Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למבינים בנושא שמן מנוע.

האם מומלץ להוסיף תוספי שמן ודלק לאוטו ?

יש לי אסטרה K מודל 2017 בגרסת ה150 כ״ס, ידועה לי הרגישות של מנועים אלו לlspi ושהשמן במקרה זה מדובר בdexos1 הותאם למעשה למנוע מסוג זה במטרה למנוע הצתה מוקדמת.

האם תוסף שמן יכול להפר את האיזון בין המרכיבים והמינרלים בשמן המנוע ובכך לסכן את המנוע ?

אם לא על איזה תוסף אתם ממליצים לרכב שעושה 3000-4000 ק״מ בחודש ונהג רגוע בדרך כלל אבל לפעמים קצת אוהב ללחוץ...

פורסם
לפני 1 שעה, Roycohen1979 כתב:

האם תוסף שמן יכול להפר את האיזון בין המרכיבים והמינרלים בשמן המנוע ובכך לסכן את המנוע ?

אין לאף אחד שום דרך מושכלת לדעת, עד שלא מביאים את התוסף הספציפי והשמן הספציפי שאתה רוצה לערבב למעבדה יעודית, ומבצעים אנליזה של תוצר העירבוב בינהם.

לכן באופן גורף, ההמלצה של כל יצרני השמנים, היא להמנע מתוספי שמן.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

אשמח אם תסביר איך השמן רלוונטי להצתה מוקדמת.
לגבי תוספים - זה כמו שאני אשאל אותך אם תבלינים זה טוב בבשר - התשובה היא תלוי מה התבלינים ומה אתה מנסה להשיג. מלח ופלפל יעשו לסטייק שלך טוב, בעוד שקינמון ואבקת סוכר פחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב שאתן למומחים להסביר את הקשר בין הדברים בלינק הבא.

אגב הרכב שלי עבר אובראול מלא עם 44 אלף קילומטר על השעון (ממש לפני שקניתי אותו) בגלל הצתה מוקדמת עקב שימוש בשמן מנוע לא ברור כשעשו לי טיפול במוסך חצר אחורית, (חשבו שיחסכו כסף וטעו בגדול).

פורסם

שלום

חסוך לך את הכסף של התוספים המיותרים,

כיום שמני המנוע באיכות מעולה ,ואין צורך לערבב אותם עם עוד דברים בדרך.

תקפיד להשתמש בשמנים לפי תקן שדורש היצרן ומחברות מוכרות בשוק.

• תוכן חדש...