Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לה שום סיבה לכתוב את מספר הרכב שלך וללכת לתחנה ולעשות תהליך שנקרא "דו"ח לבן", במקום לעצור אותך במקום ולהוציא לך דו"ח רגיל במקום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, Morningstar כתב:

תכלס במקומך הייתי שואל אותה במקום אם היא כתבה לך דוח וזהו

אם הייתי עושה את זה אז באמת הייתי אוכל אותה (עצם זה שאני שואל אותה שאלה כזאת זה מראה לה שאין עשן בלי אש ואם אני חושש אז כנראה יש לי על מה) אז סתם שאלתי אותה שאלות כמו מה המהירות המותרת...

תוך כמה זמן אמור להגיע דו"ח לבן (אני אמתין את הזמן בתקווה לא לקבל)?

פורסם
לפני 1 דקה, car2020 כתב:

אם הייתי עושה את זה אז באמת הייתי אוכל אותה (עצם זה שאני שואל אותה שאלה כזאת זה מראה לה שאין עשן בלי אש ואם אני חושש אז כנראה יש לי על מה) אז סתם שאלתי אותה שאלות כמו מה המהירות המותרת...

לא באמת... אתה אזרח מודאג, ראית אותה מצלמת אותך ואתה רוצה לדעת אם יש לך מה לחשוש.

אין עם זה בעיה.

לפני בערך שנה נסעתי אחרי רוכב משטרתי במשך 10 דק' בשביל לשאול אותו שאלה דומה [תפסתי אותו בסוף בתחנת דלק]

היה נחמד מאוד והסביר לי שעצר רכב אחר על עבירה כלשהי שאני לא זוכר מה היתה

פורסם
לפני 10 דקות, car2020 כתב:

אין כמעט סיכוי שהוא יגיע. ותיאורטית הוא אמור להגיע נדמה לי עד חצי שנה בתנאי שהכתובת שלך במשרד הפנים מעודכנת ואתה מקבל דואר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אין כמעט סיכוי שהוא יגיע. ותיאורטית הוא אמור להגיע נדמה לי עד חצי שנה בתנאי שהכתובת שלך במשרד הפנים מעודכנת ואתה מקבל דואר.

מקווה מאוד-תודה

למדתי את הלקח ואשתדל להקפיד כמה שיותר...

ברור שהסחות דעת בזמן נהיגה מעלות את הסיכון לשגיאות ותאונות וצריך איכשהו לאכוף את זה אבל הרוב המוחלט של הנהגים לא נוהגים 100% מהזמן עם 2 ידיים על ההגה כמו בשיעורי נהיגה וגם מדי פעם מסיתים את המבט מהכביש בשביל לגעת ברדיו\מזגן\חלונות\להסתכל במפת ניווט וכ"ו. 

לדעתי זה חוק לא ריאלי וזה עוד דרך לסחוט כספים+דרך קלה למלא מכסת דוחות יומית של שוטרים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 שעות, car2020 כתב:

ברור שהסחות דעת בזמן נהיגה מעלות את הסיכון לשגיאות ותאונות וצריך איכשהו לאכוף את זה

לפני 2 שעות, car2020 כתב:

לדעתי זה חוק לא ריאלי

אז איך בדיוק לאכוף את זה -

ציטוט

הושטתי את היד לאפליקציית טורק+הסתכלתי כמה פעמים.

פורסם
לפני 56 דקות, dani666 כתב:

אז איך בדיוק לאכוף את זה -

לאכוף את זה בצורה הגיונית.

אם נהג למשל נוגע לרגע למשל במזגן/רדיו/טלפון שנמצא במתקן על שמשה הקדמית כך שהמבט שלו עדיין לכיוון הכביש אז לא לתת אוטומטית דו"ח...

אם נהג למשל מתעסק בדברים אחרים באופן ממושך בנהיגה ולא מרוכז או מוריד את העיניים מהכביש בצורה מסוכנת (למשל שם את הטלפון על הרגליים ומסתכל למטה) אז לתת אפילו קנס+עונש יותר גדולים...

צריך פשוט להפעיל שיקול דעת הגיוני ושהמטרה לא תהיה רק העיקר לתת דו"חות.

*יש נהגים שמשלמים ולומדים לקח ויש נהגים שמשלמים/לא משלמים ולא לומדים לקח וממשיכים כרגיל אז במקרה הזה במבחן התוצאה הקנס לא ממש עזר להשיג את המטרה.

החוק כיום ממש לא מציאותי וכמו שהוא כיום מעט מאוד נהגים לא עוברים עליו-אני בטוח שגם שוטרים וגם מי שחוקק את החוק עוברים על החוק...

הכל בנוי כדי לסחוט עוד כספים מהציבור ולא ממש נלחמים במה שבאמת חשוב וצריך והקטל בכבישים ממשיך כרגיל

למשל ראיתי מלא סרטונים ששוטרים שיקרו ואם לא הייתה לנהג מצלמת דרך אז השופטים כמעט אוטומטית מאמינים לשוטר וקובעים שהנהג אשם והוא היה אוכל אותה בקנס ונקודות ובעצם הוא חף מפשע.הכל מושחט פה במדינה מהראש עד לרגליים

פורסם

במקום להזמין את השוטרת לדייט אתה מדיין לנו בשכל.

• מצחיק 3

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, car2020 כתב:

אם נהג למשל נוגע לרגע למשל במזגן/רדיו/טלפון שנמצא במתקן על שמשה הקדמית כך שהמבט שלו עדיין לכיוון הכביש

אבל אתה בעצמך מודה :

ציטוט

הושטתי את היד לאפליקציית טורק+הסתכלתי כמה פעמים.

שלא לדבר על איך בדיוק אתה ממליץ לשוטר להבחין היכן היה מבטו של הנהג.

ושלא לדבר 2, אתה טוען שתפעול של משהו בזמן הנהיגה שאינו קשור לעצם הפעלת והשליטה ברכב, אינו גורם להסחת דעת ?  מילא אישה - הן בתיאוריה מוכשרות לעשות 2 דברים ביחד.  אבל גבר ?

פורסם

שכחת אי אייקון הציניות, אז אשאל אותך האם אתה מכיר את המונח "שאלת קיטבג".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...