Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

הייתי היום בטסט והרכב שלי נכשל על נזילה בבולם אחורי ימני

מכיון שאני לא ראיתי מעולם ליכלוך של שמן באיזור הרכב, בנוסף אם אכן יש נזילה המיכל שמן (בלמים) צריך להתרוקן ובבדיקה שהסתכלתי לאחר הטסט ראיתי שהמיכל מלא עד הmax, מעוניין לדעת האם יכול להיות שהבודק שגה, ורק ראה קצת ליכלוך והחליט שזה נזילה, ומה ניתן לעשות במקרה שאראה שאכן אין נזילה

כי הוא רשם לי שאני צריך להביא אישור ממוסך מורשה וקבלה על התיקון

תודה לכל העוזרים

לילה טוב

עריכה אחרונה על ידי קילומטראז'
פורסם

שים לב, בולם נוזל, לא בלם נוזל. כלומר מדובר בבולם זעזועים תקול, ואין קשר למערכת הבלימה או לנוזל שלה.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 5 דקות, Igalz כתב:

שים לב, בולם נוזל, לא בלם נוזל. כלומר מדובר בבולם זעזועים תקול, ואין קשר למערכת הבלימה או לנוזל שלה.

תודה רבה לך

שאלה, בבולם זעזועים גם יש נוזל? איזה?

פורסם

ברוב הבולמים יש שמן

זה אמור להיות אטום - מהרגע שהוא נוזל - הפעולה שלו פגומה.

זה לא נזילה שתראה במיכל כלשהוא וגם לא על הריצפה - אם תסתכל כראוי - הבולם (לא בלם) יהיה רטוב קצת - מלוכלך באיזור שבו הבוכנה נכנסת ויוצאת לגוף הבולם.

לא להחליף אחד! למעשה הדבר הנכון הוא להחליף את כולם ולעשות כיוון פרונט אחכ.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...