Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אבל אתה לא עונה אוף.

fetchimage (700×394)

העיקר יש אנקדוטה על מישהו בן 35, אולי מחוסן אולי לא, שקשה לו לעלות 2 קומות. (ואיכשהו יש לי הרגשה שמסתתר מאחורי זה המון מידע אחר שיגלה לנו שלפני זה היה לו קשה לעלות 4 קומות).

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, Igalz כתב:

לא.. אתה אוכל מה שצריך בשביל להקטין הסתברות למחלה קשה הרבה יותר ולהקטין הדבקה בהסתברות מסויימת (כן כן זה לא שחור ולבן) . איפה תאכל את השניצל מעניין לכולם את הטוסיק.

אני בגדול יכול להוריד את הסיכוי לאפס, פשוט לא לצאת מהבית.

אם אני כל חודשיים צריך לקבל זריקה שמשביתה אותי ל-3 ימים כדי להוריד את הסיכוי למחלה קשה ממאוד נמוך למאוד מאוד נמוך אז אני מוותר…

יש הרבה דברים אחרים שיכולים להרוג אותי ביום יום עם סיכויים דומים שאף אחד לא מדבר עליהם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מובן שיש פערי ידע. יש למישהו מושג למה מגיפת השפעת שלפני 100 שנה פגעה במספר גלים, שדווקא הלכו והחמירו - ואז חלפה?

מכל מקום, לוחות הזמנים של דעיכת הגלים השלישי והרביעי בארץ תאמו לגלי החיסון, כאשר בגל השלישי היה גם סגר, ברביעי הגבלות קלות בלבד.

@David32מידע אנקדוטלי לא מבחינה זו שהוא יחיד - אני נתקל בכמה כאלה מדי חודש ולעתים אפילו כמה בים - אלא מבחינה זו שלא מדובר באיסוף נתונים מסודר. לקריאת מידע מסודר לך לספרות מדעית, למאמרים שנכתבים על ידי אנשים שעוסקים באפידמיולוגיה וסטטיסטיקה, והמספרים האלה (סביב 10%) מקובלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

מובן שיש פערי ידע. יש למישהו מושג למה מגיפת השפעת שלפני 100 שנה פגעה במספר גלים, שדווקא הלכו והחמירו - ואז חלפה?

אתה רואה אותנו מביעים דיעה נחרצת כל כך כל יום מחדש איך לא נעשה מספיק כדי לנצח את המגפה?

לפני 4 דקות, sperial כתב:

מכל מקום, לוחות הזמנים של דעיכת הגלים השלישי והרביעי בארץ תאמו לגלי החיסון,

אם הגלים דעכו במקומות אחרים ללא חיסונים אולי מדובר בקורלציה?

יש מדענים אמיתיים שאומרים את זה.

יש המון נעלמים והמון משתנים.

אולי אגב אם יספיקו לספור מאומתים זה גם יעזור לשווק חיסונים בצורה יותר טובה. לא יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ךגבי הגל השלישי - קשה מאוד לבודד את המשתנים (הסגר והחיסונים). בגל הרביעי די בודדו את החיסון כי כמעט שלכ ננקטו צעדים אחרים.

בניגוד לדלתא, שהיה איזה סופר אלפא, שהיה איזה סופר wild type (הזן המקורי), האומיקרון הוא חידה, כי מצד אחד הוא הרבה יותר מדבק, מצד שני מצטייר כגורם פחות תחלואה קשה. אז יש קושי גדול לדעת למה להערך, ולכן ממליצים על הכלי הטוב היותר שיש לנו - החיסון. הרי האופציות האחרות הן הגבלות קשות, שאף אחד לא רוצה, או נטילת סיכון לקריסת מערכת הבריאות, במקרה שבשבועות הקרובים יתברר שהתחלואה הקשה משמעותית. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

ולכן ממליצים על הכלי הטוב היותר שיש לנו - החיסון.

מי ממליץ על זה?

ומי ממליץ על הגבלות קשות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 27.12.2021 בשעה 19:41, ALÞћÃ כתב:

מכר התחיל לפתח תסמיני ומחוסן בשלישית, ביצע הבוקר בדיקה אנטיגן ביתית ויצא שלילי אבל כעת המצב "חמור" יותר (עלה החום) ; מחר לדבריו יבצע PCR.

מה מסתבר? ניחשתם נכון - שפעת, אבל שפעת בראבאק. הבנאדם מושבת עד עכשיו, יחד עם איצ'תו. לבת 6 שלהם כנראה שיש מזל, כי היא חוסנה גם נגד קורונה וגם נגד שפעת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

מי ממליץ על זה?

ומי ממליץ על הגבלות קשות?

בחדשות אומרים שרוב חברי הצט"מ שקיבלו את ההחלטה להמליץ על חיסון רביעי הם בכלל לא רופאים.

טוב שלא המליצו שם על הזרקת אקונומיקה כמו טראמפ.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא הבנתי למה וטרינרית בעלת זכות הצבעה? מה, אנחנו שפני ניסיון? 🤣

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

מה מסתבר? ניחשתם נכון - שפעת, אבל שפעת בראבאק. הבנאדם מושבת עד עכשיו, יחד עם איצ'תו. לבת 6 שלהם כנראה שיש מזל, כי היא חוסנה גם נגד קורונה וגם נגד שפעת.

מישהו בעבודה חטף, תסמינים קשים (בחור צעיר בריא רזה), כבר שבוע הוא מרותק למיטה.

שכחנו כבר שיש עוד וירוסים בעולם חוץ מקורונה :P

פורסם (נערך)

רשמית הקורונה פוגעת במוח.

של אנשי משרד הבריאות.

מסתבר שאש כבר חתם על הצו שמחייב מסיכות בחוץ מאתמול, והשר הכריז כעת.

כמה טיפשות. 

בכל אופן, לקשקוש הזה אני מסרב להתייחס ברצינות, ואם אקבל קנס לא אשלם אותו.

אותו כנ"ל אם יגבילו ל- 100 מטר. 

אין. נגמר. 

עד שאין גופות בערימה ברחוב, מה שלא יקרה כי ישראל היא עדיין לא העולם השלישי ויש תרופה למחלה, לא אסכים למגבלות של גטו.

https://m.ynet.co.il/articles/sjfgkusjy

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

מסתבר שאש כבר חתם על הצו שמחייב מסיכות בחוץ מאתמול, והשר הכריז כעת.

שים לב שמדובר בהתקהלויות מעל 50 איש.

אבל הכל טוב, המצב בשליטה, לא מתקבלות החלטות מתוך פניקה.

פורסם (נערך)

מה זה התקהלויות?

איזה אדם סביר במציאות של היום נכנס להצטופף בלי מסכה עם עוד 50 איש? 

אם מישהו מספיק דביל, שיהיה לו לבריאות. לא צריך משטרה. 

רוצים להגביל עם שכל, תגבילו קיום של תקהלויות.

לא שזה יעזור, כי גני הילדים יביאו להפצה והדבקה של כולם כולל כולם.

נגמר, מי שהצליח להתחמק מהדבקה עד עכשיו (אני!) כבר מבין שזהו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...