Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי סיטרואן C3 שנת 2012  ונדלקה לי נורת האזהרה המצורפת.   במקביל הרכב לא מניע.   האם יש קשר בין הדברים?   הזמנתי מישהו מהביטוח שאמר שצריך להחליף מצבר וזה יפתור הכל אבל לא נראה לי אז לא החלפתי בינתיים....

תודה!

WhatsApp Image 2020-09-29 at 11.20.21.jpeg

פורסם

בוקר טוב,

קשה לדעת לפי ההודעת אזהרה הזאת לבד, כי היא ברמה העקרונית לא קשורה למצבר באופן ישיר.
מה שכן זה שמנסיון עם C4 משנתון דומה כשהמצבר היה חלש נדלק אורגן אורות שלא יבייש את רוקפלר בקריסמס... בערך כל נורת אזהרה נדלקה וכל הודעת שגיאה הופיעה.

האם מעבר לנורה הזאת משהו אחר שונה קורה? האם כשאתה מנסה להניע שומעים טקטוק (של סטרטר שלא מצליח להסתובב)? האם התאורה חלשה בלוח המחוונים וכו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

לא יודע כמה זה משנה עכשיו, אבל מסכים לגבי התגובה על אורגן האורות חח.

הבוקר מת לי המצבר בסיטרואן (2013).

החלפתי למצבר חדש (המתקין דאג לחבר מצבר גיבוי כל הזמן), בהתנעה הראשונה קיבלתי הודעות ומנורות ברמה של אפולו 13 :)

התנעה שנייה הכל הסתדר, אז לא תמיד צריך להתרגש.

הכי טוב זה לבדוק מתח מצבר, ועוד יותר לקפוץ למוסך שיתחברו שנייה למחשב 

• תוכן חדש...