Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מעוניין לקנות מצלמה לרכב.

יש לי את הסיבות שלי.

אבל הדרישות שלי זה שיהיה אפשר לראות בבירור את מספר הרכב או האדם הנפגע במקרה הצורך.

מישהו מכיר מצלמה טובה במחיר שפוי?

פורסם

תגדיר בבקשה מחיר שפוי? כמה זה ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

אחת מהמצלמות הממולצות, גם כאן בפורום, זאת המצלמה A118-C שניתן לרכוש אצל המוכר הזה באיביי ב 69$ , או לחילופין ב 65$ מאתר GearBest כך שאפילו יישאר לך קצת עודף מ 300 שקלים

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שלום חברים,

קראתי את חמשת עשר העמודים האחרונים ואני קצת מבולבל מכל העסק. אני מחפש מצלמה טובה לרכב, בעלת זווית רחבה, שאיכות הצילום שלה טובה (עדיפות גם לאיכות טובה בלילה), בעלת תכונת G-Sensor, עדיפות ל- GPS, והדברים הרגילים. ממה שהבנתי יש שלוש מצלמות מומלצות עיקריות (תקנו אותי אם אני טועה או אם יש עוד :) ):

1. A118\A118C ודומיהם
  2. G1WC\G1WH ודומיהם
  3. מוביוס?

אז ככה:

• אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל מצלמה (מחיר/פונקציות/איכות צילום ובערך כל מה שאפשר לחשוב עליו ולקחת כשיקול לפני הקנייה).
  • מה ההבדל בין ה- G1WC ל- G1WH?
  • האם עדיפה מצלמה עם סוללה builtin או קבל?
    • אשמח לדעת מה הסיבות לכאן או לכאן?

[*]האם תכונת של GPS היא באמת נצרכת ועזרה למישהו או שזה משהו nice2have?

[*]האם אחת מהמצלמות לעיל לא מכילה תאריך/שעה? אם כן, האם זה לא בעייתי מבחינת אמינות והוכחה בבית משפט/חברת ביטוח וכו'?

[*]האם יש למישהו המלצות על מצלמות נוספות שאולי פספסתי או שאני לא מכיר?

[*]האם יש מצלמות שניתן להשאיר ברכב ולא להוציא כל פעם? אני פשוט לא רואה את עצמי זוכר להוציא את זה כל פעם...

[*]מה לגבי הדגם הזה שמישהו העלה לפני כמה פוסטים: http://www.aliexpress.com/store/product/2-7-Car-Dvr-novatek-G30-Dvrs-170-Degree-Wide-Angle-Full-HD-1080P-Car-Camera/511414_32255331668.html?spm=5261.7049941.1998509440.1059.uuSq3D&sdom=101.303.364.0_32255331668

[*]האם כדאי להזמין מצלמה גם לשמשה האחורית? אם כן, האם כדאי מצלמות dual lens או שזה מיותר ולא באמת נוח לשימוש?

אני חדש בתחום של מצלמות לרכב ואשמח לכל עזרה.

תודה מראש לכל העוזרים,

ליאב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...