Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 206, 2008   185/65/14h 86
המלצה לפנצ'ריה אמינה וזולה בתל אביב שיודעת ליישר את  הג'אנט. צריכה גם 2 צמיגים אילו מומלץ? 

( חשבתי לקנות מטייר דיל אבל לא יודעת לבחור מבין כל הדגמים)

פורסם (נערך)

אנטון חנניה - יפת 88 יפו, קצת ברדק שם, אבל המחיר זול בדר"כ והעבודה יעילה.

טייר סנטר - דרך נמיר 170 ת"א.

צמיגי שואף - ז'בוטינסקי 37 רמת גן.

גלגלי המגן - כביש 44 ליד בית דגן. קצת יותר רחוק, אבל שירותיים וזולים.

אילו צמיגים מותקנים כעת?

מבין הצמיגים המוצעים באתר טיירדיל, וללא סדר מחייב או בלעדי, הייתי מתמקד ב: פירלי P1, קלבר דינקסר HP4, פאלקן ZE310, קונטיננטל אקו-קונטקט 5 (או 6 אם מיובא), מישלין אנרג'י.

אם תבחרי דרכם, יש עלות נוספת למחיר המוצג עבור התקנה (יופיע בעמוד הרכישה) ותוכלי לבחור בצמיגיה שקרובה אליך לשם ישלחו הצמיגים.

בדקי מחירים גם דרך האתר tires4u למשל, שמקשר לצמיגיות פרטיות.

בשימוש באתר הנ"ל ובכלל, ממליץ להתקשר ולתאם בדיוק מה קיים במלאי ובאיזה מחיר, ולהסביר גם לגבי הצורך ביישור ג'אנט ברזל.

לא להתפתות מיידית להצעות זולות ואיצטלה של "חברות בת" וכיוצב'. בדקי גם תאריך יצור של הצמיגים (עד חצי שנה מצוין, עד שנה גם בסדר).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מניסיון שלי, לפעמים עדיף להחליף ג'נט או כמו שאמרו פה להעביר אותו לגלגל הרזרבי.
לגבי צמיגים - חד משמעית לא להתפשר ולקנות את הזולים הסיניים עדיף להשקיע קצת ולקבל איכות נסיעה טובה יותר ולזמן ארוך יותר.

אני מטפל ברמת החייל בברזל 13 - יש להם שם פנצ'רייה והם ממש אחלה חברה!

• תוכן חדש...