Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריאל מוניץ, פרופ׳ מן המניין מאוניבריסטת תל אביב, המתמחה באימונולוגיה, מסביר בטוויר שלו למה הוא מתנגד כרגע לחיסון רביעי. הטענה הבסיסית עד כמה שאני מבין אותה, היא שללא שום שינוי עוד ועוד חיסונים יכולים דווקא לייצר נזק ולפגוע ביכולת של מערכת החיסון להגיף לגרסאות שונות של הנגיף.

כמובן, מה אני יודע, אולי הוא טועה ואולי צודק. אבל בכל זאת, לא מדובר במתנגד חיסונים סהרורי שחושב שכל העולם סביבו שותף לקונספירציה, אלא במדען עם יותר ידע והתמחות כנראה מכולנו.

ואני מעלה את זה רק כי חלק מהמגיבים כאן, עושה רושם, מאוד לא אוהבים כששואלים שאלות ותוהים האם צריך באמת בוסטר לבוסטר או שלא. וכמו שכבר כתבתי, כל הויכוח כאן מתחיל להיות סופר דופר דיכוטומי. המציאות היא כנראה יותר מורכבת, בכל זאת.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

שווה הקשבה.

Dr. Robert Malone is the inventor of the nine original mRNA vaccine patents, which were originally filed in 1989 (including both the idea of mRNA vaccines and the original proof of principle experiments) and RNA transfection. Dr. Malone, has close to 100 peer-reviewed publications which have been cited over 12,000 times. Since January 2020, Dr. Malone has been leading a large team focused on clinical research design, drug development, computer modeling and mechanisms of action of repurposed drugs for the treatment of COVID-19. Dr. Malone is the Medical Director of The Unity Project, a group of 300 organizations across the US standing against mandated COVID vaccines for children. He is also the President of the Global Covid Summit, an organization of over 16,000 doctors and scientists committed to speaking truth to power about COVID pandemic research and treatment.

עריכה אחרונה על ידי yotams4
  • רעיון גרוע 3

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

אריאל מוניץ, פרופ׳ מן המניין מאוניבריסטת תל אביב, המתמחה באימונולוגיה, מסביר בטוויר שלו למה הוא מתנגד כרגע לחיסון רביעי. הטענה הבסיסית עד כמה שאני מבין אותה, היא שללא שום שינוי עוד ועוד חיסונים יכולים דווקא לייצר נזק ולפגוע ביכולת של מערכת החיסון להגיף לגרסאות שונות של הנגיף.

כמובן, מה אני יודע, אולי הוא טועה ואולי צודק. אבל בכל זאת, לא מדובר במתנגד חיסונים סהרורי שחושב שכל העולם סביבו שותף לקונספירציה, אלא במדען עם יותר ידע והתמחות כנראה מכולנו.

ואני מעלה את זה רק כי חלק מהמגיבים כאן, עושה רושם, מאוד לא אוהבים כששואלים שאלות ותוהים האם צריך באמת בוסטר לבוסטר או שלא. וכמו שכבר כתבתי, כל הויכוח כאן מתחיל להיות סופר דופר דיכוטומי. המציאות היא כנראה יותר מורכבת, בכל זאת.

זה לא משנה אם יתנו מנה רביעית או לא.. כולם יקבלו מנה רביעית טבעית מהטבע .

אחרי שנתיים של מאבק, הנגיף ניצח ונותנים לו לעשות את מה שהוא רצה לעשות לפני שנתיים ומנעו ממנו.

שימו לב לבני ברק ואלעד , ערים ירוקות בהיר.

לעומת ערים אחרות שעוברות לאדום במהירות.
כנראה החיסון הטבעי יותר חזק מחיסון ה mRNA , בקרוב כולנו נקבל בוסטר טבעי.

image.thumb.png.9ead66e213be53a41ff9ee81c48b2716.png

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, yotams4 כתב:

שווה הקשבה.

Dr. Robert Malone is the inventor of the nine original mRNA vaccine patents, which were originally filed in 1989 (including both the idea of mRNA vaccines and the original proof of principle experiments) and RNA transfection. Dr. Malone, has close to 100 peer-reviewed publications which have been cited over 12,000 times. Since January 2020, Dr. Malone has been leading a large team focused on clinical research design, drug development, computer modeling and mechanisms of action of repurposed drugs for the treatment of COVID-19. Dr. Malone is the Medical Director of The Unity Project, a group of 300 organizations across the US standing against mandated COVID vaccines for children. He is also the President of the Global Covid Summit, an organization of over 16,000 doctors and scientists committed to speaking truth to power about COVID pandemic research and treatment.

רוברט מאלון הוא לא "ממציא הפטנט".

לפני הרבה שנים הוא השתתף במחקר והידע שלו אכן תרם למה שהפך לבסוף לחיסון המרנא.

אבל מאז לא היתה לו תרומה משמעותית למדע. להיפך, הוא מפיץ דיסאינפורמציה וכל מה שהוא אומר פה, הופרך שוב ושוב.

בקיצור, אתה מפיץ שטויות של מתנגדי חיסונים.

לפני 49 דקות, יבגניפ כתב:

אבל בכל זאת, לא מדובר במתנגד חיסונים סהרורי שחושב שכל העולם סביבו שותף לקונספירציה, אלא במדען עם יותר ידע והתמחות כנראה מכולנו.

אין לי ידע מקצועי כדי לסתור את מוניץ, אבל ראיתי אנשי מקצוע שעונים לטענות שלו.

בכל אופן, מוניץ אינו מתנגד חיסונים ולא מכחיש מדע או קורונה, אבל הבחירה שלו ללכת בהתחלה עם פורום מח"ץ, שבוודאות טעה לאורך כל הדרך, שמה מבחינתי צל של ספק על הדעות שלו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

בקיצור, אתה מפיץ שטויות של מתנגדי חיסונים.

העולם שטוח ואין דבר כזה קורונה 

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 33 דקות, korola כתב:

כנראה החיסון הטבעי יותר חזק מחיסון ה mRNA , בקרוב כולנו נקבל בוסטר טבעי.

פיקצ'ו מופתע.

פורסם

וכמובן, מאז המעבר לנטפליקס ולטקסס. ובטח מתחילת המגפה, רוגן לא מוציא שום דבר בעל ערך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

וכמובן, מאז המעבר לנטפליקס ולטקסס. ובטח מתחילת המגפה, רוגן לא מוציא שום דבר בעל ערך.

לא הצלחתי להבין אף פעם מה כל כך אוהבים בג׳ו הזה. סתם עוד אמריקאי שטחי, שמראיונות שלו בתחומים בהם אני מבין כמה דברים שמעתי שטויות והבלים גמורים. 

פורסם

לגבי "חיסון טבעי" מול חיסון "מוזרק" - אכן החשיפה לנגיף יוצרת חסינות לטווח מעט יותר ארוך, אבל יש לזה מחיר של אנשים שחולים וגם כאלה שמתים, כך שאתה לא יכול לקבוע שהדבקות בנגיף עדיפה, מה גם שהאומיקרון מדביק גם מחלימים מהזנים הקודמים.

לגבי הטענה של פרופ מוניץ - היא מוכרת, אני מקווה שתהיה לנו בקרוב תשובה ראשונית מהמחקר של תה"ש. הבעיה היא שכנראה שעד שיהיו להם ממצאים, ואם יוחלט לפיהם על מתן מנה רביעית, יקח עוד חודש מהיום עד שראשוני המתחסנים יגיבו למנה הנוספת, קצת מאוחר יחסית לגל הגואה כעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, sperial כתב:

, אבל יש לזה מחיר של אנשים שחולים וגם כאלה שמתים,

אבל לאנשים האלה יש היסטוריה רפואית שלא תבייש את היסטוריית א"י. הם יכולים למות מכל מחלה, אם זה צינון או אפילו שריטה. שהם ישמרו על עצמם, שהם יקחו 4 חיסונים. למה לילחוץ על אוכלוסיה בריאה לקבל 4 חיסונים בשנה?

אתה מתחייס אלינו כאילו שאנחנו מחלקה אונקולוגית. אנחנו לא.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה זה משנה מנה רביעית או לא, לפי התרחישים כולם הולכים להידבק בוירוס הזה בשבועות הקרובים. מה יעזרו בוסטרים, בידודים וסגרים במצב כזה שאין חיסון מותאם לאומיקרון?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

@snoopרבים מאותם אנשים היו חיים עוד שנים רבות אילו נדבקו בקורונה. התפיסה שהנגיף הורג רק חולים סופניים היא פייק מוחלט. שאל את היולדות שמתו או נזקקו להמשמה ולאקמו, ועוד הרבה אנשים בלי גורמי סיכון או גורמי סיכון קלים.

@SlowRideאני כלל לא בטוח. אחרי הבוסטר יש עליה גדולה מאוד בנוגדנים מנטרלים, גם לביטא ולאומיקרון. סביר שזה נכון גם לבוסטר נוסף, אם כי, כאמור, בינתיים ממתינים לממצאים מתה"ש (ואולי מוסדות נוספים).

ויש עוד נקודה שאנשים אינם מודעים לה - ברפואה יש מעט מאוד מצבים שבהם אפשר ללכת לפי הספר - אם כי הספר לא מכסה כל מצב, ואם, כמו במקרה הקורונה, הספר עדיין לא נכתב. במצבים האלה שוקלים את השיקולים הרלוונטיים ומקבלים החלטות שלא מבוססות במדוייק מחקרים אלא על ידע קודם קיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

רבים מאותם אנשים היו חיים עוד שנים רבות אילו נדבקו בקורונה.

אתה לא יודע את זה.

לפני 3 דקות, sperial כתב:

התפיסה שהנגיף הורג רק חולים סופניים היא פייק מוחלט.

הטענה היא לא שרק חולנים סופניים מתים. הטענה היא שיש אוכלוסיה בריאה שיכולה לחלות ולהבריא ולהמשיך בחיים כמו שתמיד היה.

לפני 4 דקות, sperial כתב:

שאל את היולדות שמתו או נזקקו להמשמה ולאקמו, ועוד הרבה אנשים בלי גורמי סיכון או גורמי סיכון קלים.

יש כאלה. אבל למה אתה לא מדבר עם מיליונים שחלו והבריאו? למה רק המקרים הקיצונים הם אינדיקציה?

• תוכן חדש...