Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להעיף את התנור הנ"ל שאינו בשימוש.

מה המשקל של מכשיר כזה בכלל? המידות כשל מכונת כביסה פתח עליון + המנגנון שנראה כמו טורבו מקדימה.

ההסקות בדירה שלי כבר סולקו, בדירה של בעל הבית למעלה נדמה לי שעדיין נמצאות.

השאלה העיקרית אם צריך למצוא איש מקצוע או ששני גברים עם ידיים יכולים לעשות את זה לבד?

הארובה מצד ימין מנותקת, האם אפשר לנסר אותה או שזה חומר מסוכן?

התנור עצמו מחובר ל2 צינורות מים בקוטר 1 צול ככל הנראה, שעולים לכיוון הדירה העליונה. אפשר להתמודד עם זה בעזרת מפתח צינורות? האם נדרש לסתום אותם איכשהו?

יש גם צנרת וריח של דלק בחדר, ידוע לי שמיכל הדלק בחצר רוקן מתכולתו אבל ייתכן שעדיין צריך לטפל איכשהו בצנרת.

כמה שיותר צינורות שאצליח לסלק מהחדר, יישאר לי יותר מקום איחסון.

WhatsApp Image 2020-06-09 at 22.13.36 (1).jpeg

WhatsApp Image 2020-06-09 at 22.13.36.jpeg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

קשה להגיד בוודאות מהתמונה, אבל הארובה נראית מאסבסט, ולכן ניסור לא בא בחשבון. במקרה שלך יתכן וניתן לבצע את העבודה ללא היתר עבודת אסבסט ומבלי להעסיק קבלן אסבסט אם הנך עומד בדרישות החוק הנוגעות בין השאר להיקף העבודה, מבצע העבודה (אדם פרטי וכולי), ומצב החלק המיועד לפירוק. למרות זאת הייתי ממליץ על הזמנת קבלן אסבסט לצורך הפירוק והפינוי. בכל מקרה יש לפרק את החלק בשלמותו.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

שים לב שכל החדר צ.ל. מנותק מהחשמל.
זה הדבר הראשון שהייתי בודק ומקבל את זה בכתב מהחשמלאי.

לאחר מכן דואג שאין לחץ מים אל הקווים בחדר.

הבא בסדר הבדיקה הוא מקור ריח הדלק.

לאחר ששלושת אלה סודרו, הייתי מחפש קבלן עם רישוי עיסוק אסבסט שיבצע העבודה, לא פעם העיריה יכולה לתת איש קשר.

פורסם

אוקיי נניח שהארובה היא מאסבסט. נעזוב אותה בצד כרגע היא הבעיה הקטנה. היא בכל מקרה מנותקת כבר מהתנור.

אני מעוניין לסלק את התנור עצמו, זה העיקר. האם יש סיכוי שאצליח לעשות את זה לבד בעזרת חבר? או שזה שוקל 100 קילו?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אין לי מושג כמה זה שוקל, אבל אתה יכול לפרק ולהוציא בחלקים (אולי תאלץ להיעזר במשחזת זווית) . לאחר שנשמעת לעצות של ירחמיאל, אם תשתמש במשחזת זווית שיהיה אתך גם מטף וכמובן לוודא שאין דלק.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • תוכן חדש...