Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

ברפואה יש מעט מאוד מצבים שבהם אפשר ללכת לפי הספר - אם כי הספר לא מכסה כל מצב, ואם, כמו במקרה הקורונה, הספר עדיין לא נכתב. במצבים האלה שוקלים את השיקולים הרלוונטיים ומקבלים החלטות שלא מבוססות במדוייק מחקרים אלא על ידע קודם קיים.

בערך כל הטענה שלי היא שאין ספר ושאנשים טיפה יפסיקו להתנהל כאילו שכן יש ומי שלא הולך על פיו אשם בקורונה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

הדברים נבדקו עוד בגלים הראשונים, ותוחלת החיים של המתים, אילו לא נדבקו בקורונה, היתה משמעותית.

אילו רק חולים סופניים היו מתים מהקורונה תוחלת החיים בארה"ב לא היתה מתקצרת בשנה וחצי לעומת 2019. שנה וחצי, כן? לא 3 חודשים. זה לא קורה כשמי שמת אלה זקנים עם סרן סופני, זה קורה כשמתים אנשים צעירים ובריאים במספרים משמעותיים.

יש תמותה משמעותית ותחלואה ארוכת טווח משמעותית גם בצעירים ובריאים לכאורה. 

@יבגניפאכן אין ספר. אז הולכים לפי ידע וניסיון קודמים. לא לפי איזה תקוות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז מה הטקטיקה העדיפה, אם באמת הולכים להדבקה באמת המונית בחודש הקרוב:

להינעל קצת בבית כמה שאפשר כדי שאם נדבקים - נדבקים בסוף. או לזרום עם העדר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 44 דקות, sperial כתב:

@יבגניפאכן אין ספר. אז הולכים לפי ידע וניסיון קודמים. לא לפי איזה תקוות.

אני לא בטוח שזה מה שאתה עושה עם הפוסטים שלך, עם כל הכבוד.

מילא

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

@sperial

ארה"ב כדוגמא לאוכולסיה בריאה? שם אנחנו?

הטענה שלי היא לא "לא צריך להתחסן"

הטענה שלי היא "לחסן רק את מי שצריך ומי שרוצה" 

רק בגלל שהניואנס הזה - אני נמצא בקבוצה של הזויים, של מתנגדי חיסונים ומאמיני בעולם השטוח.

@David32

תעשה מה שאתה חושב לנכון.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, David32 כתב:

אז מה הטקטיקה העדיפה, אם באמת הולכים להדבקה באמת המונית בחודש הקרוב:

להינעל קצת בבית כמה שאפשר כדי שאם נדבקים - נדבקים בסוף. או לזרום עם העדר?

להינעל שבועיים בבית זה יותר לא בריא, נראה לי שעדיף להמשיך כרגיל ולהתרחק מהקהלויות מיותרות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

זקנים עם סרן סופני

סרן? איזה חי? מת?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

אה לא לא, לצאת אני יוצא כול יום... זה חובה.

יש לצאת ויש לצאת.

אצלנו (בישראל) מדברים כבר על צונאמי, מדברים על רבע מהישראלים שידבקו בשבועיים שלושה הקרובים.
זה 2.5 מיליון איש ב פחות מ 21 יום.. מה קרה? כואב להם להגיע 100,000 ביום? זה נשמע רע יותר? 

כבר מדברים על מערך בדיקות ה pcr שלא עומד בקצב הנוכחי של 170,000 בדיקות pcr   ביום.

וסוג של בדיחה שאנשים רצים לבדיקה מיד אחרי שהם מקבלים הודעה להיכנס לבידוד, למרות שהם היו במגע אם המאומת רק יום קודם.. אז ברור שהוא יצא שלילי ויצא מהבידוד.. 
אבל זאת סתם בדיחה, כי אין מצב שיגלו הדבקה יום אחרי המגע.. ולכן סתם מבזבזים כסף על בדיקות וזה לא אפקטיבי. 

בקיצור... נראה שיש מערכת ענקים שעובדת שורפת מיליונים של שקלים ביום .. אבל פשוט לא עושה את העבודה.

או שאין לה סיכוי לעשות את העבודה. 
הרי אם יש תחזית שרבע מתושבי המדינה יחטפו אומיקרון לפני שנגיע לחסינות עדר, וזה מה שהולכים לעשות דה פקטו.

אז עוזר לנו כל מערך הבדיקות והבידוד?  סתם משחקים בנדמה לי ?  זה לא שיצילו מישהו מהדבקה?
זה רק יחליפו את רשימת השמות..  
אם צריך 2 וחצי מיליון שידבקו , אז שחררו , תנו לגורל לעשות את שלו.. 

אני לא רואה אך מערך הבדיקות והבידודים מקטין את המספר הסופי של ה 2.5 מיליון 

נ.ב.

שיחליפו את המספר 2.5 ב -6 .. זה ישמע יותר טוב

עריכה אחרונה על ידי korola
  • אהבתי 1
פורסם

בידיוק קיבלתי מייל מHIT שכבר החל ממחר עוברים ללימוד בזום, ככה מהיום להיום.

אני כבר יותר מחודש לא הולך שם כי כבר כתבתי מה היחס של רוב הסטודנטים לשימוש במסכות כאשר הם לא מול המרצה בשיעור.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 19 דקות, hwgeek כתב:

בידיוק קיבלתי מייל מHIT שכבר החל ממחר עוברים ללימוד בזום, ככה מהיום להיום.

אני כבר יותר מחודש לא הולך שם כי כבר כתבתי מה היחס של רוב הסטודנטים לשימוש במסכות כאשר הם לא מול המרצה בשיעור.

כל הכבוד להם.

לרוב המוסדות לימוד/מקומות עבודה לא מזיז מההנחיות וכשאין הנחיות אז הם לא יתנדבו לעזור בעצמם ולהעביר את הדברים לזום.

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

להינעל שבועיים בבית זה יותר לא בריא, נראה לי שעדיף להמשיך כרגיל ולהתרחק מהקהלויות מיותרות. 

ההתקהלות הבלתי נמנעת היא מקום עבודה (אופן ספייס).

המעסיק לא מאפשר לעבוד 100 אחוז מהבית. מה עושים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, Gorpi כתב:

כל הכבוד להם.

לרוב המוסדות לימוד/מקומות עבודה לא מזיז מההנחיות וכשאין הנחיות אז הם לא יתנדבו לעזור בעצמם ולהעביר את הדברים לזום.

לא מדוייק, 
אוניברסיטת רייכמן ( או המרכז הבינתחומי ) כבר במוצאי שבת הוציאו הודעה שכל הלימודים החל מהיום בבוקר עוברים לזום.
באריאל עדיין לא התעוררו..  
אבל במילא הסמסטר נגמר עוד שבוע

לפני כשעה, Gorpi כתב:

ההתקהלות הבלתי נמנעת היא מקום עבודה (אופן ספייס).

המעסיק לא מאפשר לעבוד 100 אחוז מהבית. מה עושים?

שאלה טובה..  גם הקופאית בסופר התלוננה שכולם עובדים מהבית והיא כבר שנתיים מחכה ליום שגם היא תוכל לעבוד מהבית

פורסם

אנשים מתלוננים על תורי ענק אבל לא ישקיעו 100 שקל בשביל לחסוך לעצמם את העניין הזה. הזייה 

https://aidg.co.il/

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, DareDevil כתב:

אנשים מתלוננים על תורי ענק אבל לא ישקיעו 100 שקל בשביל לחסוך לעצמם את העניין הזה. הזייה 

מה בדיוק זה חוסך?

אני שילמתי בזמנו 120 שקל לבדיקת PCR לחו"ל,

קיבלתי תור ושעה מדוייקת, מה שלא הפריע לי לחכות שלוש שעות עד שהתפנו לעשות את הבדיקה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 38 דקות, DareDevil כתב:

אלו אנשים שצריכים להיות בבידוד בבית, מה רע לעמוד בתור או לשבת באוטו בחוץ ?
במקום להיות בבית?

עומדים בתור, יוצאים שליליים יוצאים מהבידוד , אבל תוך כדי נדבקים אבל הפעם בלי בידוד.
כי לא יכניסו לבידוד את כל מי שעמד בתור ליד מישהו שיצא חיובי ( 1 ל 20 בתור הזה חיובי).
ואז מדביקים עוד הרבה אחרים
אחרי זה מתפלאים שיש זינוק במאומתים ..  בדיקות הקורונה הם האירועים ההמוניים שתורמים משמעותית 

לחיסון העדר שמתקרבים עליו במהירות 

image.thumb.png.e19cfb3bb11c822f1666c4c13f67a5b8.png

image.thumb.png.9bf148749a8cd31cb557c15e894a2518.png

• תוכן חדש...