Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S60 T4 שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

יתקנו אותי מומחי הוולוו בפורום, אבל נדמה לי שפורד מונדאו (זצ"ל) משנתונים דומים חולקת עם הוולוו הזו את המנוע והגיר.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אם זה כמו מונדאו אני יכול להגיד על חבר שלי שהרכב שלו עשה אולי 130 אלף והרכב 2011 אבל הוחלף גם מנוע גם גיר וגם טורבו וזה העיקר במה שהוא החליף חוץ מעוד הרבה דברים כמו מדחס מזגן וכו..

PEUGEOT 206XS

פורסם
לפני 5 שעות, מרכז שירות שי-לי כתב:

יתקנו אותי מומחי הוולוו בפורום, אבל נדמה לי שפורד מונדאו (זצ"ל) משנתונים דומים חולקת עם הוולוו הזו את המנוע והגיר.

תיקון קל. 

הגיר אכן של המונדאו, המנוע הוא מנוע 1.6 טורבו של הפוקוס אקובוסט והקוגה, אשר סובל מאמינות נמוכה משמעותית מהמנוע של המונדאו (בעיית ההתחממות המפורסמת).

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

היי,

מחזיק את הרכב הנ"ל מבציר 2014. 

כל מי שמגיב פה מציין את המונדיאו והפוקוס בלי להתייחס בכלל למה קורה בפועל בוולבו. לפי מה שאני יודע, וולבו ביצעו כמה שינויים לעומת פורד.

בעיית ההתחממות שמצוינת כאן היא בגלל צינור שלא תוכנן נכון, שבוולבו קיים בתכנון שונה. 

בפועל, הרכב שלי נקנה לפני חודשיים מיד ראשונה ולפי הבדיקה שלי - חוץ מטיפולים שוטפים הרכב לא ראה מוסך. 

אז יכול להיות לכאן ולכאן... 

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...