Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לק"י

שלום לכולם!

פעם ראשונה שאני כותב באתר - אשמח לעזרה

ברשותי טויוטה ורסו (7 מקומות) לפני שבוע החלון נפל פתחתי את הדלת ראיתי שהוא התנתק מהמסילה...

הדבקתי בסופר 7 (מה שלא החזיר מעמד..) והבעיה הייתה כשרמתי את החלון ב"אוטומט" או דרך השלט מה שגורם להרמת החלונות - החלון הגיע עד למעלה וירד שוב...

כנראה שניסיתי לעשות חלק גדול מהפתרונות - לרסס ספריי סיליקון לנקות מסילות ל"קודד" (או יותר נכון "ללמד") את החלון (מה שאי אפשר לעשות כשהוא למעלה כי כשאני מעלה למעלה ב"חצי לחיצה ומחזיק כמה שניות - הוא יורד שוב לבד...) ניתקתי מצבר (גם מינוס וגם פלוס - החלונות לא יצאו מ"קידוד") - לא עזר...!!

פירקתי את המנגנון החוצה - הרמתי אותו כשאני אוחז בו בידיי עלה למעלה ונשאר - כשהחזרתי חזרה לדלת גם בלי החלון (תפסתי אותו עם קרש) המנגנון (הזרוע) הגיע עד למעלה ושוב ירד...

עשיתי כמה וכמה טלפונים - אחד אמר לי שאין דבר כזה "קידוד" חלונות - זה דרך המחשב רכב... ולבסוף אמר שכנראה המנגנון התקלקל ואם אני אחליף מנגנון הכל יעבוד תקין - שהרי המנוע תקין

וכן אני מודע לחיישן בטיחות שמוריד את החלון כשהוא מרגיש עצם כלשהו... (אגב אמרו לי שזה לא בדיוק ככה אלא הוא מוריד את החלון כדי לא להעמיס על המנוע...)

שאלתי - מה עוד אפשר לעשות?? האם לרוץ לחפש מנגנון בחלקי חילוף (במורשה זה מן הסתם פי - 4 מחיר..) או שאולי יש פתרון אחר? האם ישנה אפשרות לקבוע למנגנון מתי להפסיק לעלות? 

סליחה על האריכות!!

בתודה לכל מי שיכול לעזור...

נ.ב

לא יודע אם זה קשור או יעזור אך כשפתחתי את הדלת הייתה שם חתיכה לטה (קרש,עץ) שמנעה מהחלון לרדת עד הסוף... לא יודע אם יש קשר...

עריכה אחרונה על ידי toyotav
  • תוכן חדש...