Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@sperial, כשאתה עושה ביטוח פרטי אתה משלם על עצמך לפי רמת הסיכון שחברת הביטוח רואה בך (+- בטח יש עוד שיקולים). כשאתה משלם מס אתה משלמם על עצמך, אבל גם על עוד די הרבה אנשים שהם לא אתה ולא משלמים על עצמם.

אני בעד מדינת רווחה. אין לי בעיה עם העקרון הבסיסי הזה. אבל, שוב, ההצעה שלך במקרה הפרטני של המדינה שלנו היא שאתה ואני פשוט נגדיל את הסכום שאנחנו משלמים גם בשביל אחרים. זה הכל.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ונשלם יותר על אותו דבר.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעדיף שיישאר ככה מאשר שכל אחד יצטרך לעשות ביטוח פרטי לעצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מכיר נכון להיום בן אדם אחד שאין לו ביטוח פרטי. אולי אם לך אין ואפשר להגיד שאני מכיר אותך מהאינטרנט אז שניים.

אבל ניחא, אפשר לחזור לדבר על קורונה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, vadim6385 כתב:

מעדיף שיישאר ככה מאשר שכל אחד יצטרך לעשות ביטוח פרטי לעצמו.

אתה כבר צריך לעשות. אתה לא משלם לקופת חולים על כיסוי פלטינום/זהב/פרימיום/fr/ משהו?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי ספציפית יש גם ביטוח פרטי מהעבודה וגם ביטוח מקיף מהקופת חולים.

אבל אני עדיין לא רוצה לחיות כמו שאמריקאים חיים, שאם אתה מקבל סרטן, לך לבשל קריסטל מת' במטבח.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי שכן רופא מרמבם. הוא עכשיו אמר לי שרוב המאשפזים קשה אצלם, זה צעירים עד 45 ופחות, ורובם לא מחוסנים בכלל. והרוב כרגע זה מהמגזר, ששם רוב גדול לא התחסן.

• מעניין 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אני לא מבין את ערן סגל

לפני שבוע  אמר לנו ששבוע הבא מקדם ההדבקה יהיה מתחת ל 1

פתאום כולם נזכרים שיש חגים

אף אחד לא הסתכל בלוח שנה לפני  שבוע שבועיים כשישבו על הנתונים ?

פורסם
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

אף אחד לא הסתכל בלוח שנה לפני  שבוע שבועיים כשישבו על הנתונים ?

זה קרה במהלך השנה וחצי האחרונות? שידעו לתכנן כמו שצריך?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הבעיה שלא הסתכלו על הלו"ז של יד אליהו.

דרך אגב, ה-R בירידה עקבית, אם כי כנראה טיפה איטית מהתחזיות.

ומי שצריך להסתכל על לוח השנה הם הפוליטיקאים, רוב ההחלטות בעניין הקורונה הן פוליטיות, אנשי הרפואה נאלצים לקבל אותן גם אם דעתם המקצועית שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיכום חיסון שלישי: אותן התופעות בערך ב-30 או 40 אחוז מהעוצמה של החיסון השני, עברו יותר מהר.
נוסף כאב בבית שחי בצד של הזריקה. חוץ מזה לא משהו מיוחד.

פורסם (נערך)

מה קורה בארץ? אנחנו מהמדינות היותר מחוסנות נכון? אז למה השיאים ממשיכים להישבר ככה? אם זה הצב שלנו אפילו שהרוב מחוסנים שאמורים להידבק פחות, אז זה מראה את גודל הזילזול של האזרחים בהנחיות ואחריות אישית לא? 

image.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

המומחים מסבירים לך שהמילה "מחוסן" פחות רלוונטית למי שקיבל את החיסון השני בינואר-פברואר-מרץ, שזה בעצם רוב אנשים
אותם אנשים שהתחסנו מוקדם וגרמו לזה שהמחלה תעלם בחודש אפריל-מאי הם אלה שצריכים לקבל את החיסון השלישי

וזה שבשבועיים האחרונים אנשים רצים להתחסן לא אומר שזה יוריד מיידית את התחלואה  כי לוקח לחיסון זמן לעבוד

מה שכן רואים בגרפים שכבר כמה ימים יש ירידה עיקבית במספר המאומתים מאלה שמחוסנים מלא

לעומת מחוסנים חלקית שיש עליה-ירידה-עליה-ירידה

פורסם (נערך)

מה העלות לבניית בית חולים חדש לחולי קורונה? תוהה האם זה לא מישתלם יותר מבחינה כלכלית למדינה מאשר כל הסגרים/הגבלות על העסקים והאזרחים(בארץ וגם בעולם)?
כלומר הגדלת מס' בתי חולים בשביל שנוכל להסיר הגבלות ועדיין בתי החולים לא יקרסו (+המשך חיסונים).

היום זה הדלתא, מחר יהיה משהו אחר והחיסון כניראה תמיד יהיה באיחור ושוב נחזור להגבלות וכו', האם לא עדיף תוכנית למציאות החדשה עם המגפה העולמית שלא ניראית שתיעלם בשנים הקרובות?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תמיד ימי שני הם ימי שבירת השיאים.
ואז בהמשך כל השבוע יש ירידה לכאורה וחוגגים את הירידות, ושוב בימי שני שוברים את השיא.

עיקר המאומתים הם הצעירים (גלאי 40 ומטה), רק שבוע שעבר התחילו לחסן בבוסטר את האוכלוסייה הזאת.

עכשיו אנחנו תלויים בקצב החיסון של האוכלוסייה שמהווה את עיקרי המאומתים, זה התהליך שמוריד את מקדם ההדבקה,

מנגד יש לנו את פתיחת שנת הלימודים וחגי תשרי שאמורים להעלות את מקדם ההדבקה.

כרגע המערכת במוד הכלה, אנחנו מנסים להכיל את המתים ולהכיל את המאומתים ולהכיל את המבודדים.

השאיפה שנצליח להגיע לחסינות עדר לפני שהמערכות יקרסו או יצעקו הצילו. 

את חסינות העדר רוכשים ב-2 צורות, חיסון הבוסטר ומאומתים.  אתמול חיסנו 114,000 במנה שלישית + 10,000 מאומתים.

זה לא רע,  השאלה כמה עוד צריך ואם נמשיך בקצב הזה.

יש מצב שתוך 20 או 30 יום נגיע לחיסוניות עדר, כמה ימותו בחודש הזה? כמו ישארו נפגעי קורונה לטווח ארוך?
לא יודע.. אבל חייב לציין שזה יותר מעניין מאשר סגר 

• תוכן חדש...