Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט mk2 שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב שמי טום נעים מאד שמח להראות לכם שעכשיו אנחנו משפצים פורד אסקורט mk2 שמתי תמונות דוגמה של האסקורט מנופחת אותו רכב רק בצבע אחר מי שירצה יקבל תמונה בפרטי (לא למכירה כמובן!) חח ואגב עם מישהו מכיר עוד אחת כזאת mk2 מנופחת אשמח  לשמוע ולשוחח בפרטי! אשמח לתגובות😊

20070204_sfs_167.jpg

received_555788238458378.jpeg

received_255024942226767.jpeg

received_559874114730452.jpeg

עריכה אחרונה על ידי טום 78
פורסם

רק אני רואה 3 נושאים חדשים על אותו הרכב בעצם בלי שיש תמונה אמיתית של הרכב עצמו?

חבר בהצלחה בשיפוץ, שתף תמונות זה חלק מהעניין בפורום, תמונות מחו''ל כולנו יודעים למצוא בגוגל.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

@system_x ב2016 הוצאנו את הרכב מהבניין בעיקרון השיפוץ עצמו זה מכאני בלבד קומסטי הרכב במצב מעולה יהיה צורך כשהרכב על גלגלים בפיינישים קלים יש גאנטים חדשים לא אלו של מייניליט מקורי של אסקורט יש קפיצי עלים חדשים במקום 3 יש קפיצים בודדים שניים אחד לכל צד השלדה עברה זפת ממש אוטוטו המנוע נכנס לאחר חריטה ושיפוץ וצביעת הבלוק שאני צבעתי ובעיקרון נשאר להביא ביצה של הסרן אחורי סעפת שעוד מעט בדרך וגאנטים אחוריים והתחלנו להרכיב כבר מעריך שנה וחצי הרכב על גלגלים 

פורסם (נערך)

@system_xחח יש חלק שמעדיף פחות לשים כי זה בחניה פרטית יש לי כמה תמונות בהמשך שחשפנו אותו לפני 20 שנה

חוץ מזאת יש עוד אחת שאני מכיר וחבל עם תרצה בפרטי אשמח לשוחח איתך

עריכה אחרונה על ידי טום 78
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...