Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

תמיד הייתי מאוהב בתחום הנהיגה והמסלולים בארצנו - ועכשיו הגיע הזמן ליישם.

מחפש המלצה לרכב *מהנה ומתנהג * שיהיה מודרני *שיהיה עד 70 אלף שקלים פלוס מינוס *שיהיה עם בגאז' בסיסי לקניות של שישי *ושניתן יהיה להתנייד איתו בראש שקט ביום יום; עבודה-בית-לימודים-מסלול.

חשוב לציין שאני מודע לכך שאני מתחיל בתחום ולכן לא מחפש לקפוץ מעל הפופיק או למות.

חשבתי על כמה אופציות, כגון;

פיז'ו 208 gti

קליאו rs203/197.

טייפ R fn2.

אבארט' 500.

מיאטה nc.

מדי פעם צצה לה מגאן rs 225.

אני נוטה לכיוון הצרפתיות ולכן הן שולטות ברשימה.

(גילוי נאות, הרכב הראשון שלי היה 106 ראלי ועד היום נצבט הלב מגעגוע).

מניסיון בלבד, מה יכול להתאים? מה פחות? האם פספסתי רכב שיכול להתאים שאינו ברשימה? המלצות על רכב מסוים?

תודה לכם.

נ.ב תשובות כמו "תנהג ואז תחליט", גם תתקבלנה מאחר ואני מתכוון באמת לנהוג על כולן לפני ההחלטה הגורלית.

אני רק מחפש לעשות שיעורי בית לפני שאני בכלל ניגש לנושא.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

הNC מאד שונה מכל השאר, אין בגאז' וגם אתה מאד גבולי בתקציב ב70,000.
ה500 היא הכי 'הארדקור', ה208 היא הכי 'איזי'. הקליאו - נדירה אבל כנראה התמורה הכי טובה לכסף (תשאר עם הרבה עודף מ70), את הטייפ אר אני לא מכיר - אבל כנראה שהיא תהיה היקרה ביותר לאחזקה.

מצרף לך לרשימה גם גולף\פולו GTI ופיאסטה ST.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 10.9.2020 בשעה 02:44, shellcase כתב:

ה500 היא הכי 'הארדקור'

הכי "רוח וצלצולים", הכי פחות ספורטיבית מכל השאר. הראשונה לרדת מהרשימה לדעתי. 

המגאן RS225 הכי הארדקור לטעמי (לא מכיר את ההונדה). הפיאסטה ST מעולה אך נדירה מאד. ה-208GTi טובה מאד ויושבת הכי טוב על משבצת הדיילי - מהנה וספורטיבית, אך לא מענישה ביום-יום.

הקליאו RS203 כבר תהיה ישנה. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...