Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מדריך/סרטון שאני רואה יש המלצה לעשות את הטיפול במקום מוצל, למה בעצם?

לדוגמה אני רוצה לשטוף, לעשות פלסטלינה, פוליש נקודתי ואוטם צבע.
החנייה שלי לא מוצלת וקשה לי כל פעם לחכות עד הערב שתרד השמש בשביל לעשות את זה, אני פשוט לא מספיק.

כמה נורא לעשות את זה בשמש? אשמח גם להסבר למה. 

האם לעשות צל נקודתי (עם מטריה או משהו, לא יודע) כל פעם באיזור שאני עובד עליו זה מספיק?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

כל שמפו , כל חומר סיכה פשוט יתייבשו לך בשמש ולא תוכל להמשיך בעבודה מבלי לעשות נזק.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש לי חנייה ליד הבית אבל היא לא מקורה בכלל.

מנסיון שלי, פעם אחת שטפתי בחום של שישי בצהריים כי פשוט לא הייתי יכול לסבול את איך שהרכב נראה. זו הייתה הפעם הראשונה ואחרונה שעשיתי את הטעות הזו . מעבר לזה שזה סבל נוראי לעבוד בחום הזה. גם בזבזתי כמויות אדירות של סבון, בערך חצי ליטר אפילו יותר של שמפו של סונקס. רק כדי להקציף  כל הזמן את הרכב ולדאוג שהסבון לא יתייבש בחום, זה כמובן האריך את הזמן של השטיפה. וגם לייבש את הרכב היה סיוט הייתי מייבש חלק מהרכב , ואז עובר לחלק הבא, והוא כולו היה מלא בסימני מים שהתייבשו . מזל שזה היה רק מים, ולא שמפו שהתייבש שאפשר להוריד רק בפוליש.  

מאז אני שוטף רק בבוקר, בעיקר בשבתות. קם ב6 וחצי בערך בקיץ, כדי לסיים את השטיפה לפני שחם. אני עושה את זה כל שבועיים, (כן אני מסכים עם חלק מהמשפחה שלי שאומרים שאני משוגע😀). בהתחלה היה קצת קשה להתעורר בשעה כזו בשבת , אבל מתרגלים. 

• אהבתי 1
פורסם

מעבר למה שאמרו החברים למעלה כששוטפים את הרכב בשמש ישירה יש סכנה שהלכה תתפוצץ/תפגע.
בעיקר ברכבים כהים הצבע יכול להגיע לטמפ׳ של מעל 70 מעלות. המים שבדרך כלל יהיו קרים משמעותית עשויים לעוות את הלכה מעבר לגבול האלסטי שלה ובעצם לסדוק אותה, דומה למה שקורה לכוס מים קרה כששופכים לתוכה מים חמים, היא מתפוצצת.

אני גם עשיתי פעם את הטעות הזאת וממש רואים אדי מים עולם מהצבע, כמובן שזה מלווה בכתמי מים שמאוד קשה להסיר. הבעיה קשה פחות ברכבים בהירים אבל בצבעים כהים מדובר ב-big no no.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

חובה בצל, ועל פח קר בלבד.

חומרי ניקוי שבאים במגע עם חום לא אפקטיביים, מאבדים מיכולת הניקוי, וכמו ציינו יגרמו לנזקים לצבע

כי החומר מתפורר בחום ונדבק לצבע. 

• תוכן חדש...