אני אישית מעדיף ddPai mini2/3, מצלמות באיכות 2K ובעלות פרופיל נמוך (ללא מסך). אפליקציה סופר נוחה ושלט רחוק לשמירת דקה של סרטון.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

ניסיוני עם VIOFO - שתי מצלמות A118 שאחת מהן הלכה לעולמה אחרי כ-3.5-4 שנים, השניה מגיעה עכשיו לגיל 4 ותקינה, ו-A119 שבת כ-4 שנים ותקינה. המצלמה תקולה הוחלפה על ידי מצלמה מתוצרת Aukey שכעת, אחרי כ-9 חודשים אני מרוצה ממנה, אם כי, אני חייב לציין, די הרבה זמן לא פרקתי ממנה קבצים.

כל המצלמות בגרסאות קבלים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...