Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 28.12.2021 בשעה 15:03, gadik6 כתב:

אשתי חזרה מחו"ל במוצ"ש, עשתה בדיקה לפני הטיסה (שישי) ועם הנחיתה בנתב"ג, שתיהן יצאו שליליות.

אתמול לפנות בוקר נסעה לעשות בדיקה כדי לצאת מבידוד אבל הבדיקה יצאה חיובית. 

מכיוון שאין לה סימפטומים (ומחוסנת ב-3 מנות) היא הזמינה אתמול בדיקה הביתה אשר גם יצאה שלילית.

היום בבוקר נסעה לעשות עוד בדיקה בדרייב-אין אשר גם יצאה שלילית, מה שאומר שהבדיקה החיובית היא כנראה טעות...

אם קודם רק חשבתי שאת משרד הבריאות מנהלים אנשים היסטריים שלא יודעים לעשות ניהול סיכונים ולהסתכל קצת הצידה (כיאה למערכת ממשלתית), אז עכשיו אני בטוח בזה.

למרות המלצת רופא המשפחה להוציא את אשתי מבידוד, ולמרות 3 הבדיקות השליליות (אחת כ-24 שעות לפני הבדיקה החיובית ועוד 2 בטווח של 12-36 שעות אחריה), הם ממשיכים להתעקש שאשתי מחויבת ל-10 ימי בידוד (מחוסנת ב-3 מנות, כן).

במוקד של משרד הבריאות אין עם מי לדבר (את ההנחיות של עצמם הם אפילו לא מכירים, אז אחת על כמה וכמה כאשר מדובר במקרה מעט "מסובך"). מבחינתם אי אפשר לערער על בדיקה חיובית, ולא משנה כמה בדיקות שליליות תעשה (למרות שידוע שגם בבדיקות קורונה יש סיכוי קטן ל-false positive).

• מבאס 5

פורסם
לפני 55 דקות, פינדר כתב:

כשאנשים ראו בעיניים שלהם ילדים הופכים למשותקים, הם רצו לחסן את הילדים שלהם.

אבל ילדים עם בעיות זיכרון, קשב וריכוז וכו' זה לא משהו בולט ולא קופץ לאנשים לעיניים, אז קל להיתעלם ולהגיד שילדים לא נפגעים.

תלוי כמה אתה תראה בעיניים שלך ילדים שנפגעים.

וכמה קיצוני זה יהיה (תלמידים מצטיינים שנכשלים פתאום נניח)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה לא תצליח לשכנע אנשים שמשוכנעים בדיוק הפוך.
לראות את הילד של השכן שכבר הלך הופך למשותק זה ממשי.
אבל... הלונג קוביד יחסית יותר נדיר, אפילו 2 או 3 נפגעים בכל בית ספר זה יחסית נדיר.
ועוד שאחד הילדים האלה יהיה גאון של הכיתה ופתאום יהיו לו הרבה יותר בעיות זה הרבה יותר נדיר.

רוב ההורים לא יראו את זה.

ומתנגדי החיסונים תמיד ימציאו לך תירוץ שזה בגלל הסגר ובגלל שהוא לא היה בבית הספר שנתיים ולכן זאת דווקא פגיעה בגלל התנהלות הממשלה .. ולא בגלל הלונג קוביד. 

גם עכשיו שומעים ברקע שאסור לסגור את בתי הספר כי הילדים ממש נפגעו קשה בגלל הסגירה. 

חסר להם הרבה חומר והם ממש ממש נפגעו. 

פורסם
לפני 18 דקות, korola כתב:

ומתנגדי החיסונים תמיד ימציאו לך תירוץ שזה בגלל הסגר

אני לא בטוח שאין לזה אשם תורם - ואני אומר את זה על עצמי.

לא נראה לי שיש לי לונג קוביד, אבל יותר קשה לי להתרכז ואני כול הזמן עייף. מצד שני אולי אני צריך לישון יותר. (סליחה ליאור).

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

@korola בזנים הקודמים מדובר על לונג קוביד ב-5-15% מהילדים - וגם המבוגרים. ממש לא משהו נדיר. יכול לומר לך שאני נתקל בהם לא מעט בעבודה שלי, אם כי איני סופר אותם, וכמובן שמדובר באנשים שבחרו להבדק. כמובן שלגבי האומיקרון עדיין אין מידע כי עדיין אין לונג (דרושים לפחות 5-6 שבועות מהאימות, וכמוכן עדיין אין הגדרה פורמלית ללונג קוביד כך שמחקרים לא משתשים בקריטריונים לגמרי אחידים). להביא בחשבון שמגוון התלונות עצום, חלקן קשות להערכה אובייקטיבית וחלקן דווקא לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לונג קוביד זה מושג מאד רחב.
מכניסים לתוכו גם אנשים שרק איבדו את חוש הריח או הטעם חצי שנה אחרי המחלה.
וגם כמו שדוד סיפר עייפות וכדומה.
זה לא שכל לונג קוביד מייד זה פגיעה ב IQ,  ה 5-15% שאתה מציין זה אולי התופעה כולה.

אני בטוח שהנפגעים הרציניים , זה אחוזים הרבה יותר נמוכים 

פורסם

אני מדבר על התופעה כולה - כי זה מה שראיתי בדיווחים. חלק מהם גם חולפים כעבור עוד חודש - חודשיים. אבל אני יכול לומר שאני נתקל באנשים שחלו בסוף 2020 ועדיין סובלים מכל מיני תלונות.

דרך אגב, חלק מתופעות האלה מוכרות גם מנגיפים אחרים, אבל כנראה שהקורונה גורמת להן באחוזים יחסית גבוהים. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נחשף האלגוריתם של משרד הבריאות להאיץ את ההדבקות של הלא מחוסנים. 

שלב ראשון:  מכריחים את כל הלא מחוסנים/מחלימים לעשות בדיקות אנטיגן על מנת לקבל תו ירוק זמני ל 24 שעות.

הבעיה שעד כה עמדות האנטיגן לא היו רלוונטיות למבודדים, מי שהיה מגיע לבדיקות האנטיגן היו כאלה שהיו צריכים רק אישור ולא חשודים במחלה, אז שלב ב' נכנס לתמונה.

שלב ב':  דואגים שכל מי שנחשף לחולה קורונה יגיע לבדיקת האנטיגן ..  עכשיו כל עמדות האנטיגן יהיו עמדות הדבקה המוניות. 

בהצלחה ללא מחוסנים.  

הולך להיות שמח ..  או כמו ששקד אמרה - הולך להיות הרבה חרא 

image.png.24c53da5d9a42245370f4eb6a9bae5b3.png

פורסם

אני רק יכול להגיד שבזמן האחרון הרבה אנשים נורמטיבים שעשו את כל החיסונים בזמן
אומרים שאת החיסון הרביעי הם כבר לא ירוצו לעשות כי מתחילים להרגיש שעוקצים אותם

אמרו לנו חיסון פעם בשנה, חצי שנה, קיבלנו

פתאום כל חודשיים שלוש חיסון

פתאום החיסון בכלל לא תופס אז עוד חיסון

זה נהיה בעייתי

פורסם

הם לא נורמטיבים.

אם לא יעשו את החיסון הרביעי הם יהפכו להיות מוגדרים כמו אלה שלא עשו חיסון שלישי - מתנגדי חיסונים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

מה שאנשים מתקשים להבין הוא שהנגיף הזה שונה ממה שהכירו קודם, ושקצב המוטציות ויצירת הוריאנטים שלו הופכים אותו למטרה נעה, שמצריכה עדכון החסינות כל הזמן כדי לשמר רמה מספקת של נוגדנים.

דרך אגב, הבוקר התפרסם מחקר מתה"ש שמשווה יעילות חיסוני פייזר נגד 4 זני קורונה (מקורי, אלפא, ביטא, דלתא ואומיקרון), כאשר המדד הוא ניטרול נגיפים על ידי פלסמה של מחוסנים. הבדיקה השוותה יעילות הניטרול 6 חודשים אחרי חיסון שני מול חודש אחרי חיסון שלישי, והראתה עליה פי 50-100 אחרי המנה השלישית - אבל גם באופן בסיסי וגם אחרי המנה השלישית היעילות מול זנים ביטא (הזן הדרום אפריקאי לפני כמה חודשים, שלא התפשט בעולם) ואומיקרון היתה הרבה יותר נמוכה מאשר מול הזן המקורי וזן הדלתא.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 39 דקות, Transporter כתב:

אומרים שאת החיסון הרביעי הם כבר לא ירוצו לעשות כי מתחילים להרגיש שעוקצים אותם

אני גם שומע את זה המון.. 

אנשים מתייחסים לחיסון כמו לעבודות פרך.. מי ישמע מה כבר גורמים להם לעשות. נותנים להם חיסון בחינם. 

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

זה לא עבודות פרך אבל זה חרא.

אני הרגשתי חרא אחרי החיסון השני וממש חרא אחרי החיסון השלישי. ברמה שלא הלכתי לעבודה ולא יצאתי מהבית שלושה ימים שזה לא קרה לי כבר כמה שנים טובות.

עכשיו אם אני אוכל את החרא הזה בשביל לאכול שניצל במסעדות לאורך חצי שנה מילא, אבל אם אחרי חודשיים רוצים שאני שוב יאכל את החרא הזה אז לא תודה. יש שניצל בבית, נוותר על בילויים ונדלג לפחות על חיסון אחד אם לא שניים. לך תידע אולי עד אז דברים השתנו במציאות או במדיניות.

בונתיים אמשיך להקפיד על מסכות שזה האמצעי הכי יעיל שיש שעד עכשיו אני לא מבין איך לא חופרים לנו עליו יום יום ואיך לא קובעים חובת מסכות עם אכיפה לפחות כמו בהתחלה (עדיף יותר טוב).

אמצעי כל כך יעיל וזול ושום דיבור עליו. פשוט התנהלות מטופשת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

חיסון נוסף אעשה אך ורק כאשר תגיע גרסה המותאמת לווריאנט עדכני. 

מוכן להשתתף גם בקבוצת ניסוי לחיסון המעודכן.

איך זה יהפוך אותי למתנגד חיסונים, בוא נשאל את @sperial, סומך עליו שיביא תשובה משכנעת!

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

עכשיו אם אני אוכל את החרא הזה בשביל לאכול שניצל במסעדות לאורך חצי שנה מילא

לא.. אתה אוכל מה שצריך בשביל להקטין הסתברות למחלה קשה הרבה יותר ולהקטין הדבקה בהסתברות מסויימת (כן כן זה לא שחור ולבן) . איפה תאכל את השניצל מעניין לכולם את הטוסיק.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...