Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני תלמיד כיתה יא, וחלק מהבגרות שלי במחשבים זה בנית מערכת מידע ב-ACCESS.

בחרתי לבנות את הפרויקט שלי אל מוסך מכוניות גדול עם הרבה עובדים ולקוחות, כאילו לעשות מערכת ממוחשבת שתטפל במידע אל כל העובדים במוסך, בלקוחות, בטיפולים ובתיקונים שמבצע המוסך... ועוד הרבה דברים. מערכת כמו שיש בספריות להשאלת ספרים כולם בטח נתקלו בזה.

אז התחלתי לעשות את הפרויקט והכל סבבה... עד שהגעתי לקטע של טיפולים, תיקונים והתמוחויות של כל מוסכניק.

בשלב הראשוני עשיתי רשימות גדולו של כל אלה ו... ויצאה לא ממש יפה, לא ברמה, בגלל שחסר לי את המידע הדרוש הבא:

1. טיפולים-איך הם נקראים במדויק? (טיפול 5000 ק"מ, טיפול 2000 ק"מ....) טיפול הכנה לחורף, יש עוד איזה שהם טיפולים בסגנון הזה?

2. תיקונים-איזה תיקונים יש? ואיך זה נקרא נכון? (מספיק לי הבסיסים)

3. תחום התמחות של כל מוסכניק-נכון שלכל מוסכניק יש תחום בו הוא מתמחה כמו מומחה לקרבורטורים... כרגע בעבודה שלי זה מופיעה לא יפה (מומחה למערכת בלימה, היגוי, מתלים, חשמל.. בקיצר סיפור לא יפה)

אשמח מאוד אם תעזרו ותרשמו לי כמה שיותר מידע (שמות) של שלושת הדברים האלה.

תודה מראש

יבגני

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

תחרטט משהו. אתה חושב שזה מעניין את מי שיבחן אותך? אגב, אני בבגרות הזאת קיבלתי 95 :)

מה שאתה רוצה לדעת בעצם זה סוגי תיקונים?

בעיקרון תעשה שתמיד יהיה אפשר להוסיף טיפול חדש בנוסף לבסיס שאתה כותב

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בשביל שמות טיפולים ותיקונים כנס לדף הפרויקטים - תמצא משם הרבה מה לחרטט...

מומחים? אגזוזים קרבורטורים, מיזוג אוויר, חשמלאות רכב, פחחות, מעבדה לרכב ממוחשב (תנסה להכנס לאתר של רפי musach.co.il ושם יש מסודר לפי קטגוריות).

בהצלחה בבגרות! (צעיר ;))

...Carpe Diem

• תוכן חדש...