Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים ומצדיק את הסגר הכללי - גם בין הציבור הלא חרדי יש לא מעט כאלה שהיו נוסעים לסדר למשפחה ומצפצפים על ההוראות.

הבעיה בארץ, כרגיל, שהכל ידוע מראש, ומי שהתכוון לנסוע למשפחה לחג ( ולא איכפת להם מהתפשטות קורונה ) כבר נסע או יעשה זאת מחר עד 16:00 ( היתה כבר היום יותר תנועה בכבישים מאשר אתמול, ללא הסבר אחר ). נקווה שזה לא יותר מדי שנדבקו כבר.

את התוצאות נראה אחרי הפסח, כאשר ירצו להחזיר את העובדים לפעילות .

מה הקשר לניצולי שואה?

הם לא צריכים להצטרף לילדים שלהם בכל מקרה בגלל אותה קורונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם קודם היה אסור לזוז מעיר לעיר סתם כי בא לך. בשביל הסיפור של סדר לא היה צריך להקשיח עוד את ההנחיות, רק לאכוף אותן כראוי.

המתעלמים מהנחיה א' יתעלמו מהנחיה ב'. כל מה שהטמטום הזה של הוצאת הנחיות נוספות בלי לאכוף כראוי גורם הוא לעוד מעמסה דווקא על מי שמתנהג כראוי.

פורסם
לפני 5 דקות, vladclar כתב:

מה הקשר לניצולי שואה?

הם לא צריכים להצטרף לילדים שלהם בכל מקרה בגלל אותה קורונה.

הקשר הוא שכל היום מפרסמים כמה אוכל מחלקים להם שם בבני ברק, איך דואגים להם, ומלטפים להם את הראש. כשבמקביל יש מבזקים על ארגונים שמבקשים עזרה בעקבות המצב עם ניצולי השואה, אבל לממשלה הם לא מעניינים את התחת. כי אין שם קולות. 

פורסם
לפני 1 שעה, eladns כתב:

אז התחלתי להכינס בעובי הקורה, אבל מה ראיתי?

אמרו שיהיו אלפי מתים 

סוף העולם

כל חד יותר גרוע מהשני.

מה אני צריך את זה?

להיכנס לחרדה לשבת ולבכות מתחת לשולחן על מר גורלי?

אנשים פה יושבים 24\7 על ערוץ 2 ושומעים שהולכים למות עוד שיה ואז לא קורה מה שאמרו,סוג של נביאי שקר.

מה ני צריך את זה?

אני מבסוט על קורולה,ספריאל,  עלייך אדון טרנספורטר ועל כימגיי ורבים וטובים פה שמעשירים את ידעותי הרבה יותר ממשה נוסבאום והגבות.

באמת מה12.3 בני ברק בהסגר? חשבתי רק מלפני כמה ימים.

הוא לא אמר שמה12.3, אלא שאל האם מה12.3 עד העוצר לא החלטת להתקשר למישהו חילוני.

בנוסף, אקטואליה זה חשוב גם ברמת הפרט, נכון שיש לא מעט שזה יכול לגרום להם לחרדה מיותרת אבל בחייאת, אתה חלק מקולקטיב. אם אתה רוצה לחיות במערה עם משפחתך ולהתנתק מהחברה, בבקשה. אבל אם אתה חלק מהחברה מצופה ממך במינימום לפתוח קצת עיניים ואוזניים למצב הקיים. גם אשתך והילדים והמשפחה הקרובה אף אחד לט ידע ולא אמר? כי אם כן זה לא רק מעיד עליך כאחד שמקטין ראש אלא על האוכלוסיה שבאת ממנה.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

אחרת היו סוגרים את מרכזי ההפצה ולא את כל המדינה. 

you keep saying that word...

לפי הכתבה הבאה יש למשרד בריאות מפות "חום" של ריכוזי התחלואה. למישהו יש מקור? מישהו במקרה יודע באיזה מודל השתמשו?

לפי המפה, המצב ברעננה ומכבים-רעות לא מעודד במיוחד. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, EliC25 כתב:

נכון שיש לא מעט שזה יכול לגרום להם לחרדה מיותרת אבל בחייאת

כתבה על נושא החרדה בזמן המגפה.

גילוי נאות - נכתב ע"י הבת החמודה שלי. 

https://www.mako.co.il/special-mutual_responsibility/Article-bfaa3cc82b94171027.htm

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לפני 3 שעות, eladns כתב:

אני גם ללא טלפון.

כלאמר יש לי, אבל הוא בעיקר לשמוע מוסיקה- אייפון 5 ואיינטונס.

לא גולש בו כמעט. אין ווצאפ, אין אפיליקציית חמ"ל או ערץ 11 וכו'.

לא ידעתי על הקרונה עד ה12 או ה13 למרץ. לא רואה טלויזיה. דיי מנותק מהעולם.

אני מתעדכן רק דרככם פה.

נכנס קורא, מחכים.

ואני לא חרדי.

לא אגרתי אוכל

יש 5 קילו אורז בבית.ביצים ותפוא.

אף אחד לא ירעב אצלי.

כתבתי את זה קודם בעדינות, ועכשיו אני אחריף את התגובה: במדינה שלנו אתה חייב להתעדכן לפחות פעמיים ביום, וגם זה רק בתקופות רגיעה. כרגע אנחנו בתקופת משבר חמור, אז צריך להיות יותר קשוב. ההתנתקות הזו מסכנת אותך ואת משפחתך. לא פחות מזה. לא צריך להתמכר לערוצים 11-12-13, מספיק להציץ על טמקא או אחד מאחיו. ולכבות את הטלפון? אין לך הורים או אחים שמתקשרים מדי פעם?

דרך אגב, מאגר מזון וציוד לשבוע - שבועיים הוא דבר שחייב להיות בכל בית באופן שוטף, עם איזה מנגנון של FIFO במזווה. מספיק שהרכב שלך יושבת לכמה ימים או שתהיה חולה כדי שתזקק לרזרבה.

@Gosser1860 לפי הכתבה בהחלט שמו את רעננה ואת מודעין (לא את מכבים רעות) על הכוונת להחמרת הסגר. וקראתי גם באיזה מקום שבאור יהודה היוזמה לסגר מגיעה מהעיריה. הקריטריונים של משרד הבריאות פשוטים (לא מבין על מה מתלוננים השרים) וברורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, EliC25 כתב:

הוא לא אמר שמה12.3, אלא שאל האם מה12.3 עד העוצר לא החלטת להתקשר למישהו חילוני.

בנוסף, אקטואליה זה חשוב גם ברמת הפרט, נכון שיש לא מעט שזה יכול לגרום להם לחרדה מיותרת אבל בחייאת, אתה חלק מקולקטיב. אם אתה רוצה לחיות במערה עם משפחתך ולהתנתק מהחברה, בבקשה. אבל אם אתה חלק מהחברה מצופה ממך במינימום לפתוח קצת עיניים ואוזניים למצב הקיים. גם אשתך והילדים והמשפחה הקרובה אף אחד לט ידע ולא אמר? כי אם כן זה לא רק מעיד עליך כאחד שמקטין ראש אלא על האוכלוסיה שבאת ממנה.

וואלה שוב לא משהו שעניין אותי. מתי שהפסיקו את הלימודים ושלחו הודעה {לאישה, היא כן אוהבת וואצאפ ופייסבוק וקבוצת מאמאצחיק}  הבנתי שיש פה משהו חריג והתחלתי לראות את הפוסט הזה יותר ויותר. טלויזיה באמת שמרגיז אותי לראות את החפירות הבלתי נגמרות האלה והחומר שחוזר על עצמו. דיי זה לא מעניין. Yנט בכלל זה פגר שעדיף להתרחק ממנו עם כל הכתבות שמעט אמת יש בהם והרבה ניסיון לזרות פחד ושינויים באוכולוסיה {זאת דעתי}

לפני 2 שעות, sperial כתב:

גםלטובת המשפחה עדיף שתדע מה מתרחש בעולם. אתה יודע, מגיפה קטנה, מלחמה קטנה, מפולת קטנה בבורסה - כל אלה משפיעים על המשפחה לא פחות מהטלפון המכובה. חוץ מזה, אין לך הורים שעשויים להתקשר?

הוא סגור לכולם חוץ מהמשפחה.

אופציית הDND המופלאת שקיימת באייפון. רק הפייבוריט יכולים להתקשר.כל השאר ניתוק בפנים תוך אלפית השנייה. כבדו את הזמן הפרטי שלי. וברוך השם לא פיספתי שום הלוויה או אירוע חריג.

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 52 דקות, יבגניפ כתב:

אבל המשיח אמור להגיע להעיף את הקורונה.

המשטרה לא תעצור מי שירכב על חמור?

אין, הבולשיט שהתרגלנו למכור לעצמנו מדהים.

"הבורסה נפלה, אנשים קופצים מהגג,

גם משיח קפץ והודיעו שהוא נהרג"

שלום חנוך, מחכים למשיח, 1985.

רלוונטי היום יותר מתמיד.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

(לא את מכבים רעות)

מודיעין-מכבים-רעות זו לא יישות מוניציפלית אחת?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 2 דקות, pasat04 כתב:

קשקשן, פיספסת דונאטס כשהגיע המשלוח האחרון מארה"ב.

זהו שלא!

יצאתי לרכב ואישתך אמרה לי ששמתה לי בתא מטען.

רואה?

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מה שקובע הוא לא הגבולותהמוניציפליים אלא הגבולות הגיאוגרפיים -אפידמיולוגיים. כפי שהיתה מחשבה על הטלת סגר על שכונות מסויימות ברושלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

כתבתי את זה קודם בעדינות, ועכשיו אני אחריף את התגובה: במדינה שלנו אתה חייב להתעדכן לפחות פעמיים ביום, וגם זה רק בתקופות רגיעה. כרגע אנחנו בתקופת משבר חמור, אז צריך להיות יותר קשוב. ההתנתקות הזו מסכנת אותך ואת משפחתך. לא פחות מזה. לא צריך להתמכר לערוצים 11-12-13, מספיק להציץ על טמקא או אחד מאחיו. ולכבות את הטלפון? אין לך הורים או אחים שמתקשרים מדי פעם?

אדון ספריאל, בוא אסביר לך מעט על עצמי.

אני שוטר לשעבר, מראשוני האנשים במדינה שיה לו אייפון ווצאפ וקובוצות והכל.

הפייסבוק שלי הוא מ2007 שלא ידעו מה זה בכלל פה.

הגיע יום אחד לפני כמה שנים שחלטתי שדיי.

לא מעניין אותי ולא עושה לי טוב לדעת 24\7 מי נאנס, מי נשדד, איזה פיגוע היה, איזה מפגע בדרך לירושלים, איזה עיסקת סמים התפוצצה ומי הדוגמנית ששכבה עם מלך הפלאפל והשווארמה בירושלים.

התנתקתי. מחקתי, סגרתי.

רווח לי. 

אני שמח עליז וטוב לבב.

אני לא יכול לשנות את העולם. אני כבר לא בגיל של מילואים, לא יקפיצו אותי לסגור זירת אירוע ולא יגידו בוא תעזור למז"פ לצלם גופה.

עייפתי.

תרבות הבת יענה היא דבר טוב.

• רעיון טוב! 2

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לקחת את זה לקיצון, ספריאל מנסה להגיד שהקיצון לא טוב.

חוץ מזה, לא רלוונטי בכלל לשירשור, מה שכן רלוונטי זה שאתה כן צריך להתעדכן בהגבלות שחלות עליך ועל בני משפחתך.

לא מבין את ההתלהבות על האייפון והפייסבוק. גם הפייסבוק שלי מ 2007, אז מה? 

האחד עם אייפון, השני אוכל וואגיו והצתייד במספיק בשר ליום העצמאות. אילו דרכים מוזרות להתלהב וירטואלית.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...